כוסעמק עם הלינקים של תפוז
T TheCharm New member 19/8/05 #17 אז זהו, המחשב שלי נגד זה כלומר, הוא לא סובל את זה. וגם לא את ICQ. נאלצתי למחוק כל זכר שהיה לי במחשב לקאזה, אימיול ושות'. דאמט! :'(
אז זהו, המחשב שלי נגד זה כלומר, הוא לא סובל את זה. וגם לא את ICQ. נאלצתי למחוק כל זכר שהיה לי במחשב לקאזה, אימיול ושות'. דאמט! :'(
T TheCharm New member 19/8/05 #19 כן, כדאי, הא? ../images/Emo9.gif בקרוב. אולי לקראת סוף העונה השלישית של אליאס הכי הרבה אני אבקש מבנדוד שלי. חוץ מזה, הכייי הרבה אני גם יכול לבקש שיקליטו לי איזה מכר הוטניק
כן, כדאי, הא? ../images/Emo9.gif בקרוב. אולי לקראת סוף העונה השלישית של אליאס הכי הרבה אני אבקש מבנדוד שלי. חוץ מזה, הכייי הרבה אני גם יכול לבקש שיקליטו לי איזה מכר הוטניק
A Aviad1987 New member 19/8/05 #20 אני בטוח שאתה תשרוד ! אולי תתחיל לראות קצת סדרות יותר איכותיות אהמ
T TheCharm New member 19/8/05 #21 אקסקיוזזזזזז מי?! אנחנו פחות או יותר רואים אותם סדרות! אולי כדאי שאתה תראה קודם סדרות יותר איכותיות ואני אעקוב אחריך?
אקסקיוזזזזזז מי?! אנחנו פחות או יותר רואים אותם סדרות! אולי כדאי שאתה תראה קודם סדרות יותר איכותיות ואני אעקוב אחריך?
A Aviad1987 New member 19/8/05 #23 רגע רגע... אתה רואה איש משפחה, משפחה בהפרעה, נשות הכדורגלנים, קרניבל, SNL וטונות של סדרות בריטיות מבית יס פלוס? אז תתחיל!!! מאז שגיליתי את הערוץ הזה אני לא יכול להפסיק. (גם בגלל קונאן, וויל וגרייס, עקרות בית ועוד).
רגע רגע... אתה רואה איש משפחה, משפחה בהפרעה, נשות הכדורגלנים, קרניבל, SNL וטונות של סדרות בריטיות מבית יס פלוס? אז תתחיל!!! מאז שגיליתי את הערוץ הזה אני לא יכול להפסיק. (גם בגלל קונאן, וויל וגרייס, עקרות בית ועוד).
T TheCharm New member 19/8/05 #24 איש משפחה כשיוצא נשות הכדורגלנים זה שומר מסך לפעמים, וSNL שליטהההה! איך אפשר שלא לראות את זה עם כל השידורים החוזרים?!
איש משפחה כשיוצא נשות הכדורגלנים זה שומר מסך לפעמים, וSNL שליטהההה! איך אפשר שלא לראות את זה עם כל השידורים החוזרים?!
A Aviad1987 New member 19/8/05 #25 אז עכשיו כשמתחילה העונה הרביעית (יום שלישי אני חושב) הגיע הזמן לראות בקביעות. חוץ מזה - את משפחה בהפרעה אתה צריך לראות בדחיפות.
אז עכשיו כשמתחילה העונה הרביעית (יום שלישי אני חושב) הגיע הזמן לראות בקביעות. חוץ מזה - את משפחה בהפרעה אתה צריך לראות בדחיפות.
B Ben LeVi 232 New member 19/8/05 #27 לא נראה לי שבארץ =\ אבל בטח אפשר דרך אתרים מחו"ל שמוכרים ועושים משלוחים לארץ.