אני מת על סת

Tinty

New member
הו, אלוהים.

אתה רוצה להגיד לי שראית אותה, ולא זחלת בחזרה לHOT, גוסס מוחית?! אפילו(!!!) אחותי נגעלה ממנה.

shawn 1

New member
אני לא מתכוון לעקוב אחריה או משו

אלב היא הייתה נחמדה.... חח ממש לא נסחפת...

Tinty

New member
אני נסחפתי? אתה נסחפת!

איך לעזאזל אפשר לקרוא לסדרת ריאליטי, ועוד ל"כאוטיק"(!) פנטסטית?!?! גועל נפש טלויזיוני. טוב, לאחר הגילוי של יונה ויזנטל, לפיו עומדים להוריד את HOT3 מהממיר של yes (עם "צעירים חסרי מנוח", שבעקבות כל השנים בהן צולמה הסדרה, אני לא אתפלא אם הדמויות שם כבר בנות 90), אתה מוזמן לחזור לHOT ולהנות מטלויזיה טובה יותר מ"כאוטיק"

shawn 1

New member
תגידי מה נסגר איתך, מה את משוגעת?!

איפה ראית אותי בשם אלוהים אומר שהסדרה "פנטסטית" ו"ריאלטי טוב"????!!!! מה את ממציאה מילים?! וממש לא אכפת לי מצעירים חסרי מנוח. אני שואל את זה בשביל אמא שלי שהיא רואה, אז תרגיעי!!!

Tinty

New member
טוב, כנראה שאני לא היחיד שנמאס לו

ממך, וגם ככה זו אולי הפעם התשיעית היום שאתה מתחיל להכנס ללחץ ולהתקיף את כל מי שמימינך ומשמאלך (ורשימת 10 ההודעות האחרונות שלך תעיד על כך). לכן, אתה תהיה היצור הראשון שמקשט את רשימת החסומים החדשה והכתומה שלי (כבוד גדול, נכון? חבל שלא עשיתי את זה לפני חודש - היית נהנה הרבה יותר...). שהיה מהנה שם, ובבית המשוגעים שרובנו (אם לא כולנו) מקווים שיכניסו אותך אליו בקרוב. ד.א.: אני עדיין לא מבין איך אתה גדול ממני פיזית בשנה, אך כותב כאילו אתה צעיר ממני ב14 שנים. וכמו שעמית אמרה לך, אני גבר - אך גם לא תהיה לך אפשרות להתנצל על השימוש בלשון נקבי כלפי (כאילו שחשבתי שתתנצל
).

Tinty

New member
נ.ב.../images/Emo26.gif

>"וממש לא אכפת לי מצעירים חסרי מנוח. >אני שואל את זה בשביל אמא שלי שהיא רואה, אז תרגיעי!!!" אתה רואה את צעירים חסרי מנוח, ופשוט מתבייש להודות בכך. אחרת לא היית כותב בפורומים שלהם.

shawn 1

New member
דבר ראשון

סתום תפה שך שמעת! אתה אפילו לא יודע על מה אתה מדבר, אז אל תדבר שתויות! וחשבתי שאתה בחורה כי הכינוי שלך זה טינטי בשם אלוהים! נשמע כמו?? בחורה! ודבר שני- אם הייתי רואה צעירים אני לא הייתי מתבייש, אבל אמא שלי היא כן שרואה, וכן אני שואל בשבילה כי זו הסדרה היחידה שהיא רואה בטלויזיה, ועד שעכשיו עברנו ליס, אז ייבטלו לה תתוכנית היחידנ שהיא אוהבת..... בקיצר, יש עוד זמן. ואני לא מבין למה אנו רבים בכלל... ואני לא מבין למה אתה צריך לקלל ולהסחף בכלל!! אתה זה שהתחלת להגיד מילים שהמצאתי על התוכנית של בריטני וקווין, וניסיתי להיות נחמד וזהו ואני אפילו לא יודע על התוכנית , היא הייתה התוכנית שייצא לי לראות, זה לא שתכננתי לראות פשוט רציתי להתרשם מיס, אז הדלקתי ערוץ וצפיתי... אז אני אפילו לא ידוע על מה הריב ואני מקווה שלא משנה מה שקרה, שנסלח (?) ואני עדיין חושב שאתה טועה לפי מה שכתבת קודם..עליי... ואיך שאני מתנהג...

TheCharm

New member
עכשיו, אני לא רוצה להתערב,

אבל אתה אומר "לא משנה מה שקרה, שנסלח". ואיך אתה רוצה שהוא יסלח לך אם באותה הודעה ממש, ממש כמה מילים לפני, אתה כותב לו "סתום תפה שך שמעת". ואגב, ממתי כינויים מעידים על מין של מישהו? בדיוק כמו שחשבת שדהצ'ארם, מסיבה ממש לא ברורה לעין, זה שם של בחורה. ולמה ששון 1 לא יהיה בחורה? אולי זה בחורה שאוהבת איזה שחקן או דמות שקוראים לה שון? ג'יז. תקרא את ההודעות שלך לפני שאתה שולח ולכולנו יהיה נחמד יותר. פלוס, לא תצטרך להתחיל ריבים ואז להגיד לכל מי שעונה לך "למה לריבבבבב למה אתה פותח ריביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!?!?!?!?1..לחכךדכךףלחגךאועךלכה?!!??!!!?!!?!?!?!? יאאאא פסיכיייי קוקווווו משוגעעעעעעעעעעעעעעעעע ווירדוווו" (
)

shawn 1

New member
רשמתי את ה"בוא נשלים" בתור

-בשורה תחתונה- ואני באמת באמת לא רוצה לפתוח ריבים! ואני לא מבין למה אתם חושבים שאני איזה משוגע ש"ברח מבית משוגעים" מזה הדברים האלה??

איימיס

New member
אני לא כל כך מבינה אתכם ...

אולי שון לפעמים כותב הרבה הודעות ולפעמים יש לו יציאות לא כל כך נחמדות כמו "סתום ת'פה שך" שהוא אמר לאורן (טינטי) אבל למה כולכם כל כך נגדו ? זה כאילו הקמתם נגדו קנונייה או משהו ... עד עכשיו אני לא רציתי להתערב , אבל ברצינות , זה נראה כמו איזה ריב של ילדים בגן ...

Tinty

New member
אני מקווה שחסמתי גם מהפורום.

מיכל, ניתן להכניס משתמשים לרשימת ה"חברים" וה"חסומים" באמצעות כניסה כמשתמש/ת רשום/ה לדף זה. חסימה מהנה

shawn 1

New member
אני לא מבין למה לך לחסום אותי

זה לא שהטרדתי אותך או משו... אמרתי כבר שאני מצטער, אז אני לא מבין למה אתה מתעקש.. (למרות שלא יודע למה אני מצטער)

אבל מה זה אומר ?

הוא יכול לראות הודעות שלך בפורום ? הוא יכול להגיב להודעות שלך בפורום ? ואם כן- האם אתה רואה את התגובה שלו ? או שהחסימה רק מונעת ממנו לשלוח לך מסרים ?

אז את רוצה להגיד לי שראית את הפצעון

הענקי שיש לה ליד הפה?! גאד זה היה דוחה! וזאת סתם סדרה נחמדה שרואים אותה רק כי אין משהו מעניין אחר לראות ^_^

למעלה