אני מת על סת

אבאביל

New member
אני מת על סת

לא אכפת לי מריאן או ממשיהו בסידרה רק סת הוא הכי תותח...... לדעתי חייבים להחזיר את אנה ולהעיף את סמאר הסנובית הזאתי...........

היא באמת סנובה

אבל אני שונאת את סת', את הדמות שלו. הוא ממש נהיה קוץ בתחת! ראסמי הוא כל כך השתנה וזה נוראי. גם יש לו קול מרגיז. הוא בכלל מרגיזן. התחלתי לפתח משהו נגדו, קוראים לזה חלחלה X: אני לא יכולה לסבול אותו יותר. פוווו >: זהו אמרתי את זה

aviGODFATHER

New member
סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סת' מעלה את הסדרה בכמה רמות והסדרה הייתה שווה הרבה פחות בלעדיו

שלטון

New member
זה נכון

סת' מעצבן לאללה בעונה השנייה. הוא נהיה אידיוט ושחצן מעצבן. too much seth time בכל מקרה. כשריאן הוא לא במרכז זה פשוט לא זה

Tinty

New member
ועוד הודעה לא משורשרת כראוי?

בחיי, אני מתחיל לחשוב ששורצת פה חבורת קשי הבנה, או אנשים שעושים מה שבא להם. בפעם האחרונה בחודש הקרוב לפחות, אני אסביר: 1. כשאתם רוצים לכתוב תגובה להודעה מסוימת, פתחו אותה ולחצו בחלון שנפתח בהחלקה כלפי מטה על הלחצן "הוספת תגובה". 2. בחלון שיפתח, כתבו את התגובה שברצונכם לכתוב, ולחצו על כפתור "שלח/י". 3. חכו עד שדף הפורום יעלה שוב, ובדקו את ההודעה שלכם - ודאו ששורשרה למקום הרצוי. מקווה שלא אצטרך להסביר זאת יותר. אורן. נ.ב.: אני מעתיק את ההודעה לכל פותחי השרשורים הלא-קשורים או פותחי השרשורים כתגובות לשרשורים אחרים, על מנת שיהיו מודעים לכך שפתחו את השרשור בניגוד לנהלי הפורום.

סת' כל חמוד!!

האילתורים שלו כ"כ מצחיקים
הוא מצחיק
הדיאלוגים שלו ושל ריאן הם מה שעושים את הסדרה

גררר ../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

לא נכון! הסדרה לא הייתה שווה ללא סת'
חאמוד קטנטנן
נשמאמיי
חחחח

ההודעה היתה ל"סנוביש מיאו"../images/Emo108.gif

חחחח סאמר לא סנובית
היא כן, אבל לא במציאות, היא סנובית, הוא "מרובע", והם זוג, זה מה שמצחיק!

סת' חמוד ומצחיק אבל (לפחות עבורי)

רייאן הוא הסיבה העיקרית לצפות בסדרה. בן מקנזי הוא שחקן מעולה, הדמות של ריאן היא דמות בעלת עומק, כל סיפור הרקע שלו מעניין ושונה, ובנוסף לכל הבונוסים האלה הוא גם חתיך
!!!!. נכון שבלי סת' הסדרה היתה פחות טובה ואין ספק שהוא מוסיף הרבה צבע לסדרה, אבל מבחינתי הוא מקום שני לבן/ראיין.

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ברור, סת' הוא חלק מהסדרה, אבל ריאן הוא ה-סדרה.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif

מעניין למה יוצרי התמונה הרסו אותה עם השורות מהשיר של גרין דיי

NoWords

New member
../images/Emo45.gif

ריאן עושה את כל הבלאגנים שם, בלעדיו- שיעמום! אויש בן
חתיך זו לא מילה, אני נמסה כל פעם שהוא מנשק מישהי שם
והמבטים שלווווווו, הרג אותי הפרק שסת' מתעצבן שריאן "מדבר" במבטים שלו וישר מבינים אותו
זה ממש נכון. LOL.

Aviad1987

New member
גם ריאן וגם סת'

כל אחד בדרכו משלימים את הסדרה. אני לא רואה את הסדרה עומדת בלי הדמות של סת' ואני לא רואה את הסדרה מתקדמת לאנשהו בלי הדמות של ריאן.

aviGODFATHER

New member
איזה חוצפנית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

גנבת לי את המילים מהפה

daniellena

New member
סת' הופך את הסדרה למה שהיא!!! ../images/Emo46.gif

הוא הכי חמוד בעולם!!!
ושחקן פשוט מעולה לדעתי...
אהבתי את אנה אבל אני ממש לא חושבת שצריך להעיף את סאמר!

shawn 1

New member
נצל"ש. רק רציתי להגיד ש...

רק רציתי להודיע שזהו, התחברתי היום ב8:00 ליס! יאיי לי! והתוכנית ש"חנכתי" איתה את יס, זה "קאוטיק: בריטני וקווין". נחמד....

למעלה