אני עדיין בשוק מהבד ביט הזה

shaywh

New member
אז ככה

מספור לפי התגובה שלך 1. רק הזכרתי את זה, שזה לא חלק מהשאלה. עברתי על התגובה שלי והיא לא מנוסחת טוב כ"כ, אבל זאת הכוונה. 2. נכון, אבל ממש לא הבנתי מה אתה אומר כאן בקשר לאאוטים שקשור לדיון. נסח שוב בבקשה. ולתקן את החישוב כדי שיתאים בשיטה הזאת זה משהו שצורך בשבילו תואר משולב במתמטיקה וססטטיסטיקה. 3. פשוט. הנקודת הנחה שלך בחישוב ההולדם הייתה 12 קלפים שונים. יש רק 13 קלפים בחבילה. אם השחקנים מחזיקים את 2-K הפלופ צריך להיות AAA כדי שהם לא יפגעו. 4. אבל האאוטים שלך לא נכונים, אתה לא יודע כמה אאוטים יש ל6 שחקנים כי הגיוון בקלפים שלהם משתנה. אתה יכול לחשב בשיטה שלך רק כשאתה יודע כמה קלפים שונים השחקנים מחזיקים. לעומת זאת, אתה יודע כמה אאוטים יש לשלושת הקלפים בפלופ ואתה צריך לחשב מה הסיכוי שהם לא יהיו חלק מ24 הקלפים שנמצאים אצל השחקנים. אפשר לעשות את זה כשאתה מחשב לפי כל קלף שאצל השחקנים או לפי כל אאוט. פלאש דרואו לצורך העניין חישבתי לעצמי מזמן, אני לא צריך גוגל בשביל זה. 5. אני חושב שעלינו פה על משהו. בא נבדוק שאנחנו מאופסים על השאלה. 6 שחקנים, כל אחד 4 קלפים ביד. מה הסיכוי שהפלופ לא נתן זוג לאף אחד מהם? אותו הדבר אצלך? התשובה שלי, והיא יצאה זהה בשתי שיטות חישוב שונות, היא אחד לאלף. כשמדובר על פלופ של שלושה קלפים שונים.

ereuveni

New member
נו אנחנו סתם מתפלספים

2. הקשר לאאוטים הוא שהשתמשתי כאן באותה שיטת חישוב כמו חישוב של כל DRAW. לא יודע אם צריך כאן תואר משולב, רק לדעת כמה זוגות בממוצע תקבל ביד כשמחלקים לך 12 או 24 קלפים. אבל זה מספיק מיותר כדי שלא נכנס לזה עכשיו. 3. מסכים, לא הבנתי אותך בנק' הזאת מקודם. 4. סבבה, אני חישבתי את זה לפי אאוטים לשחקנים לעומת אאוטים לפלופ שאתה חישבת. 5. אם אתה הופך את החישוב שלך אתה מקבל 99.9% שלמישהו מהשישה יצא זוג? אצלי יצא 99.96% זה מספיק קרוב בשביל שנפסיק לנתח אחד את השני.

ereuveni

New member
חזק מאוד

אז ההנחה שהקלפים שונים עבור הולדם כנראה תייצר שגיאה של איזה אחוז
אבל עבור אומהה זה נותן שגיאה של 0.06% מה כ"כ "חזק" בזה?

ereuveni

New member
האמת שאני דווקא לא רע בתוכנה

הרצתי סימולציה של עשר מיליון ידיים וקיבלתי עבור אומהה: קלפים שונים בממוצע ל-6 שחקנים: 12.01 ממוצע של קבלת זוג לאחד מהשחקנים: 99.32% הרצתי אותו דבר גם עבור הולדם: קלפים שונים בממוצע ל-6 שחקנים: 8.62 ממוצע של קבלת זוג לאחד מהשחקנים: 90.5% זהו,מודה בטעות, בחישוב של הולדם הייתי ממש רחוק.

shaywh

New member
האמת שעשית לי את היום

עם "הרצתי סימולציה של עשר מליון ידיים" הלואי שאני הייתי יכול להגיד דבר כזה בדרך אגב אני אנסה לזכור את הנתון של הקלפים השונים בהולדם, פשוט מתוך עניין. יש מצב שתעשה חישוב כזה גם על 3-5 שחקנים?

ereuveni

New member
קבל

הלינק לתוכנה למטה, ממשק מעפן אבל עושה את העבודה (פלוס מינוס באגים). צריך להכניס: 1. מס' שחקנים 2. מס' קלפים שכל שחקן מקבל (2 = הולדם, 4 = אומהה) 3. מס' קלפים על השולחן (3 = פלופ, 4=טרן, וכו') 4. מס' הרצות (מצאתי שפחות מעשר מיליון זה לא מדוייק) 5. אפשרות להרצה מפורטת (details) - תגרום להדפסת כל הידיים המורצות, לא מומלץ עבור מס' הרצות גבוה. כרגע מתקבלות רק שתי תוצאות: 1. ממוצע של מס' קלפים שונים בין כל השחקנים 2. בכמה אחוזים מההרצות מישהו מהשחקנים קיבל זוג זהו, כמובן אין אחריות על התוצאות.

AdAmD1

New member
אתמול היה לי משהו הרבה יותר גרוע.

הפסדתי יד באזור ה80 שקל, במשחק חי. אני עם A-J מעלה לפני הפלופ ואחד משווה. פלופ 2-3-6 ואני קורא את השני חלש, אז אול אין מהפירסט פוזישן. אני מקבל השוואה ומראה לי Q-J. מה הגיע בטרן אני לא צריך להגיד לכם..

Papito

New member
מה אתה רוצה

שיחקת יותר גרוע מהשחקן הכי גרוע בפרירול הכי גדול בעולם

DoubleN

New member
על מה אול אין?אין כסף בקופה?

אם כבר היית עושה צ'אק רייז אול אין. אתה מניח שהוא ייתן לך קרדיט על זה שהעלת UTG, עד פה אתה צודק, אבל העובדה שנכנסת אול אין נתפסה כחולשה(אולי דרואו).

למעלה