עשו לך תרגיל מצליח.אני עובדת שנה במקום עבודה וראיתי
עכשיו שבמהלך 5 החודשים האחרונים משולם לי בכל חודש יום אחד של חופש.מה זה אומר?שכשארצה לקחת חופשה שנתית לא אוכל?האם זה מנוכה לי מסך ימי החופשה? בעל הבית לא עדכן אותי שהוא משלם לי ימי חופש.
לגבי תרגיל מצליח:עשו לך תרגיל מצליח.
ואם לא הסכמת מראש ובכתב תוכלי לדרוש את ימי החופש שלא קיבלת. כדאי לך להודיע על כך מראש למעסיקך.
הבעיה היא שרשום לי יום חופש אבלעשו לך תרגיל מצליח.
ואם לא הסכמת מראש ובכתב תוכלי לדרוש את ימי החופש שלא קיבלת. כדאי לך להודיע על כך מראש למעסיקך.
ואני מעדיפה לא לקחת חופש אלא שישולמהבעיה היא שרשום לי יום חופש אבל
הנטו נשאר אותו דבר למה זה.?
אכן - המעביד עושה לך תרגילואני מעדיפה לא לקחת חופש אלא שישולמ
שישלמו לי את 10 ימי החופשה שמגיעים לי האם זה ניתן?
תודה רבה רבהאכן - המעביד עושה לך תרגיל
עליך לפנות אליו בהקדם ולומר לו כי מעולם לא הסכמת שהשכר שלך יכלול בתוכו את החופש ושאת מבקשת ממנו שיוציא אישור כי כל מה ששולם לך עד היום הוא שכר בלבד וכי יתרת החופשה עומדת לזכותך. בעתיד תוכלי להחליט אם את רוצה פדיון חופשה או ניצול חופשה בפועל.
רציתי לשאול האם אני יכולה לעשותאכן - המעביד עושה לך תרגיל
עליך לפנות אליו בהקדם ולומר לו כי מעולם לא הסכמת שהשכר שלך יכלול בתוכו את החופש ושאת מבקשת ממנו שיוציא אישור כי כל מה ששולם לך עד היום הוא שכר בלבד וכי יתרת החופשה עומדת לזכותך. בעתיד תוכלי להחליט אם את רוצה פדיון חופשה או ניצול חופשה בפועל.
את יכולה לבקש, לא בטוח שיתנו לךרציתי לשאול האם אני יכולה לעשות
ביטוח מנהלים ולפתוח קרן לפנסיה?צריך לבקש זאת מההמעביד?
אני עובדת במפעל קייטרינג בקיבוץאת יכולה לבקש, לא בטוח שיתנו לך
אין חובה שבדין לעשות לעובדים ביטוח מנהלים או קרן פנסיה. מקור החובה נמצא בהסכמים קיבוציים או צווי הרחבה או הסכמים אישיים בין העובד למעביד. לגבי ההסכמים הקיבוציים/צווי הרחבה - זה תלוי באיזה ענף את עובדת. אם תפרטי קצת מה עושה המעסיק שלך, אשמח לעזור (במידה ואוכל).
האם המעסיק "מייצר" את המזון בעצמו?אני עובדת במפעל קייטרינג בקיבוץ
תוספתהאם המעסיק "מייצר" את המזון בעצמו?
אם כן, אז, כנראה, חל עליו צו הרחבה בענף תעשיית המזון שבו חל צו הרחבה והסכם קיבוצי של התאחדות התעשיינים לפיו יש לבטח עובדים בקרן פנסיה של מבטחים, אם זכור לי נכון. בכל מקרה, כדאי (באמת) להתייעץ אצל עו"ד בתחום דיני עבודה. מקווה שעזרתי.
תודה אכן שווה להתייעץהאם המעסיק "מייצר" את המזון בעצמו?
אם כן, אז, כנראה, חל עליו צו הרחבה בענף תעשיית המזון שבו חל צו הרחבה והסכם קיבוצי של התאחדות התעשיינים לפיו יש לבטח עובדים בקרן פנסיה של מבטחים, אם זכור לי נכון. בכל מקרה, כדאי (באמת) להתייעץ אצל עו"ד בתחום דיני עבודה. מקווה שעזרתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.