אני מ-י-ת-ע-ל-פ-ת-

את מוכנה...../images/Emo35.gif

לתת את האימייל שלה...
אני לא מאמינה שאני כזאת ישראלית מצויה- אבל מילא.............

גם לי היא שלחה אי מייל...

תסלחו לי, אבל זה נראה לי דיי מגוכח שהיא שולחת לכל כך הרבה ילדים אי מיילים... קצת הגיון אנשים
לתאומות יש דברים יותר חשובים לעשות מאשר לשבת מול המחשב כל היום ולחכות לפאן מייל....

תקשיבו אנשים...

לפני כל ההתלהבות של כי מי שקיבל אי מייל מ"אשלי אולסן" תחשבו שוב- זה ממש לא הוגן שהיא אישית כתבה לכל אחד... הן כיתה י"א עסוקות בחיים שלהן ויש להן איזה מיליונים מעריצים בעולם שישלחו להן אי מייל... אז יש שתי אפשריות
מישהי התחזתה אליה
מישהי עובדת אצלה, מהצוות... יכולה לענות בשמה של אשלי אז אני מציעה לא להתלהב ולחשוב שהן באמת כתבו את האי מיילים הללו. ד"א אם אבל אם זו באמת היא, תחשבו שוב, היא בטח לא כל כך רוצה שיפריעו לה בחיים ואם תדע שהרבה ישראלים יפריעו לה בחיים יכול להיות שהיא לא תרצה לבוא פעם לישראל... ככה היא כבר תדע שמישהו\הי ישראל\ית נותנת אי מייל שלה לכל אחד... בלי רשותה.. אולי תחשבו שוב?

mandy

New member
טוב תראי

היא צודקת מה את רוצה? גם לי זה נראה מוזר שהיא עונה על כל האי מיילים האלה

טוב די../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ושלי יודעות שזה לא בטוח עם זאת אשלי או לא, אנחנו לא מפתחות תקוות, אבל אנחנו מאמינות. זכוניתנו. אל תדכאו אותנו עכשיו, יכול וגם אם זה מחזיר אוטומטית אז לא נורא. אבל תנו לנו לחשוב, לי, זה נראה אמיתי. כי אני כבר קצת מנוסה בזה, כבר שלחו לי בשם מרי-קייט איימיל מזוייף, וזיהית שזה מזוייף. אז בואו נסיים את הדיון הזה. ושלי ואני וכל מי שקיבל מכתבים ישמור לעצמו את ההתלהבות, ועם הוא ירצה קצת לספר, הוא יוכל.

למעלה