אני נהנתי

שרית7

New member
שתהיו לי בריאים האמת אני לא מאמינה

שאני שומעת את השמות האלה בנ גורן ואספיס. עדיין מלמדים מהספרים האלה? אני לא אשכחל שבתיכון היתה לי מורה פרטית למתמטיקה שהיתה סטודנטית שנה ב' להנדסה בטכניון והיא לא הצליחה לפתור חלק מהתרגילים שנתנו לי בגיאומטריה ובאתי למורה שלי וסיפרתי לה את זה.

10 הגרי

New member
לא יודעת,הוא סתם המציא לו שם..

נראה לי שהוא לא כל כך אהב את הספרים שלו.

מתמטיקה../images/Emo99.gif

געגועים יש לך השנה בגרות? גם אחי עושה השנה בחורף...
מקווה שתצליחי להיכנס פעם הבאה

שרית7

New member
אייייייחחחחחחחססססססססססס

אגב גם גלי מתעבת מתמטיקה. זה היה המקצוע השנוא עליה בבי"ס. היא אהבה גם כן ספרות והיסטוריה.

שרית7

New member
בהחלט בהצלחה אני עשיתי לפני 12 שנה

כשהשתחררתי מהצבא... (איזו זקנה אני אה?)

שיהיה לך ../images/Emo50.gif

זה באמת לא קשה צריך רק לתרגל, עד שעולים על הטכניקה, ואז הכל ברור
למזלי אין לי בגרויות יותר

willo1

New member
כן.. בגרות חורף

ממש עוד מעט.. בכלל הם עשו את הבגרות מה זה מפגרת השנה.. הם חילקו את זה לשלושה חלקים- שלוש חוברות. מהקל אל הקשה. ויש את ''זכות הצבירה'' מה שאומר שאני יכולה לעשות חצי שאלה ולקבל עליה נקודות ועוד חצי שאלה אחרת ולקבל גם עליה נקודות ככה שחצי זה וחצי זה אפשר להגיע למקסימום.. תאחלו לי בהצלחה

10 הגרי

New member
בהצלחה לכולכן...

תמיד תזכרו שהכי חשוב זה לא להילחץ לפני המבחן ובזמן המבחן,כי זה רק יהרוס. חוץ מזה,מה השנאה הזו למתמטיקה?זה לא מקצוע כזה נורא,לפעמים הוא אפילו נחמד. היום התחלתי לחשוב שאולי אני אעשה שוב פסיכומטרי כדי להעלות את הציון; את הבגרויות,תודה לאל סיימתי בתיכון.

willo1

New member
כולכן? יש פה עוד מישהי שיש לה בגרות

במתמטיקה? תודה בכולופן
זה לא שנאה למתמטיקה במיוחד כשאני מסתדרת איתה (טפו טפו). אבל זה מ-ע-י-ק ובדיוק אני לומדת בפסיכולוגיה על לחץ והתמודדות איתו

../images/Emo9.gif

דיי נו, מה עשיתן ממני
אני ממש לא כזה גאון כמו שעשיתן ממני רק מת' ומחשבים וזהו!! לא יודע יותר כלום! באנגלית אני ממש גרוע(בקושי 4 יחל) שלא נדבר על הסטוריה ספרות ותנך
מתי את מתכוונת לעשות את הפסיכומטרי? כי לי יש עוד המון זמן עד שאני בכלל אחשוב להתחיל ללמוד
(לפחות שנתיים וחודשיים
|צעיר|)

10 הגרי

New member
גם אני לא ממהרת..יש עוד זמן עד ..

שאתחיל ללמוד.אפשר להתחיל להתכונן לפני מועד מסוים וללכת להיבחן.בכל מקרה,תמיד ממליצים להיבחן כמה שיותר קרוב לסיום התיכון,כאשר הראש עדיין זוכר את החומר ולא יצא מאוירת הלימודים לגמרי.נראה כבר מה נעשה.

אני עשיתי בתקופת הביה"ס

ולא נראה לי שזה הכי קשור כי את נזכרת בהכל מהר. היום אחי מביא לי לפתור תרגילים מ-יא, אני קורא שנייה את החומר ופותר לו את התרגיל...

למעלה