אני עוזבת את הפרום....

buttermilk

New member
אני עוזבת את הפרום....

אני עוזבת! למה? כי נמאס לי! אנשים פה לא נחמדים אליי (גם לא לאחרים) והפורום בכר ניהיה כל כך משעמם עד שאנשים גולשים מדיונים על סוסים לדיונים על איזו גלידה יותר טעימה-בבורגר קינג או במקדונלד'ס! ממש כבר נמאס לי!!!! פיצי,ליבי ושיקמי-מצטערת אבל נמאס לי!!!

../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אממ.. ביי! ולדעתי את עושה דבר כל כך מטומטם מכיוון שהשרשור עם הגלידות והאוכל בכלל היה בשרשור אוף טופיק לשמו. ובשרשור אוף טופיק לשמו מותר לכתוב מה שרוצים על מה שרוצים, איך שרוצים. מובן?! ידעת זאת?! יפה! אז לא הבנתי מה הבעיה? ואנשים לא נחמדים- לאדעת על מי את מדברת. על זה אין לי תגובה.

ואם כל הכבוד..

הודעה כזו, יכולה להיכלל בשרשור אוף! סורי.. ואני עדיין לא מבינה למה את כועסת, הסברתי לך בהודעה שלי הקודמת הכל! לא רוצה להישמע רעה- ואל תביני אותי לא נכון אני בידכאון ואני עצבנית- אני מסוגלת להכל!

יענו- רע או טוב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ולמה יש לך הערה על כל דבר? ח סתם אחותוש' בצחוק.......

צדק8

New member
כאילו

את לא בנאדם כל כך עצבני את יכולה להגיד ואני לא אגיב להודעות שלך- זה לא בעיה.

אסף 1989

New member
מה מגעיל

מה איכפת לי, אם האנשים פה לא מוצאים חן בעיניה שתלך לעזאזאל, למי בכלל איכפת, מה היא עושה טובות שהיא נישארת פה יאללה שתלך, למה היא בכלל פותחת לזה שירשור אני לא מבין, חבל על המקום שהיא תופסת בפורום.

כאילו משהו זז פה...

לא הייתי באינטרנט איזה יומיים והתקדמתם רק ב3 שרשורים...אז עדיף שהיא תפתח פה איזה שרשור פרידה מאשר שלא יפתחו שרשורים בכלל!

../images/Emo46.gif

בואנה! אסף! תרגיע! __________________ בהחלט! מסקימה לגמרי עם בטרמילק: הפורום יורדדדדדדד, והאנשים לא נחמדים (ולצערי אין ברשותי להעיף אותם לעזאזל). נכון, השירשור היה תחת המושג "אוף טופיק" אבל כשהאוף טופיק ארוך יותר מכל דיון אחר= זה לא טוב!!!! גם כשזה אוף טופיק- זה לא צריך להיות דף שלם!

אסף 1989

New member
למה

את לא יכולה להעיף אותם? את אפילו לא יכולה להשים חסימה?

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למעלה