אני נוסע מחר אנחנו נוסעים לסיילם לביקור של כמעט יום, אז לא אהיה בפורום עד מחר בלילה. להתראות
Y yuval k New member 1/8/04 #1 אני נוסע ../images/Emo73.gif מחר אנחנו נוסעים לסיילם לביקור של כמעט יום, אז לא אהיה בפורום עד מחר בלילה. להתראות
אני נוסע ../images/Emo73.gif מחר אנחנו נוסעים לסיילם לביקור של כמעט יום, אז לא אהיה בפורום עד מחר בלילה. להתראות
S Salem New member 1/8/04 #3 סיילם עיר מגניבה ../images/Emo3.gif במיוחד השלטי רחובות שנראים כמו מכשפות והמוזיאון מכשפות
Y yuval k New member 2/8/04 #4 לא ראיתי שלטים שנראים כמו מכשפות... אבל המוזיאון ממש נחמד (הפסל שעומד מחוץ לו הוא לא של מכשפה, אגב), וגם מוזיאון השעווה נחמד. ו-Cry Innocent בהחלט שווה ביקור (והם מדברים נורא לא ברור. זה שחזור של אחד מהמשפטים של המכשפות).
לא ראיתי שלטים שנראים כמו מכשפות... אבל המוזיאון ממש נחמד (הפסל שעומד מחוץ לו הוא לא של מכשפה, אגב), וגם מוזיאון השעווה נחמד. ו-Cry Innocent בהחלט שווה ביקור (והם מדברים נורא לא ברור. זה שחזור של אחד מהמשפטים של המכשפות).
S Salem New member 3/8/04 #6 Cry Innocent זה שיש במה של 2 קומות וכל פעם מואר חלק אחר? וזה תיאור של המשפט והכל... אם כן - זה ממש יפה!
Cry Innocent זה שיש במה של 2 קומות וכל פעם מואר חלק אחר? וזה תיאור של המשפט והכל... אם כן - זה ממש יפה!