אני עומדת למות!היכנסו

עלללקקקק ../images/Emo31.gif

כן בטח חתימה שלהםםםםםםםם, בטח סתם שקר, עלק פגישה איתם.... אני לא מאמינה.... תאמינו לי הדבר היחידי שיש להם לעשות הוא לא דווקא להיפגש במיוחד עם מעריצה מישראל ועוד ילדה אחת..... אם הם לא טרחו להגיע לישראל הן גם לא יטרחו להקדיש זמן ל- 100 אלף ילדים שרוצים מהן חתימות.... מה זה דוד שלך אמרגן שהוא יכול לסדר ככה פגישות?????? אפילו אנשים חשובים ומפורסמים מאוד בארה"ב מתקשים להשיג ראיון איתם כי הן עסוקות מאוד אז אתם חושבים שיש לפגישה הזאת סיכוי???????? ממש לא!!!

gsh10

New member
למי שביקש חתימה

מוטי: אני ישלח לך באתר בקשר לכל השאר אתם יכולים לתת לי את ה אמייל שלכם? נ.ב אני יתן לכולם הקדשה! נ.ב 2 מרי קייט ומרי קייט1 מה השם הפרטי שלכם? שהם יעשו הקדשה נ.ב 3 אני יתן ל.... מוטי מרי קייט נועה אושרת ומריי קייט 1 נ.ב 4 אם הם יוכלו לתת לי עוד חתימות אז אני גם יתן לאחרים.

motib4

New member
כנסי שנייה... ../images/Emo13.gif

למה שלא תשלחי בדואר? זה הרבה הרבה יותר שווה מסריקה.
ושוב תודה תודה תודה!!!

gsh10

New member
ל AM16

את/ה יכול לתת לי את הכתובת דואר אלקטרוני שלך? ביגלל שרוב הסיכויים שאני יתן גם לך חתימה

AM16

New member
../images/Emo6.gifתודה רבה לך

האימייל שלי הוא: [email protected] אבל כמו מוטי אני תומך בזה שתשלחי אותן בדואר. תודה תודה תודה תודה

gsh10

New member
לכולם!

אני לא יכולה לישלוח לכם את זה בדואר וחוץ מזה אתם תתחילו לתת לי כתובות? וגם אני לא יקנה מלא מעטפות רק בישבילכם!!!

AM16

New member
אפשר להיפגש

אני מוכן לבוא למקום קרוב לבית שלך ולקבל את זה

gsh10

New member
סליחה טעיתי

לא רק בישבילכם אלה רק בישביל החתימות שאני יכולה לישלוח את זה באי מייל

gsh10

New member
אתה משוגע?

אתה גר רחוק וחוץ מזה ממש אבל ממש ממש ממש ממשמממש לא!

AM16

New member
אין לי בעיה להגיע לתל-אביב

בשנה האחרונה הייתי עושה את זה כל יום ואם לו אני יכול לשלוח לך מעטפה ובול

DreamS_HunteR

New member
אוף סאמת, אתם שמים לב למי אתם

מתחננים? באמת זו ילדה שאני בטוח שכמעט אף אחד לא מכיר פה אישית "אני לא אתחיל לקחת כתובות ואני לא אקנה מעטפות רק בשבילכם" ילדונת, תשמרי את השקרים המשעממים חסרי הטעם שלך בבית, עכשיו הפורום נראה כמו בית משוגעים אחד שמתחנן לילדה מסכנה שאין לה מה לעשות בחיים! בושה לך!

למעלה