אני סקרנית לדעת...

pizi23

New member
בהחלט מגניבה../images/Emo45.gif אני רוצה להגיד לכן שלראות את

שאנון מתופף בטירוף, נכנס לזה, מרוכז כל כך, וקורע את התופים שלו, זה אחד הדברים הכי סקסיים שיש
בטח תגידו עכשיו "בוקר טוב אליהו" ו"רק עכשיו שמת לב" וכאלה, ונכון לקח לי קצת זמן לקלוט את זה, אבל בסוף קלטתי ואני כל כך נהנית לראות אותו משתולל שם מאחורה
אה, ואני גם מתה על הקעקועים שלו, חוץ מאלה של הלהקה...

TheMarsArmy

New member
כן זה בהחלט מדהים לראות את ההתרגשות שלו.

אני הכי אוהבת שלפעמים רואים בהופעות ממש בשיא השיר שהוא לפעמים ממשיך לנגן וקם באמצע...זה מגניב..בכלל אם רואים הופעות של להקות אחרות..אף מתופף לא משתווה בהתלהבות לשאנון וזה נפלא. רואים איך הוא מת על זה. מת.

pizi23

New member
הי, לא חשבתי שאף אחד פה../images/Emo1.gif נכון

כמעט ואין מתופפים אחרים בלהקות אחרות שמגיעים לרמה כזאת של מהירות ומיומנות, וגם הסתכלתי באופן ספציפי על מערכות התופים של מתופפים אחרים והן הרבה יותר קטנות מזו של שאנון. הוא ממש מוכשר בזה וזה מה שעושה אותו כל כך סקסי בהתלהבות של ההופעה, למרות שהוא מזיע בטירוף

../images/Emo45.gif

כשהוא מנגן על תופים.. וואו.. הוא זז עם כל הגוף זה מטורף. אחר כך אני אעלה לכאן סרטון שהיה לא מזמן שהוא היה נגן אורח של איזשהי להקה, ורואים איך הוא מתופף בעמידה על כמה תופים.. זה מטורף.. פשוט מטורף. ואוו יש לי תמונות של הקעקועים שלו. אני אעלה אותם אחר כך
רציתי להעלות אתמול אבל הייתי עצלנית מידיי

pizi23

New member
כן כן כן, איזה יופי, איזה כיף

תעלי את הסרטון, אני מתה לראות XD וגם את הקעקועים, ראיתי בינתיים רק בתמונות מרחוק או מטושטש ולא ממש כמו שצריך. אולי אני אקבל רעיון לקעקוע החדש שלי XD

Cielo MCR

New member
באמת תמונה מגניבה../images/Emo9.gif

שידרו עכשיו ביס את "שר המלחמה" ראיתי אותו כבר כמה פעמים, ממש נחמד:) מישהו ראה?

SCRATCHER

New member
ראיתי אותו עכשיו במחשב.

האם יש סרט כלשהו שלו שבו לא רוצחים אותו/מעוותים לו את הצורה/הופכים אותו לנכה?! אני אומרת לעצמי באיזשהו שלב: אין, אם הורגים אותו עכשיו..." וחצי דקה אחר כך מרוקנים עליו מחסנית

למעלה