אני נהנתי

אני נהנתי../images/Emo13.gif

באמת שמאוד נהנתי
המפגש צקט היה ממש נחמד בהתחלה חשבתי שיהיה יבש, היינו רק אני, יפית, שרית והילה. ואז גם עודד הגיע. ויחד הילה עזרה לנו לעלות על התשובה. לקח המון זמן ודיי הרבה ניחושים, אבל בסוף הגענו לזה... אחרי זה סתם דיסקסנו והכרנו אחד את השני... היה ממש אחלה, ועד עכשיו אנשים עדיין מצ'וטטים שם(עם עדי והגר שגם הצטרפו) חייבים לקבוע עוד מפגש כזה, אחרי החידה של הילה. ואני מקווה לראות עוד אנשים, שלא הגיעו(שיעול*שירן*שיעול) לילה טוב

שרית7

New member
הגרי מצטערת שאתמול לא שמתי לב

לכל מה שאמרת בצ'ט הייתי עסוקה לענות לעדי על השאלה שלו חשבתי שגם את קוראת

שרית7

New member
הגרי מצטערת שאתמול לא שמתי לב

לכל מה שאמרת בצ'ט הייתי עסוקה לענות לעדי על השאלה שלו חשבתי שגם את קוראת

עדי 345

New member
לשרית

לגבי מה שכתבת לי, אני חושב שלא צריך להסיק מסקנות לגבי אדם זה או אחר רק ממקרה בודד. יכול להיות שזה היה יום לא כ"כ טוב כמו שלכל אחד יש. הוא דרור "נפל" עליה בזמן לא מתאים (לפחות הייתי רוצה להאמין ככה).

שרית7

New member
או שכן או שלא שתהיה בריאה בכל מקרה

מה אני אגיד לך. קנאה זה דבר טבעי. אני ק יכולה לומר לך שלמשל גלי מאוד מעריכה את יהודית רביץ וכשהצעתי לה שאולי היא תעבד לה ותפיק לה מוזיקאלית תקליט היא אמרה לי בשום פנים ואופן אני לא אעבוד על תקליט שלם עם מישהי שגם היא זמרת... (שלוש נקודות) שיר אחד מילא תקליט שלם זו בעיה. תאמין לי שהיא יודעת על מה היא מדברת. יש תחרותיות.

hilali1

New member
גם אני נהניתי. היה מצחיק...../images/Emo60.gif

הרגת אותי איך שהתפתלתם עם החידה. אבל אני מודה זה היה באמת קשה. ובכלל היה נחמד...

willo1

New member
אני רציתי להיות שם

אבל- א'- הייתי בכלל ברחובות אתמול.. ב'- זה לא עולה לי!! ניסיתי לפני יומיים וזה לא הלך...

שרית7

New member
לא נורא מקווה שבפעם הבאה תצליחי

מחר את נטעלי ועודד יוצאים לחופש איך אני מקנאה בכם

willo1

New member
כן, יוצאים לחופש אבל

צריך ללמוד למגן במתמטמיקה בעעעעע שלא לדבר על העבודות בפסיכולוגיה שהנחיתו עליי פתאום.. כמו שכבר אמרתי- אני מעדיפה כבר להתגייס ולגמור עניין.

שרית7

New member
שאלוהים ישמור לא כייף בכלל

אלגב - רע (אלגברה) זה מה שאני הייתי אומרת

willo1

New member
חחחח יש לך משהו

על טריגונומטריה? זה בכלל זוועה.. סליחה שאני פוגעת בציפור נפשך, אלירן, אבל.. מתמטיקה זה ממש מעיק. היית במגמת פיזיקה או משהו כזה..? מוכנה להתערב שכן.

../images/Emo6.gif

את האמת שהחלתי ללמוד, ופרשתי אחרי כמה שיעורים לא היה לי כח ל-50 שעות שבועיות
אז נשארתי רק עם מת טריגונומטריה??????????????????????
טוב לפחות עכשיו אני עוזר כל הזמן לאחי ללמוד למבחנים זה הכי כיף שבאים לשאול אותך שאלה ואתה ישר רואה כבר את התשובה
כמה יחידות את עושה עכשיו בחורף?

willo1

New member
אם היית שואל

אותי לפני כמה חודשים הייתי אומרת- 4 אבל החלטתי להוריד את עצמי. אז אני ב-3 בעעעעע אבל עדיף 90 ב3 מ70 ב4 לא? סתם שאלה- באיזו מגמה היית? לאחיך יש מזל גדול שיש לו בני גורן בבית..

לדעתי עדיף 70 ב-4

זה 20 נק כולה הבדל, ואת נחשבת ברמה גבוהה יותר(גם את מקבל 13 נק בונוס אם את עושה 4 יחל) למדתי במגמת מחשבים בני גורן????? טוב שלא הגזמת

הידעת?

אספיס העלים מס וישב בכלא?? הידעת? הספרים של בני גורן בכלל לא מאושרים ע"י משרד החינוך
את מכירה את יואל גבע?? אותו אני ממש מעריץ

10 הגרי

New member
המורה שלי למתמטיקה היה קורא לאספיס

חראל'ה אספיס,כי הרי השם שלו הוא אהרון אספיס/ארהל'ה אספיס.

למעלה