אני נוסע לרופא...

Charmed Gal

New member
חשבתי שתגידי...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

את זה. אבל היה נראה לי מפגר לכתוב, "הראש עם השפתיים והעיניים וכ'ו!"
אגב, אני כבר מרגיש יותר טוב! אני לא יכול להזיז עדיין את הצוואר לצד שמאל, אבל אני יכול ליישר אותו!

Charmed Gal

New member
ארג! דפוק=דבוק../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

תת מודע עובד שעות נוספות...

Magical me

New member
תמיד איכפת לי.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

לא משנה מה אנשים אומרים/עושים לי (סייבר-שוש!), או עד כמה אני כועסת עליהם, לי תמיד איכפת. לא משנה שעלייך אני בכלל לא כועסת, אבל... אניוואי, תרגיש טוב
. קרה לי פעם משהו דומה, זה כאבי תופת כאלה.. והאנשים שנועצים בך מבטים-תצעק להם שהם לא נראים יותר טוב אם או בלי ראש דבוק לכתף
זה קרה לי בשוויץ. ילדה קטנה אחת הסתכלה עליי, ונתתי לה כזה מבט, שהיא לא תוכל להסתכל על אנשים יותר בכל משך חייה האומללים ^__^

I Love Paige

New member
אני שמח שאתה לפחות חי! ../images/Emo13.gif

מקווה שתבוא למפגש שיהיה בקניון הזהב, אם הוא באמת יהיה בסוף בקניון הזהב!

Charmed Gal

New member
אתם יודעים מה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

היה נחמד?! אם עכשיו ששבוע שלם אני רוב הזמן אהיה בבית ואשכב(במיטה או ספה, לא ככה!) היה לי את הארי פוטר! אבל ללללללללללללא! סטימצקי קיבלו היום את הגירסא הבריטית, אבל אמריקאית אולי תגיעי בסוף השבוע הבא! סוף השבוע ואולי של סטימצקי זה אומר אולי אולי בעוד שבועיים! שונא אותם!

SaberTooth

New member
הגרסה הבריטית זה איום...

הכתב קטן פצפון. אתה חייב ראיה 6X6 כדי לקרוא את זה. והכריכה דקה, רכה ואי אפשר להחזיק אותה. שלא לדבר על כל הסלנג הבריטי שיש שם.

Charmed Gal

New member
ייפ. בגלל זה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני ממשיך לחכות לגירסא האמריקאית. לנצח.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

סייבר אל תזיין בשכל. הגרסא הבריטית מצויינת, הכתב בגודל נורמלי מאוד. תאמין לי אם הייתה בעייה בכתב לא רק אתה היית אומר ואם היו הרבה תלונות זה לא היה ככה, אולי לך יש בעייה בראייה. בקשר לכריכה, לא משנה איזו גרסא, כל הגרסא הראשונה הודפסה בכריכה קשיחה, אז תפסיק להגיד שטויות. וזה שאתה מדבר על "סלנג בריטי", זה כבר ידע באנגלית...

SaberTooth

New member
המפ...

מבחינתי, הכתב קטן מידי ואני לא היחיד שאומר ככה, אבל אם לך זה נוח, תהנה. סלנג בריטי זה לא רק ידע באנגלית, זה גם הכרות עם התרבות הבריטית, ואני לא מכיר את התרבות, מה לעשות, אז יש כל מיני ביטויים מוזרים שאני לא ממש מבין.

למעלה