אני עוזבת את הפרום....

אסף 1989

New member
לפי דעתך....

לפי דעתי היא לא הייתה צריכה לפתוח את השרשור הזה כי לאף אחד לא אכפת שהיא עוזבת.

כי האנשים הללו הם אתם!

רעים מגעלים- מקללים... |אסף...(?)| ולכן אני "כאילו" לא יכולה לחסום אותם- וכן- גם לי יש את כל המערכת שיש לסתיו.

אסף 1989

New member
אם את רוצה

לחסום אותי אז תחסמי אין לי בעיה אם זה! אבל אני יודע שאת לא תחסמי כי אין לך סיבות, אני לא קיללתי ולא עשיתי משהו אשר נוגד את חוקי הפורום. ובקשר לילדה שעזבה, היא בכלל לא רואה את ההודעות האלו אז אין על מה להתאמץ.

לצערי אני לא יכולה לחסום אותך...

אבל בסופו של דבר- יש את זה- אישיות מחורבנת.. ניראה מי קיבל אותה ומי לא.

אסף 1989

New member
לפי מה שאני רואה

מי שעובר פה על הכללים ומקלל זו את ולא אני!

צדק8

New member
Iכן|

אני אישית לא חושבת שהצורה שבה הוא כתב לילדה שעזבה את הפורום היא יפה או לגיטימית. אבל בתור מנהלת פורום, לא נראה לי שאת יכולה להגיד למישהו שכותב בפורום שיש לו "אישיות מחורבנת". אבל זאת רק דעתי.

RMXXX

New member
תגידו לי אתם שמים לב מה הולך פה?!

במקום לריב כמו מפגרים אולי תתיחסו לעובדה שמישהי עזבה את הפורום מרצונה בגלל שלא הרגישה רצוייה פה?! חברה זה לא סתם נקרא קהילה אתם יודעים! ואם הגענו למצב שמישהי עוזבת אותנו בגללנו זה כישלון שלנו כקהילה... ואסף אם היית קצת יותר מקפיד על קריאה נכונה היית רואה שפיצי לא אמרה עליך כלום, היא אמרה ש"נראה מי מאיתנו קיבל אותה"(את האישיות המדוברת) אתה זה שהחלטת שזה אתה....

תודה רמקס...

אומנם ישנו דבר אחד שלא אמרת: היא לא עזבה כי נכשלנו, אלה כי בכלל לא ניסינו! וכך גם עוד רשיהמ ארוכה מאוד של אנשים שפסלו את הפורום, ואני חייבת להוסיף- בצדק. השתדלטי שלא לדבר בצורה לא נעותה, אומנם- ניפלט. וכפי שאמר רמקס- זה לא היה מכוון לאף אחד. והיא עוזבת *בגללנו*, בגלל האנשים ובגלל השטויות שהולכות כאן.

אסף 1989

New member
נכון...

אבל כל מי שקרא את השירשור מבין מזה שהיא התכוונה אליי!

אתה יכול לחשוב ככה...

לזה קוראים חופש המחשבה. אין לי רצון לריב איתך אלה להגיע להסכמה: אני רוצה לטובת הפורום, שהוא יהיה עשיר כמו תערובת ולא כמו אספסת מלאת עבק ואבנים! תתעוררו! היא לא היחידה שעזבה! עוד המון עזבו ויעזבו אם נמשיך כך!

אסף 1989

New member
אף פעם לא

שמעתי על דבר כזה-חופש המחשבה. אבל זה לא מה שחשוב, מה שחשוב זה שאת אמרת פה שצריך להשים לכמה אנשים את התדמית-אישיות מחורבנת וזה ממש ממש לא היה במקום, ועוד כשאת מנהלת הפורום, אז בכלל.....

בהחלט לא במקום!

*פיצי רעה! פיצי רעה!* לא התכוונתי אליך, אבל עצם זה שאנשים עוזבים אותנו כמו דבורים שעוזבות פרחים נבולים, מה לא בסדר איתנו? שאלתם את עצמכם? הנה- אני- פיצי- עדי- לא בסדר: שפה מילולית- נא להפסיק מיד. אני פיצי עדי וכו'- מבטיחה לא לדבר בשפה לא יפה. מה איתכם? בואו נחשוב רגע: מה חסר לנו בפורום?

RMXXX

New member
אחח אסף...

תבין היא לא אמרה את שימך בשום מקום! אתה זה שהחלטת להבין שזה אתה ולהעלב מזה, לא אשמתה. פיצי רק בבקשה זה לא רמקס כי ככה זה משנה לזה את כל המשמעות, פשוט גל... ולגבי הפורום, קצת קשה... אבל פשוט כל אחד צריך קודם כל לחשוב 10 פעמים לפני שהוא ממהר ללחוץ על כפתור ה"שלח", ולראות, אולי אולי ההודעה שלו אלולה לפגוע במישהו... במיוחד כל קלילי האצבע על המקלדת, כמוך אסף שלדעתי פיצי היתה צריכה למחוק את כל השרשור הזה בגלל התגובה שלך...

פיצ..

אבישג רעה בטירוף! כמעט כל הודעה שהיא פותחת, זה סתם.. חסר בפורום- הוא יבש.. תארו לכם מצב: שחצי מההודעות בדף הראשי של הפורום זה דיונים, שרשור אוף טופיק אחד בגודל סביר, שרשור תמונות בגודל סביר בהחלט ומה עשיתי בשיעורי הרכיבה.. המצב עכשיו: דיונים פה ושם מה עשיתי בשיעורי הרכיבה- יש בכלל בעמוד הזה? אוף- כל הודעה של תפוז אנשים מודיע.. תמונות- זה לא חובה האמת.. המצב שנתתי בכותרת תארו לכם.. איזה מצב הייתם רוצים שהפורום יהיה? תארו כמו שאני תיארתי מצבים..

להזכירכם..

נטע (שילגי) עזבה את הפורום בגלל שהוא צ'אטי מדי! עוד דבר שכדאי לקחת בחשבון.. יש פה המון הודעות צ'אטיות. גם אני לא צדיקה ירושליים..

יש לה עוד סיבות שהיא עזבה את הפורום

כאילו אני מדברת על נטע. אבל להגיד לך את האמת.. אני כבר כמעט שלא מנסה להשקיע בפוורם הזה. פעם רב הדיונים היו שלי ושל אבישג היום אני בקושי פותחת דיוני כי אני יודעת שרק אבישג ופיצי יענו לי או אולי שירה. ויערה. וזייהו! ואז מישהו הופך את כל זה לאיזה ריב אחד גדול כמו שקורה עכשיו. אז קחו את זה לתשומת
כם. ואני לא חושבת שהפורום איי פעם ישתקם. כי לכולם פה יש חילוקי דעות בין הווסטרנים ובין האינגלישים, אם הקווטרים מכוערים או שההולנדים מכוערים.(סוסים) ויהיו פה תמיד אנשים שיתווכחו, שיגידו אני צודק ובגלל זה אני אתחיל לריב ולשנות את דעתם של כמה אנשים פה! אז...מה שאני מנסה להגיד פה.... שרק עם כל האנשים בפורום יעשו מאמץ אז אולי הפורום יהיה כמו שהוא היה בהתחלה.

למעלה