אני עובר לHOT

TheCharm

New member
אני עובר לHOT

למה יס למה יא זונות למה לא קניתם את אליאס

TheCharm

New member
לא :/

אוח. זה כזה מסתכל. את כל הסדרות של טלעד ואלה הם לקחו. אבל מעולם לא ראיתי אף אחת מאלה ואני גם לא מתכוון לראות! ורק את זהות בדויה לא, הם לא לקחו.כוסעמק

Aviad1987

New member
קודם כל ....

אף פעם לא ראיתי זהות בדויה אבל שמעתי שהיא סדרה זוועתית. אבל מצד שני אני אשמח אם יביאו אותה כדי שאני אראה אותה כמו שצריך. כנראה אף גוף עוד לא רכש את זהות בדויה וסקרבס (שאותה אני הרבה יותר רוצה לראות ביס מאשר את זהות בדויה) אז צריך לחכות קצת ולדעת :| אני מקווה שגם 2 הסדרות האלה יגיעו אלינו.

TheCharm

New member
טעות נפלה בידיך

ולא, לא שזהות בדויה היא סדרה זוועתית (אתה מתכוון במובן הרע, נכון?), אבל גם זה. בפורום "זהות בדויה" נאמר שAXN רכשו את כל העונות של זהות בדויה. מוזר, בחיים לא חשבתי שאגיד שהערוץ הזה יותר טוב מיסוויקנד או יספלוס, ואני לא מדבר על זה שהם רכשו את הסדרה שאני רוצה לראות, אני מדבר על זה שהם רכשו אותה כולה וישדרו אותה מההתחלה, לטובת אלא שלא ראו לפני כן בערוץ 22.

Aviad1987

New member
לא יודע עד כמה הם אמינים

אבל נראה. מקסימום כמו שאמרתי - לא אבידה גדולה (אגואיסטי מצידי). ואתה לא נראה לי כמו אחד שלא יכול להפעיל את הביטורנט.

TheCharm

New member
ודאי שאני לא יודע עד כמה הם אמינים

אבל זה נראה כאילו יס הודיעו את כל הסדרות שהם קנו מטלעד (ומשמרת שלישית) כבר, וזה"ב לא באופק, ככה שAXN או וואטאבר - זה כנראה יהיה בהוט.

Aviad1987

New member
טעות

בעיתונים פורסמו עד כה רשימת הסדרות שיס רכשה מתוקף החוזה שהיא חתמה עם וורנר. זה בכלל לא אומר (זה גם לא מבטל) ששאר הסדרות ישודרו בערוצים אחרים. כמו שאמרתי - צריך לחכות ולראות.

Tinty

New member
אליאס הופקה על ידי Buena Vista

Television (דיסני..), ואינה קשורה באופן ישיר לוורנר. לכן, יכול להיות שהסדרה תקנה במסגרת עסקה אחרת, שלא קשורה לסדרות של וורנר (The Sopranos, The West Wing וכו'). חוצמזה, אם אליאס לא תקנה לדעתי זה לא סוף העולם
- אני בטוח שאתה מעדיף לצפות בסדרה בדרכים אחרות, אבל לא להסתבך עם הממשק המסורבל והמגעיל של HOT (וכאחד שהבוקר צפה כשעה בטלויזיה עם HOT, אני יכול לספר לכם שמעולם לא ראיתי מערכת כל כך איטית ומגושמת כמו המערכת שמפעילה את הממיר שלו. 5 שניות להחלפת ערוץ?! קשה להאמין שאנחנו חיים בשנת 2005...), ולהפסיד כמובן את כל הסדרות האיכותיות שהחבר'ה בyes מרעיפים עלינו ללא הפסקה (אני בקושי יכול לחכות ליום שלישי - העונה החדשה של Family Guy!).

TheCharm

New member
אליאס נקנתה לAXN

ראה הודעה קצת יותר למטה. ודאי שזה לא סוף העולם. תוכנית אחת מול המון אחרות. אבל סתם מבאס, כי המחשב שלי לא יכול להתמודד עם הורדות, ואני צריך להתחיל לבקש טובות, כי זאת סדרה באמת מצוינת

Aviad1987

New member
אני?

ברור שאני לא חוזר לHOT (הסיבה היחידה לחום היא כי זה בערך כמו גיהנום
). "איש משפחה"!!!!!!!!
מתי העונה החמישית עולה בארצות הברית?

Ulong

New member
לזה אני מתכוון

שאם כבר יס קונה סידרה ומשדרת אותה מעונתה השלישית שתקנה את הזכויות גם לעונות הישנות ושתשדר אותן בשידור יומיומי לפני שהם מתחילים.

Aviad1987

New member
לא פרקטי לעשות את זה

שהרבה אנשים - וזאת עובדה - ראו את העונות הקודמות של אותן סדרות. מילא יותר מאוחר שישימו בשידורים היומיים אז זה יהיה בכיף ואולי זה נרקם לו כבר עכשיו, מי יודע?

TheCharm

New member
אוקיי, אין בעיה...

אני רק יודע שלא משנה מה יהיו התירוצים, שהסדרה ממש משתנה וכאלה - להתחיל לראות סדרה מעונתה השלישית או הרביעית זה ממש לא כיף לי. היה לי מזל שתפסתי את אליאס עוד בתחילת העונה השנייה. ובינתיים אני כנראה אחכה לש.ח של העונות הראשונות כדי לראות את החדשות

Ulong

New member
אתה אומר דבר לא נכון

הסידרה "אוורווד" לא זכתה להצלחה ואני לא זוכר שהיא זכתה לרייטינג נאה. אתה יכול אולי לומר שהרבה אנשים ראו את "משמרת שלישית" אבל לגבי "אוורווד" זה פשוט לא כ"כ טוב, אבל כבר אין מה לעשות.

Aviad1987

New member
אברווד שודרה בערוץ 2

תרצה או לא היה לה רייטינג ואני מנחש שהוא עבר את האחוז ומשהו. זה לא מעט. אולי זה לא הרבה אבל אני בטוח שכשזה יהיה אפשרי (לפעמים הזכויות לעונות קודמות פשוט בידיים של גוף אחר) אנחנו נראה את העונות הקודמות, אני לא דואג וזה בטח לא יפריע לי להנות מהסדרה בעונתה השלישית.

TheCharm

New member
עזוב,

קשת כבר מתחילה לעקוף אותם בסיבוב עם ההתעללות ב"חברים". בונא, חברים, עונה אחרונה, אחת סדרות הרכש המצליחות ביותר - גם בארץ - פרס טהור אפשר לומר ששייך לקשת - ולא משדרים אותו! ניחא, טלעוד, לפחות משדרים את זה וגג מקליטים, אבל פה - מה נקליט?

TheCharm

New member
טוב - זה רשמי. זה"ב בAXN

כפי שהמשתמשת "sharonfishel" כתבה בפורום ערוץ AXN: יש אכן אישור רישמי. הסדרה זהות בדויה נרכשה במלואה על ידי AXN. בברכה, צוות הערוץ בהודעה הזו, אתם יכולים לראות את האמת הנוראה
(אה, וכדאי לדעת שאותה משתמשת היא לא שקרנית והיא אכן אומרת דברים אמיתיים ורשמיים, תוכלו לקרוא כאן: תודה רבה לשרון (sharonfishel) שבאה לפה לתת תשובות. היא מצוות הערוץ והיא תענה לכם על השאלות, כשיש.) אוף! :'(

למעלה