אני עוקב אחרי פורום, ויש פה בכלל

Fantasy WRC

New member
אני עוקב אחרי פורום, ויש פה בכלל

שרשורים שלא קשורים רק לXJAPAN וGACKT או מהשהו כזה אלא גם ל JPOP גם.. דבר שני, למה באלבום אין אף תמונה של זמרת האהובה עלי - Utada Hikaru? או שלמעשה אני יחיד ש"חולה" עליה? עכשיו: http://www.youtube.com/watch?v=aH09EFpyYSw&mode=related&search=utada%20hikaru מוזר שאף פעם לא שמעתי או לא ראית וגם היא מנגנת על גיטרה... מה דעתכם עליה בקטע הזה?

מ א י י ק

New member
נכון הפורום הוא לא רק Jrock../images/Emo19.gif

הוא גם Jpop,יש פה כמה ששומעים אוטאדה היקארו אין ספק שהיא זמרת מעולה =]

nadav1232

New member
אני אוהב את אוטאדה../images/Emo99.gif

גם יש פה עוד ^__^ אהבתי את הקליפ שנתת
השיר שאני הכי אוהב שלה זה This Is Love *_*

Fantasy WRC

New member
אני אוהב 3 שירים:

1. Can you keep a secret 2. Wait and see 3. Hikari (גירסה יפנית) 4. Keep tryn טוב, למעשה זה 4

אממ..

הפורום הזה הוא של ג'יי-רוק וג'יי-פופ... אתה לא היחידי שאוהב את אוטאדה היקארו, גם אני אוהבת את השירים שלה^_^ (יש פה עוד כאלו שאוהבים..) רגע, השיר "היקארי" והשיר "סימפל אנד קלין" זה אותו שיר, רק שהיקארי הוא ביפנית וסימל אנד קלין באנגלית נכון?^^'' (אה כן, גם השמות שוניםXD)

oracle

New member
עכשיו אנחנו יותר מגוונים... P=

אתה רוצה שאפתח אלבום לאוטדה היקארו? יש לך תמונות שאתה רוצה להעלות? אם כן, אז בכיף.. רק תגיד ^^

מ א י י ק

New member
חח איזה חמודה היא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

רק תמונות אומרות כבר הכל

מ א י י ק

New member
כן אני אשמח שתפתחי../images/Emo19.gif

אני גם לא שמעתי אותה הרבה ולא ראיתי ויהיה נחמד ^_^

oracle

New member
תנסה שוב, כי הצליח לי עכשיו...

אולי קודם היתה בעיה בתפוז... =/

Fantasy WRC

New member
הצלחתי בסוף, אך קישור שהבאת

לא עובד.. צריך להחליף את 0 שבסוף הקישור ל 1... מצאתי את תיקיה רק בעזרת קישור "אלבומים נוספים"

Fantasy WRC

New member
אינני מצליח לעלות קבצים בצורה מסודר

כל פעם מופיע השגיאה של תפוז, אך למרות זאת קבצים כן עולים אך לא מראים את התמונות כאשר לחיצה על קובץ מבקשת להוריד את התמונה אל מחשב.. מוזר משש..

למעלה