אני נוסעת לארגנטינה בעוד פחות משבוע

ic11

New member
פעם קודמת

תישמע,אני פעם ראשונה נסעתי לברילוצ'ה,בקיץ!!!,שנת 83,הייתי בתנועת נוער,לקח לנו 30 שעות פלוס,בחום של 40 מעלות פלוס,בלי מזגן!!!!הייה קטסטרופה של נסיעה!!!עכשיו יש להם אוטובוסים דוקומתי דה לוקס!!!!

skooby

New member
הטיסה היא מתנה מאבא

והיא יוצאת מאיסזה. שם אני נפגשת עם חברים ואנחנו מגיעים עושים טיול חוצה פטגוניה בין ארגנטינה לצ'ילה במשך חודש עד לארץ האש. שם אהיה עם משפחתי ואחר כך אחזור דרך בואנוס איירס.

ic11

New member
יופי!!

טיול נעים!!! תהני!!! אני הייתי בברילוצ'ה לפני שנה בחצי,לקחתי את אישתי והילדים.הייה לנו כייף לא נורמלי!!!! מקום מקצים!!!!

skooby

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

והילדים התסדרו באוטובוס מיטות? בני כמה הם?

ic11

New member
למה לא?

בטח שהסתדרו!!!חוויה חדשה!!!שרות של דיילת כל הדרך!!!הבן שלי קם באמצע הלילה וישב על יד הנהג,בדיבר איתו בספרדית.הייה מפסות!!! הילדים הייו בני 12 ו14

skooby

New member
אההה

לילדים גדולים זה ממש מתאים, חשבתי שיש לך ילדים קטנטנים

yuval701

New member
אני הגעתי לברילוצה מצ'ילי

אני הגעתי לברילוצה מצ'ילי דרך שבעת האגמים . נופים מדהימים הגעתי בתקופה שיש פטל ותותים . ישנתי ליד האגמים ניתן לשתות מי מי האגם להתרחץ בו . האגמים גם בצבע ירוק בגלל המינרלים . בבירלוצה ניתן להגיע גם ליער שבו צולם הסרט במבי ( הגזעים של העצים אדומים) לא זוכר את השם. יש גם הרבה שלג לא יודע עם עכשיו נשאר. בהצלחה בטיול

ic11

New member
BOSQUE DE ARRALLANES

זה השם של היער,אבל שם לא צילמו את הסרט של במבי.זה סיפור שמספרים הארגנטינאים.היער הוא היחיד במינו בעולם!!! מומלץ להגיע מי VILLA LA ANGOSTURA,בהפלגה או באופניים

yuval701

New member
כן אני יודע זה הסיפור בגלל המראה של

כן אני יודע זה הסיפור בגלל המראה של המקום

למעלה