אני מתרגשת....

rolan

New member
בוקר טוב דפנה וכולם

משו, משו... זה התסריט הכי טוב שיכולה מציאות לא פשוטה לייצר. אין ספק שיש כאן הרבה עניין של מזל, יחד עם אנשים נאורים ונבונים. אני שמחה בשבילכם! נצלו טוב טוב את השבוע הזה, זה ממש מעט זמן. אך לפי הסיפורים והחיוכים בתמונות המקסימות, העבודה תהיה קלה. תהנו, ותמשיכי לעדכן אותנו.

עלמה 3

New member
דפנה, ../images/Emo24.gif

את לא תאמיני אך , אני קוראת אותך וזולגות לי דמעות. לגבי הגרושה, יתכן ועברה פאזה , יתכן שחל בה שינוי והיא באמת בקבלה מה שנותר לך זה לקבל את זה. אך ריגשת אותי יותר לגבי בעלך, " אני לא יודע איך אני אמור להרגיש..." זה בדיוק כמו בעלי ואני כל הזמן, אומרת לו איך הוא לא יודע מה הוא מרגיש ????. כן, קשה להם (לצד הזכרי עם הרגשות) בכל אופן, נצלו כל רגע לביחד, לבילוי והרבה כייף. בהצלחה

אני כל כך שמחה בשמחתך

כמו יונהל'ה - גם לי לח בעיניים... כל מה כתבת - הכל כך נכון ואמיתי. אני מאמינה שהזמן באמת עוזר לפצעים ולפרידות. ושוב אני שמחה איתך. זה מצב לא פשוט אבל עם מאמץ ולב אפשר לעבור אותו היטב.

1נתי 1

New member
יש הפתעות לפעמים

שמחתי לקרוא על המיפגש שמחה שהחששות התבדו וכמובן שמחה לראות את התמונות ואת האחים יחדיו ואל תדאגי לבעלך אמנם הנתק היה ארוך והקשר התקרר למרות קשר הדם אבל די מהר הוא ילמד להכיר את בתו מחדש (אין ברירה כי הביקור קצר) וכולי תקווה שמעתה והילך הקשר יהיה תכוף יותר

yaeli4

New member
דפנה, קראתי את כל השרשור

כבר מאתמול ואני נורא שמחה שבשבילך. אני מקווה שגם היום הזה היה נפלא כמו אתמול והתמונות מראות שהם באמת מתחילים להרגיש טוב אחד עם השני. אגב, היא חמודה אמיתית הילדה, ובר באמת תינוק ערני וסקרן שלוקח פיקוד בלי בושה. מתוק. שיהיה לכם רק בהצלחה ושבעלך ירווה ים של נחת בביקור הקצר הזה, בתקווה שיבואו עוד הרבה ביקורים כאלה בעתיד. קחי חיבוק מחזק,

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif

שמחתי לקרוא, וקצת נהייתי ירוקה מקנאה (הלוואי עלינו) ושרק ימשיך לכם כך

blonda3

New member
לדפנה-כן, כן תאמיני../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

יש גם אנשים כאלו. יש גם אנשים טובים עם אנרגיות טובות ועם המון אהבה בלב ויש גם את השנים שעושות את שלהן... מפוגגות את הכעס ומפנות מקום לאהבה. אז זכית. ובעלך-כן כן, ברור שלו זה גם קצת כואב. לא יודעת מה הסיבה שהוא לא ראה את בתו 5 שנים (זה הסיפור?) וזה נשמע קשה לגשר אבל עובדה שהיא כאן ושאתם שמחים איתה. ואת-תעשי הכל כדי שיהיה טוב לכולכם. מאמינה שתצליחי.

dafgol

New member
../images/Emo51.gif ועידכונון ../images/Emo24.gif

עוד יום נפלא עבר על כוחותינו
ואפילו שרדתי את הביקור המשפחתי ( כל המשפחה של בעלי ) ...לא נרשמו פגיעות ברכוש ובנפש
כל כוחותינו שבו בשלום לבסיסם. אחרי שהם נסעו ( ואני סיימתי עם ערמות כלים וניקיון...
) ישבנו בסלון הבעלול הבת הברבור אני וה
השתוללנו כמו פסיכים ( ותיעדנו הכל בווידאו ) פשוט כיף לנו
הערב כשתליתי כביסה , הילדה ביקשה לעזור לי ...ובכלל אנחנו מסתדרות מיצויין...הברבורון והילדה זה בכלל סיפור אהבה
ממחר אנחנו מתחילים לטייל ברחבי הצפון במטרה למצות כל רגע ביחד. היום בבוקר הבעלול לקח ת'ילדודס לטיול ב
לגן הבאהיים בחיפה , אפילו לא יצאו מהאוטו , פשוט העפתי אותם מה
כדי שאוכל לארגן אותו לקראת בואה של החמולה , שהם יוכלו להיות ביחד , ובעיקר שאני אוכל להיות קצת לבד
ואי אפשר לסיים בלי קינוח קטן.....הברבור והילדה - סיפור אהבה
המשך יבוא.....
חברים שלי...

פרח 11

New member
אוי דפנה אין לך מושג איזה יום

טוב עשית לי היום, שמחה בשמחתך וכל הכבוד לך !!!
תמשיכו להנות ולנצל כל רגע ורגע

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזה כייף להתעורר אל סיפור כזה! דפני, שוב התרגשתי ושוב אני חושבת שאתם בני מזל... יחד עם הקסם שלכם יוצא תבשיל נפלא. והברבורון, בתמונות זה נראה כאילו בילו כך מאז נולד. שיהיה לכם המשך נפלא. ספרי לנו עוד. שבוע טוב

*יערית

New member
מתעדכנת ממש בסוף../images/Emo20.gif

שמחה מאוד מאוד על מה שעובר עליכם יחד,על האקסית הנחמדה{מה יש כאלו הרבה
} על הקשר החם והמידי עם הבת של הבעל,על הקשר החם עם בר...ומחזיקה אצבעות שהקשר של בעלך עם ילדתו רק ילך ויעמיק ולא לתת לעוד כמה שנים חשובות מחייו של ילד לעבור מבלי לגעת לחוש בהם, ולהיות במרכז חייו גם כשזה תלוי במרחק רב
נו עשית אותנו מאושרים וזה הרבה בזכות

blonda3

New member
נ ה ד ר../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

michaly44

New member
משפחות חצויות ממרחקים

כנ"ל אצלי כל פעם שיש ביקור של הבן זו שמחה אדירה רק הפחד מפני הפרידות והחלל שנישאר שם אחרי זה מה שהורג. לא פעם חשבתי שיותר טוב לא לבקר לא לראות..כאילו רחוק מהעין רחוק מהלב.. ולמרות הזמן היקר ..נכס בפני עצמו הפרידה הקשה..והדיכאון אחרי.. לפעמים אני חושבת שזה מיותר. שמחה בשבלך ובעלך. סתם אמא שיש לה ילד פה ילד שם..

עין 3

New member
אני אפילו לא מכירה אותך

ואני מתרגשת!!! שיהיה בהצלחה (או בעצם כבר היה...)

rolan

New member
זה כל הקסם אצלנו

החיבור הזה בין האנשים בפורום

למעלה