אני נגד שביתה!! כי הזמן לחבק ולא לגרום לטלטלה

אפשר לשאול למה שמת תגית של בעלי חיים?

כי עם כל הכבוד אין שום קשר בין הפוסט שלך לנושא החם.

התגית בעלי חיים בטעות עלתה

עשיתי העתק הדבק לכותרת, ובטעות עשיתי העתק הדבק מרשומה אחרת בוורד עכשיו ראיתי הורדתי קורה!

wranger

New member
התקשיתי להבין את שגגת ההעתק-הדבק

אבל אם זה קרה בתום לב ותיקנת, אז יאללה, בסדר.

כותבת בוורד ואז עושה העתק הדבק

ומצטבר שעליתי על הרשומה הקודמת שכן כתבתי על הנושא החם בעלי חיים ואפשר לראות אותה, ושלחתי, לא שמתי לב מד כשעליתי מחקתי טוב שלא תלו אותי בכיכר העיר וכמו שכתבתי מקודם, למדתי לקח מאוד גדול! צוהרים טובים מוזהבת

seymore butts

New member
אני חושב שאין מנוס מהפסקת פרסום פוסטים

ולא במשך יום אחד אלא לזמן בלתי מוגבל, וזאת מסיבות טכניות לחלוטין. במשך כל היום ניסיתי להיכנס לבלוגים שפרסמו רשומות חדשות או כאלו שהגיבו לי בהם ובאחוז גבוה מאוד מהמקרים הגעתי למסך מעצבן שמבשר לי שאי אפשר להגיע ללינק. אין לי בעיה לחבק ואין לי כוונה לגרום טלטלה, אבל מה הטעם לפרסם פוסט חדש במצב כזה ? אם המנויים שלך לא יצליחו להגיע אליו במכה ראשונה, כמה מהם יטרחו לנסות שוב ושוב להיכנס ?

פנומן 72

New member
אני נגד בלוגרים שמשתמשים בתגיות חמות בהונאה

וזה ברור שהשתמשת בתגית בעלי החיים כי זה הנושא החם. אם אני מנהל הבלוגיה - אני סוגר לך את הבלוג לאיזה חודשיים.

לא רק זה. אם היא הייתה כותבת את הרשומה

ממניעים אלטרואיסטיים ולא כדי לגזור קופון, היא הייתה מדביקה אותה לכאן ולא מקשרת לבלוג שלה.

פנומן 72

New member
אני חושב ש-אל למנהלים לפחד

ולעשות סנקציות נגד בלוגרים סוררים, בדיוק כמו שחוסמים בלוגר מסוים שביקש ממני לא להזכיר את שמו, מלהגיב בבלוג שלו עצמו, בגלל שהוא חטא לתקנון. יש לערוך לה שימוע ואם יתברר כי השימוש בתגית החמה היתה על מנת לגרוף כניסות ולהגדיל את מכסת התשלומים המגיעים לה עקב כניסות אלה - ייגזר עליה קנס בגובה 4000 כניסות שזה ארבעה שקלים שלמים ... כך ייעשה למי שמנסה לדפוק את המערכת.

מי שדופק את המערכת זה אחד כמותך

וכמו האחרים שכמו זאבים מחפשים דם משחרים לטרף ארץ אוכלת יושביה אז בטעות אז זה סוף העולם,תוקן, תתעסקו באמת בדברים בוערים ולא בשטויות!!! ככה המדינה נראית....... שיעשה שימוע,ולא לא גרפתי כניסות ולא התעשרתי! ובטח לא אם התקלות מאחלת לכם שהמוח ישדר סבלנות סובלנות, אורח רוח, כבוד וסליחה לטועים מוזהבת

פנומן 72

New member
נהפוך הוא. אני מגן על המערכת

עאלק טעות. לפחות תודי באמת ויסולח בבחינת "מודה ועוזב - ירוחם" - אבל להגיד שזה היה בטעות ? try again

זו רשומה שקשורה לבלוג שלי!

וזכותי להעלות קישור לכאן ואין הבדל כמו שאת מפרסמת קישור לבלוג שלך! מענין כשעופר פירסם לא הערת את אחת שאוהבת לריב, אין לך תרבות, ומתנהגת בחוסר נימוס אכתוב איפוא שאני רוצה ואעלה קישורים היכן שארצה! במקום לסדר ענינים אתם מחפשים מריבות, אקשיין, תפוז בצרות ננסה לעזור כל אחד שכותב פה רשומה ממניעים אלטרואיסטיים וכדי לגזור קופון שיקראו ויגבו וגם את......!! אז בלי צביעות

בודאי שזכותך להעלות קישור

באשכול "מה כותבים היום" ולא לפתוח אשכול נפרד. ואיזה יופי שיש לתפוז מושיעה כמוך, הם באמת לא היו מסתדרים בלעדייך.ונחמד שקפצת לחבק אותם אחרי ששבועות את מנסה להלהיט את הרוחות נגד תפוז בבלוג שלך. ואת צודקת, אני לא תרבותית כמוך, וטוב שכך.

אני העליתי בכוונה בנפרד שיהיה בולט

ושיראו כי זו לא רשומה רגילה שאנחנו כל הזמן מעלים בשרשור זו הכוונה ולא אחרת

את מוכנה להפסיק ???

אלוהים שישמור, כמו ילדה קטנה שחייבת צומי. מספיק ! פעם אחת מפרסמים, לא בכל תגובה שאת רושמת אי פעם בתפוז. [א] אמרו לך שמשרשרים לטופיק ההמלצות הראשית ועקפת את זה ופתחת אחד משלך. סבבה, חליק. [ב] תפסו אותך מנסה להכניס את הנושא החם לרשומה שלך וגם אז זה עבר לסדר היום. בסדר. אבל כמה אפשר להעיק את עצמך? תקראי את זה, אולי תביני מה ההבדל בין פירסום לבין התעלקות. שתקתי כשאת היית הראשונה והיחידה שהערת ל'חדשות הבלוגיה' מפאת כבוד למבוגרים ממני. שתקתי כששלחת לי מסר לפרטי להצביע לך בתחרות בישול, למרות שאני בכלל לא מכירה אותך. שתקתי כשעשית את סעיפים א ו-ב בפורום בלוגיה, אבל עכשיו זה כבר עובר את כל גבול הטעם הטוב? זה אישית גורם לי לטראומה. מספיק בבקשה...

לא! אני לא מוכנה להפסיק, את חוצפנית!!

זכותי לכתוב מה שאני רוצה, זה פתוח לכולם לא טוב לך אל תקראי שינאת חינם בית המקדש החריבה לא מתאים לך, לא חשבתי שאת כזאת.....מה קרה? מה הסיפור שלך? ואיזה ענין ששלחתי לך שתבחרי ברשומת המתכון.....אימ'אלה סוף העולם ואנ מכירה אותך שהיטתי לך על הרשומות שלך אבל אין פה אחווה וחבל!

למעלה