אני עומדת למות!היכנסו

gsh10

New member
אני עומדת למות!היכנסו

דוד שלי הרגן לי טיסה לעיר שלו והוא מכיר את הסוכנת של התאומות והוא קבע ל פגישה איתם (הוא יודע שאני חולה עליהם) בקיצור אני יפגוש אותם ב-28.7.02 ואני יחזור ב-8.8.02 אם יהיה שם אינטרנט אני הודיע לכם איך היה!!!מי שרוצה חתימה שיגיד לי (רק ה-5 הראשונים) אם הוא רוצה אם הקדשה זה רק ה-3 הראשונים שיגידו לי שהם רוצים.

Mery Kate

New member
אני רוצה

חתימה והקדשה בבקשה אל תשכחי מתנות

Mery Kate

New member
לא חתימה חתימות

ואיזה הקדשה נחמדה! תודה תודה תודה תודה

motib4

New member
ההקדשה:

to moti! with big big big love- mary kate and ashley והחתימות... יוו איזה כיף אני הייתי ראשון!

אני רוצה הקדשה!!!!!!!!

הקדשה עם תמונה שכתוב לאושרת באהבה ממרי-קייט ואשלי איזה כיף לך תגידי להן שאני שרופה עליהן בדם שיכתבו TO OSHRAT LOVE MARY-KATE AND ASHLEY וואי אני מזה מקנאה תודה רבה לך!!!

אני רוצהההה

הקדשה וחתימה ותגידי לאן שחולים עליהן פה בארץ ושאם הן יכולות לבוא לבקר יו איזה כיף לך בואי נתחלף? :-}

אני רוצה הקדשה תקראי

אני רוצה הקדשה TO OSHRAT WITH BIG BIG BIG LOVE MARY-KATE AND ASHLEY עם חתימות אני מתחננת אלייך בבקשה זה לקח לי מלא זמן לשלוח

אני מתחננת אלייך בדם תקראי

אני מתחננת אני הייתי הרביעית וזה בגלל שזה לקח מלא זמן לשלוח אבל אני ראיתי את ההודעה לפני כולם ורציתי לשלוח אבל שעה עד שזה שולח בבקשה תתחשבי בי אני רוצה הקדשה TO OSHRAT BIG BIG BIG LOVE MARY-KATE AND ASHLEY וחתימות אני ממש מתחננת אני יעשה הכל כדי שתביאי לי את ההקדשה הזו ושוב זה לוקח מלא זמן לשלוח אווווף שום דבר לא מצליח לי

AM16

New member
למרות שאני לא בין חמשת הראשונים

היה נחמד מאוד אם תביאי לי תמונה חתומה please

DreamS_HunteR

New member
כאילו מה זה מבצע? 5 הראשונים

יקבלו חתימה? תבקשי איזה 100 אם הן לא רוצות לחתום אז הן ממש ממש לא נחמדות כמו שהן נראות!

אתה לא צודק אני חושבת שמאה זה...

יותר מידי לפחות 10 כאילו מה אין להן מה לעשות בחיים חוץ מלתת מלא חתימות אני חושבת שגם אם הן לא יסכימו הן עדיין נחמדות וחוץ מיזה עדי בטח תרצה לנצל את הזמן שלה איתן ולא לבזבז אותו על חתימות לאחרים אני חושבת שעשר חתימות זה בסדר וחמש מהם יהיו הקדשות

DreamS_HunteR

New member
זה היה סתם ביטוי "מאה כאלה"

חוצמזה אני בטוח שיש להם מוכנים שהן חתמו בעבר והן מחלקות את זה. הרבה מפורסמים עושים ככה. אפשר גם לסרוק את זה לפה ואז לכולם יהיה

למעלה