אני עדיין בשוק מהבד ביט הזה

Papito

New member
אני עדיין בשוק מהבד ביט הזה

פשוט נשדדתי, פשוט כך. אני ועוד מישהו צ'יפ לידרים בפאקינג פרירול שאמור היה להחזיר אותי לסוס. נשארו 60 ומשהו איש, בשולחן הספציפי שהייתי בו אני ועוד איזה אפס אחד היינו לידרים עם בסביבות 12 אלף לכל אחד. אני מקבל KK, אחרי שכל המשחק שרדתי עם ידיים כמו 4-8, הבליינים 60 -120 ואני מעלה ב720, הטמבל ששווה לי בצ'יפים מייד מעלה ל3K, כולם כמובן מתקפלים ואני מעלה לאול אין 12K טוטאל, האידיוט משווה ומראה לי K10 אוף, בסוף הוא לקח את הסיבוב עם פאקינג צבע!! נפתחו לו 4 יהלומים!!!!

אתה בפרירול

למה ציפית יש שם אנשים שמשחקים פוקר וחושבים שזה בינגו היום הפסדתי עם אסים ל 2.4 שנכנס אולאין של2000

אחי אני הייתי אתמול במשחק קאש

ולחבר שלי היה פוקט ג'ק והפלופ היה J A 7 RAINBOW הוא עושה רייז מישהו עושה לו קול טרן 2 מי שמולו עושה אול אין חבר שלי עושה קול מן הסתם הבן אדם חושף לו A J חבר שלי הכי מבסוט בארץ כי הוא היה מופסד בהרבה והיד הזאת הייתה מוציאה אותו קצת יותר מEVEN ונפתח A על הריבר

shaywh

New member
זה הבד ביט שאני עושה מדי פעם לאנשים

עובד לי הכי טוב

modz0r

New member
זוועתי

ותראה מה קרה לי לפני כ-2 דקות: Full Tilt Poker Game $7,000 Guarantee (Rebuy) - 25/50 - No Limit Hold'em Seat 3: HERO (7,110) Seat 6: Seat 6 (3,945) Seat 7: Seat 7 (1,795) Seat 4 posts the small blind of 25 Seat 5 posts the big blind of 50 The button is in seat #3 *** HOLE CARDS *** Dealt to HERO [Kh Ad] --EVERYONE LIMPED-- HERO raises to 450 Seat 6 calls 400 Seat 7 calls 400 --EVERYONE ELSE FOLD-- *** FLOP *** [3c Ah 9c] Seat 6 checks Seat 7 checks HERO bets 1,250 Seat 6 calls 1,250 Seat 7 folds *** TURN *** [3c Ah 9c] [4d] Seat 6 checks HERO bets 4,025 Seat 6 calls 2,245, and is all in HERO shows [Kh Ad] Seat 6 shows [9d Kd] Uncalled bet of 1,780 returned to HERO *** RIVER *** [3c Ah 9c 4d] [9s] Seat 6 wins the pot (8,515) with three of a kind, Nines וכמו שאתה רואה, זה לא פרירול. אני עדיין בטורניר, אבל במצב הרבה יותר קשה ממה שהייתי צריך להיות. (אגב, הרייז הגדול בהתחלה הוא בגלל שהיו המון לימפרים, וכי זה טורניר rebuy, אנשים משחקים בהתחלה כמו בפרירול אז צריך להמר יותר חזק)

Papito

New member
פאק זה מעצבן כ"כ

מה שהרגיז אותי זה שבפרירול הזה בהתחלה אנשים שיחקו כמו בפרירול, אבל כשאתה נשאר ב50-60 אחרונים הם התחילו לשחק פוקר, ומי משחק פוקר ומשווה אול אין לשחקן שמרן עם K10o 9 בריבר, מסוג הדברים שיגרמו לך לטילט הכי גדול בעולם, אבל זה אחד הדברים הראשונים שצריך ללמוד, לשלוט על זה

modz0r

New member
כן נרגעתי דיי מהר..

גם חזרתי קצת למשחק, נקווה שההמשך יהיה טוב.

shaywh

New member
לא נראה לי שהעלית מספיק

הרייז שלך במקרה כזה צריך להיות בחוסר פרופורציה מוחלט. לא בגלל הגיון פוקר, בגלל חוסר הגיון הפוקר שיש בד"כ אצל לימפרים עקשנים. 600 או 1000 או אפילו אול אין במקרים מסויימים, לא אכפת לך לרוץ עם אס קינג, מפריע לך שהלימפרים יראו פלופ. אני זוכר את רוב הפעמים שניסיתי דברים דומים ככישלון יחסי. מזמן לא שיחקתי טורניר אבל זה רשום לי בפינה קטנה במוח ^^

modz0r

New member
תשמע, יש גבול בסופו של דבר

אתה לא יכול לעשות רייז לפני הפלופ ל-800 כשהבלינד 50 ואף אחד לא העלה לפניך.. העלתי ל-450, סכום מאוד גבוה ומאוד יפה שאמור להעיף אנשים עם ידיים גרועות. ונגיד והוא השווה לפני הפלופ, ראית את שאר היד?

shaywh

New member
אין דבר כזה לא יכול בנו לימיט

השאר זוועתי, זה נכון. אבל אם רייז חסר הגיון זה הדבר היחיד שיעבוד לך אז זה מה שתעשה. זאת לא סיטואציה רגילה שחוזרת על עצמה פעמיים בכל שעה של הטורניר. שולחן מלא לימפרים ואתה עם אס קינג בפוזישן. אתה יכול לצאת כאן מגבולות השגרה. במיוחד כשהשגרה לא עובדת תמיד במצבים כאלה מצד אחד ומהצד השני המטרה שלך היא במילא לאסוף את הקופה עכשיו. כי להשיג עוד ערך מול יד נחותה בפלופ של K-xx ובמיוחד A-xx זאת משימה קשה ואם משווים לך יכול להיות שדווקא אתה זה שבצרות. אתה לא יכול לתכנן שמישהו יעלה על draw ויפספס אותו. לעומת זאת הצד השני כנראה לא יקפל זוג בלוח נטול קלף דומיננטי. אבל בהנחה ש88+ היה מעלה לפניך אתה כנראה יכול לגרום לPP לימפרס להתקפל ובכל מקרה לצאת לכל ריצה בתיקו או פייבוריט אלא אם לבליינדים יש KK או AA. נכון, זאת לא חוכמת הולדם במיטבה אבל לדעתי שלא שווה הרבה רייז חסר הגיון הוא המהלך הרווחי כאן.

modz0r

New member
יכול להיות

בסך הכל נראה לי מוזר מידי להיכנס ברייז כזה גדול לפני הפלופ בלי רייזים כשהבלינדים כל כך נמוכים. פעם הבאה במקרה כזה אני אחשוב על זה מהכיוון שציינת.

modz0r

New member
אגב

בקשר לטורניר הזה.. סיימתי בסוף מקום 12. מצד אחד ממש נחמד, מצד שני באסה כי הייתי כבר קרוב לשולחן הגמר. אז התגברתי על הבאד ביט הזה :)

אני בהלם אחי

איזה טורניר זה של כמה כניסה איזה דג מסריח איך אני שונא שזה קורה ולדעתי הרייז בהתחלה היה צריך להיות יותר גבוה שרק אחד ייכנס איתך קרה לי משהו יותר גרוע יום חמישי שיחקתי עם שני שחקני פייסבוק מהסוג שהפסדת לו החזקתי KQ סוט הקפצתי ב20 (בליינדים 1.2 ) פשוט בפחות אנשים היו נכנסים כי אנחנו משחקים עם ערימה של 150 בהתחלה נפתח לי בפלופ T.4.K נשאר איתי שחקן אחד הקפצתי ב20 הוא משווה נפתח קלף לא קשור מקפיץ ב50 הוא משווה קלף אחרון נפתח 6 אני דופק אול אין מה שנשאר לישזה 58 כי אני יודע שאם יש לו T הוא ישלם והוא משווה לי עם פוקט 6 זה יכול להטריף את השכל שאנשים משחקים פוקר וחושבים שזה בינגו

Papito

New member
נצל"ש, שאלה בסטטיסטיקה

שולחן של אומהה 6 ידיים, כל ה6 קנו לראות פלופ. מה הסיכוי באחוזים, שאף אחד מה6 לא פגע בשום קלף ולא נוצר שום זוג בפלופ לאף אחד?

shaywh

New member
נדמה לי ש...

25/49*24/48 .... *17/41 אבל אני כבר עייף ולא מצליח להחזיק את זה במחשבה יותר משנייה.

ereuveni

New member
לא נראה לי

נתחיל עבור הולדם: 6 ידיים אומר 12 קלפים. נניח לשם פשטות שאין זוגות בינהם. מה שאומר שלכל קלף מה-12 יש 3 אאוטים כדי לקבל לזוג. סה"כ 36 אאוטים. הסיכוי שלא(!) נפגע בקלף הראשון בפלופ באף אחד מהם הוא 52 קלפים סה"כ פחות ה-12 שבידיים פחות ה-36 אאוטים = 4 וזה חלקי מס' הקלפים שנשארו בחבילה 52 פחות 12 = 40. את זה מכפילים גם עבור הקלף השני והשלישי ומקבלים את הסיכוי לא(!) לפגוע בשום אאוט: 4/40*3/39*2/38 = 0.0004 אחד פחות זה יתן את הסיכוי שמישהו פגע באחד מהם: 1-0.0004 = 0.9996 כלומר 99.96% (הגיוני?!) בהומהה כל אחד מקבל 4 קלפים? אם ככה אז 6 ידיים זה 24 קלפים עכשיו בטוח יש זוגות בינהם ככה שבגדול זה עדיין אותם 12-13 קלפים אבל עם 2 אאוטים כדי לקבל זוג. קיצר, יוצא פחות או יותר אותו דבר.

shaywh

New member
לא הגיוני

לפני החישוב, נראה לך הגיוני שהסיכוי ש6 שחקני הולדם לא יפגעו בזוג הוא 1:2500? חוץ מזה, הוא שאל על פגיעה בפלופ, לא על PP. בכל מקרה, אתה יוצא מנקודת הנחה ש6 השחקנים מחזיקים 12 קלפים שונים. הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא קצת יותר טוב מ1:1000. וזה בהולדם, באומהה זה בלתי אפשרי ולכן הגעת למסקנה שזה יוצא אותו דבר, דבר שנראה לא הגיוני במבחן ההגיון הפשוט, עוד לפני החישובים. מה גם שזה אומר שהפלופ צריך להיות שלושה קלפים זהים. חוץ מזה שלהגיד לא נראה לי זה לא בדיוק ערעור של הגיון מתמטי. החישוב מתבסס על הפלופ, לא על הקלפים שאצל השחקנים. אם יש שלושה קלפים שונים בפלופ יש 9 קלפים שצריכים לא להיות אצל השחקנים כדי למלא את תנאי השאלה. הסיכוי שהקלף הראשון מתוך 24 שאצל השחקנים לא יהיה אחד מהם הוא 40 (52 פחות 3 הקלפים בפלופ פחות 9 הפגיעות שלהם) לחלק ב49 (כמות הקלפים שנשארה בחפיסה אחרי הפלופ) עצור עצור עצור בפעם הקודמת כתבתי 25/49. מה נכון? כמו שזה נראה, בפעם שעברה עשיתי את החישוב של מה הסיכוי של כל אחד מ9 הפגיעות להישאר בחפיסה ולא להיות אצל השחקנים. במקרה הזה הקלף הראשון צריך להיות אחד מ25 שלא אצל השחקנים או בפלופ שזה 25/49, השני צריך להיות אחד מ24 (ה25 פחות הקלף הראשון) וכן הלאה. אין לי כוח עכשיו לבדוק אם השיטה הזאת גם תקפה או אם שתיהן נותנות את אותה תוצאה, נמשיך בשיטה שהתחלתי בה עכשיו. בעצם, בשביל זה יש אקסל, תוצאות יבואו בסוף. הסיכוי שהקלף השני שאצל השחקנים ימלא אחר התנאים הוא 39/48 ע"פ אותו הגיון. ככה עד 17/26 ולבדיקה- התוצאה יצאה פעמיים אותו דבר 0.00099412 שזה כמעט בדיוק 0.1% שזה אחד לאלף, או לאלף וחמש למי שמתעקש.

ereuveni

New member
לא הבנת

1. חישבתי עבור הפלופ ולא עבור PP. 2. גם כשאתה מחשב אאוטים לפלאש או כל דבר אחר אתה לא מתחשב בקלפים שאולי מחזיקים השחקנים האחרים. אז נכון שבפועל 12 הקלפים לא יהיו שונים, אפשר לתקן את החישוב שיהיה יותר מדויק. 3. זה בהחלט לא אומר שהפלופ צריך להיות שלושה קלפים זהים. לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת 4. החישוב מתבסס על הסיכוי ששלושה קלפים רצופים לא יפגעו באף אחד מהאאוטים שספרנו. תחפש בגוגל לדוגמא את הדרך לחישוב ה-36% לפגוע בפלאש דרו עד הריבר ותבין. 5. לא בטוח שהבנתי את התוצאה שלך, אתה אומר ש-6 שחקנים שחולקו ביחד כמעט חצי מהחבילה יקבלו זוג בפלופ רק אחד לאלף???

למעלה