אני נוסעת לארגנטינה בעוד פחות משבוע

skooby

New member
אני נוסעת לארגנטינה בעוד פחות משבוע

יצא לי ליהות קצת לבד בברילוצ'ה, אזיה טיולים יומיים (אני לא בקטע של טרקים) כדאי לעשות שם? תודה,
 

גרי רשף

New member
המלצת ה(ר)שף

הנוף היפה ביותר שראיתי אי פעם הוא מ-Cero Campanitas: נוסעים באוטובוס ל-Llao Llao ומבקשים לרדת שם (זה בדרך). יש שם רכבל-כסאות שעולה להר, והנוף הנשקף משם הוא חלום: אגמיים ואיים, ואי אפשר לדעת היכן לשון היבשה נכנסת לאגם והיכן לשון האגם נכנסת ליבשה, והרים ויערות ויופי מקצה לקצה. לא לוותר, ומחיר הנסיעה והרכבל- פרוטות..
 

aviv lu 606

New member
אני טס במאי או ביולי אני יסע לשם

לצערי אני יטוס רק לשבועיים(בגלל הצבא שמאשר הכי הרבה שבועיים:(
 

aviv lu 606

New member
יש לי רק שבועיים

אז התיכנון שלי זה שבוע בואנוס איירס לבקר חברים ושבוע דרום ארגנטינה שלא יצא לי עוד להיות שם
 

aviv lu 606

New member
כן בטח

אבל קודם שיהיה תאריך זאת תיהיה -פעם שלישית שלי בארגנטינה:) אבל לצערי מאוד קצרה
 

ic11

New member
ברילוצ'ה

לברילוצ'ה,דבר ראשון,לינסוע באוטובוס-מיטה,חובה!!!!לא מרגישים את הנסיע בברילוצ'ה יש הוסטל "EL CIERVO ROJO" בבעלות של יאנקה ואישתו,אנשים 10 ודוברי עיברית http://www.directoriobariloche.com/in/in.php?pagina=www.elciervorojo.com מומלץ!!!!!!!!
 

ic11

New member
חבל על הכסף!!!

הנסיע באוטובוס-מיטה ,היא רבע מחיר מי הטיסע.ב השרות מי AEROPARQUE הוא על הפנים!!!יש להם הרבה בלגן,איחורים ו.....לא משנה.מקווה יש הכל יהייה בסדר. בברילוצ'ה,ליאנקה ,חוץ מי זה ,יש לו משרד ,בכל הישראלים מגיעים לשם.הוא מכוון ועוזר להם חוץ מברילוצ'ה,מה תוכניות??
 

גרי רשף

New member
זה לא ככה..

הנסיעה באוטובוס נמשכת קרוב ל-30 שעות. זו יכולה להיות חוויה, אבל מפסידים יום שלם (וגם להתאושש לוקח קצת זמן) וזה הרבה למי שנוסע לתקופה מוגבלת. אתה עשית את הנסיעה הזו?
 

ic11

New member
30 שעות???

לברילוצ'ה,נסעתי באוטובוס-מיטה,יצאנו מי RETIRO בשעה 15.00,הנסיע רצופה וכייפית,בלי עצירות!!!!!כל הדרך סרטים,אוכל ושתייה.בלילה מקבלים יין או שמפיין באולכים לישון כמו תינוקות!!!בבוקר קמים,ארוחת בוקר ,במגיעים לברילוצ'ה בשעה 10 בבוקר שה"כ 19 שעות,חוויה לא נורמלי!!!באני חושב שלא מפסידים הרבה לדוגמא,ל IGUAZU,טסתי,הטיסע הייתה צריכה לצאת ב11.00,יגענו לAEROPARQUE ב 9.30,בלגן לא נורמלי,הטיסה יצאה ב 3 שעות איחור,כולם עצבנים ורעבים,צריך לאכול משהוא קטן,המחירים בשמיים!!! טיסע של שעתיים וחצי,לקחת את המזוודות,יציאנו ב18.00!!לקח לנו סה"כ 9 שעות!!!!מה אתה אומר??ככה היפסדתי יום!!!!
 

גרי רשף

New member
זה כשהייתי בגיל של הילדים שלך..../images/Emo13.gif

כשהייתי בן 11 (בשנת 1971) זה לקח מעל 24 שעות, ואני זוכר את זה בתור חוויה! כנראה שארגנטינה התכווצה מאז..
 
למעלה