אני מ-י-ת-ע-ל-פ-ת-

shelly cool

New member
אני מ-י-ת-ע-ל-פ-ת-../images/Emo70.gif

אשלי החזירה לי תשובה
אני לא מאמינה
תוך יום
או מיי גד
אני בשוק אני בהלם אני המומה(מאוד)

איזה סבבה לך אבל...

אתם לא חושבים שזה קצת מוזר שהיא החזירה תשובה כל כך מהר
כאילו, התאומות הן בנות עסוקות ויש להן דברים יותר חשובים על הראש מאשר לענות לדואר מעריצים ועוד תוך יום אחד
.... תחשבו על זה....

אוי מיי גוד!!!!!!!!!!!!

אשלי החזירה גם לי תשובה! אבל נראה לי שזאת באמת היא!!!! היא שמה לי כזה סמיילי חמוד...! אני כתבתי לה אם זאת באמת היא וזה, והיא כתבה לי שזאת באמת היא, ותודה על המכתב האוהב, ושמה לי סמיילי חמוד! אני מאמינה שזאת היא!

at©

New member
המ...

טוב, אבל גם אם זו לא אשלי האמיתית והיו שואלים אותה "את אשלי האמיתית?" ברור שהיא הייתה אומרת כן. אבל אני מקווה שזו היא

T N T girl

New member
גם לי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני נשבעת לכם ../images/Emo70.gif

לא מאמינים
שימו
: כתבתי לי מאיפה אני ושאני לא יועת כ"כ טוב אנגלית ... (
) והיא כתבה לי : Dear Omer, Thx for the lovely letter love, Ash הייתי בהלם ולא הצלחתי להירדם שקראתי את זה ...
אני מקווה שזו באמת אשלי האמיתית

shelly cool

New member
עומר, היא כתבה לי אותו דבר../images/Emo70.gif

אבל זה נישמע כמוהה... כאילו, היא לא תירשום לכל אחד משהו אחר, היא דיי עסוקה........אבל במיכתב ששלחתי לה אתמול שאלתי אותה אם היא תבוא לארץ...

Alexis14

New member
לדעתי...../images/Emo113.gif

יש לה דבר כזה שמחזיר אוטומטית מכתבים כמו "תודה על המכתב המרתק", "תודה על הזמן שהשקעת בכתיבת המכתב" וכו´, ואולי אח"כ אם יש לה זמן היא עונה.

cartasf

New member
לי היא לא עונה ככה

היא כל פעם עונה בקשר לעיניין עצמו...

mandy

New member
טוב תקשיבו

אני לא כתבתי לה אי מייל ואני באמת לא מאמינה שמה שנתנו לנו כאן זה באמת האי מייל שלה. פשוט לא.

AnGeL²÷÷³

New member
אבל...

מה עם מרי קייט
אין גם לה אי מייל או שאפחד פשוט לא יודע אותו...

rahelm

New member
זה בכלל לא נשמע לי הגיוני...

מה הן יושבות כל היום ועונות על אי מייל של ילדים!!! ושנית אני גם יכולה לעשות אי מייל והוא יהיה עם השם של אשלי !! קצת קשה לי להאמין והיא עוד שלחה ל-CARTASF שמונה פעמיים זה ב כ ל ל לא נשמע לי הגיוני!!!!!!!!!!!!

cartasf

New member
את יכולה לשאול אפילו את קורטני

והיא תגיד לך אבל אם את רוצה לשאול את אשלי הנה האיי מייל שלה למעריצים: [email protected] תשאלי אותה אם היא מכירה את אסף...

cartasf

New member
ועוד משהו

יש לי כבר את האיי מייל שלה יותר מחודש (האיי מייל הראשון שהיא שלחה לי היה בתאריך 10.10.02!!!)

תקשיבו שניה...

אני יודעת שהתאומות הן כוכבות וזה, אבל לפעמים, כוכבים מאוד נהנים לקרוא מיילים של מעריצים, כי תחשבו, זה די כיף ששולחים לך "אני אוהבת אותך! את שחקנית נהדרת!" וכ´ו... אז יכול להיות שפעם ביום הן בודקות כמה איי-מיילים, ועונות. בכל אופן, זה יכול להיות. לא כל כוכב אין לו פנאי למעריצים. הרי ביינתיים לפי מיטב ידיעתי הן לא מצלמות סרט (כשברומא כבר הסתיים נכון?) אז יש להן קצת פנאי למעריצים, לפחות כמה דקות, בגלל זה הן לא כותבות הרבה. וחוץ מזה-צריכים קצת להאמין. כאילו אני מאמינה שזאת אשלי. לא יודעת, יש לי מין תחושה כזאת. אז היום היה לי בגלל זה מצב-רוח טוב. חומר למחשבה

למעלה