אני נגד שביתה!! כי הזמן לחבק ולא לגרום לטלטלה

פנומן 72

New member
תנוחי ../images/Emo178.gif

כל זמן שאת לא מודה שאת לא בסדר - את הופכת לעוד יותר לא בסדר. ועכשיו תנוחי...

כן השופט פסקת שאני לא בסדר

ומהו גזר הדין שלי ? תליה בכיכרה המרכזית בבקשה שב אתה בשקט ותנוח!!

פנומן 72

New member
אני לא שופט - מקסימום חבר בחבר-המושבעים

ואני פוסק שאת אשמה, מן הסתם את תזוכי מן הצדק (כמו שזוכה צחי הנגבי) שזה אומר שבגלל שיש עוד כמוך שעשו את זה בעבר ולא נענשו - אז גם את לא תענשי. זה עדיין לא אומר שאת בסדר... אני מציע להשית עליך קלון בכל מקרה.

את קוראת את מה שאת רושמת?

שינאת חינם? מאיפה הבאת שאני שונאת אותך או כל אחד אחר? רשמתי שהצורה שבה את מעליקה את הרשומה שלך מזכירה את אותה פרסומת של ספרייט: בלי הכרה, בלי טעם ובכל מחיר אפשרי. אין פה אחווה? לי את רושמת את זה? הסתכלת על מה קורה פה בזמן האחרון? כי אם לא שמת לב אז 'חדשות הבלוגיה' חוגגת בראש ובראשונה מושגים כמו אחווה, ומה שעופר מנהיג זה ביטוי האחווה הגדול ביותר שראיתי אי פעם בתפוז. חבל שאת מנסה להתבלט... ולא בצורה מחמיאה.

אני קוראת את מה שאני רושמת!!

וכן שינאת חינם או לגרום למריבות...אולי לא אמרתי שאת שונאת אותי אישית או מישהו אחר, אבל כל ההערות האלו ההתלהמות אין על מה, אין שום סיבה! זכותי לכתוב מה שאני רוצה וכמה פעמים שאני רוצה וכל הפעמים שעופר כתב לא הפריע לך? רק הפעמים שלי הפריעו לך? מאוד מענין ודרך אגב כל האחווה עם הבלגן בבלוגיה אני התחלתי, כן לכי לבלוג שלי רשומות אחורה ותראי, ואתם זוכרים רק אותו, אין לי בעיה, אבל מספיק עם ההתלהמות הזו, אם המילים שלא במקום לא עוזר ולא עושה טוב לאף אחד כמו שאת תכתבי עשר רשומות ותעלי לפה לא אעיר לך, אז אין לך שום זכות להעיר לי ראבק מספיק לאכול אחד את השני, עד לאן נמשיך בצורה הכזו? מקווה שיהיה שקט, וכל התקלות יסודרו וכל אחד יחזור לפינתו בוקר טוב מוזהבת

לשונאי10

New member
תהיי בריאה.

את לא בסדר מפני שאינך מצייתת לכללי הבלוגיה שהם בין היתר - פרסום רשומה רק בשרשור המיועד לכך ולא בכל מקום שרוצים. הרי בכל מקרה אם מישהו לא רוצה להיכנס לבלוג שלך לא יעזרו גם מאה פרסומים שלך לרשומותייך, אז למה את ממשיכה בזה? לא ברור. יום טוב!

יש לך בעיה חמודה שלי שזכיתי בתחרות?

יש לך בעיה חמודה שלי ששלחתי לחבריי מסרים בענין התחרות כמו שהם שולחים, אנחנו חברים גם אני שלחת, אז מה בדיוק הבעיה שלך? מה בדיוק מפריעה לך? את לא מכירה אותי וגם אני לא אז שלחתי לנטע מימי מסר, אז....אבל כשהמלצתי על הבלוג שלה אצלי זה היה בסדר גמור, זו לא הייתה פגיעה....אבל לשלוח מסר ולהגיד שיש תחרות זה אסון? הרי לא הכרחתי את אף אחד להצביע לי, רק שלחתי מסר, ועובדה שלא כולם הצביעו כי אם כולם היו מצביעים הייתי במקום הראשון עם 300 נקודות הפרש!!! מה את נכנסת למשהו שאת לא קשורה לא מכירה לא יודעת, אז בבקשה שבי במקומך ואל תתערבי בדברים שלא נוגעים בך שינאת חינם, ארץ אוכלת יושביה בשביל מה צריך שונאים מבחוץ? כשהינאה מבפנים גוברת מרגע לרגע? ערב טוב, קצת תרבות לא תזיק מוזהבת

wranger

New member
אם יורשה לי להגיד משהו

אז לו הייתי רואה את ההודעה הזו עוד לפני שהתפתח ממנה השרשור הזה, היית מוצאת את עצמך בתחתית השרשור של היום הקודם יחד עם תזכורת לכללי השרשור בפורום. ככה זה עם המלצות קריאה - נכון שהפורום פתוח לכולם וכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אבל יש כללים. כנ"ל לגבי ההודעה שפרסמת יותר מאוחר, בערב - זו המלצת קריאה, ויש לה מקום משלה.

צוהרים טובים

נכון שיש חוקים, אך לפעמים אפשר להפר אם זה לא כרוך בסכנה או כדומה אז הפרתי, כי חשבתי שהנושא חשוב, ואני לא אחת שמפרה, ותמיד משרשרת לשירשור הנכון אז מה קרה? הרי הכל היה בסה"כ לטובת הבלוגיה אבל לצערנו בחיים מי שטוב או שמנסה לעשות טוב מותקף וזה לימד אותי לקח! יום טוב מוזהבת

פנומן 72

New member
"נכון שיש חוקים, אך לפעמים אפשר להפר" ענק ../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחחח
חזזזזזזזזזזק ביותר
חחחחח

למעלה