אני עוקב אחרי פורום, ויש פה בכלל

Fantasy WRC

New member
אני יודע איך עושים את זה, פשוט

יש תקלה במערכת וזה לא עבד לי באותו זמן..

Fantasy WRC

New member
יש בעיה עם כלי לעלית תמונות

הוא אומר שיש לעשות לו רגיסטר לגירסה שלו באיזהשהו אתר.. קיצר הכלי לא עובד. נקודה.

oracle

New member
אצלי זה עבד, למרות שאני זוכרת

שבפעמים הראשונות שניסיתי להעלות תמונות, כשהפורום רק נפתח, זה גם עשה לי בעיות... אני אפנה את הבעיה להנהלת הפורומים. אתה יכול לצרף צילום מסך של הודעת השגיאה שקיבלת כשניסית להעלות תמונות?

Fantasy WRC

New member
הבעיה היא כזו, כאשר אני מנסה לעלות

תמונות דרך תוכנה מובנית ההיא, היא מתחילה לעלות אז מופיע הודעה שרישיון של השימוש ניסיוני בתוכנה פג, יש לחדש אותו באתר מסויים שבנה את תוכנה הזו.. אז זהו זה מה שקורה לי ואם אני מנסה לעלות קובץ לאלבום, זה הופך להיות קובץ רגיל ולא תמונה, כאשר לוחצים על קובץ שעלית, היא שאלת האם להוריד אותה למחשב או לא.. דרך אגב: אני הנדסאי תוכנה, לומד למהנדס תוכנה ובונה אתרים מוסמך(אז לא צריך לחשוב עלי דברים לא יפים
)

הו...

חברה שלי הלכה לUFO כדי לקנות דיסק של מוזיקה יפנית, הכל היה ג'יי-רוק חוץ מדיסק של אוטאדה היקארו אז את זה היא קנתה... היא שמעה את הדיסק בבית ואז היא גילתה שכל השירים באנגלית!XDDD

xoxFightstarxox

New member
אוטאדה היא הזמרת האהובה עליי.

אבל אני עוד לא נחשבת בתור חלק מהפורום.>< [ראית את הקאבר שלה לגרין דאי?]

ketty the sheep

New member
לא אהבתי.

יש לה קול חזק, חזק מדיי בשביל שיר כזה, לטעמי. הקול המונוטוני של בילי ג'ו לוקח כשזה מגיע לשירים כאלו. לפחות היא קינחה בגרסא אקוסטית נחמדה של פשן, שגם יכלה להשמע יותר טוב. ^^

xoxFightstarxox

New member
זה גם מה שאני חושבת

הוקל שלה גבוהה מדי לשיר הזה. והגרסא של פאשיון יותר טובה מהמוקלטת לדעתי.

יאאאאאאאאא!!!!!!! היקי!!!!!!!

אני מת עליה!!!!!!!!!!! יש לי את האלבום הרביעי שלה, והזמנתי גם את השלישי! היא כזאת טובהההההה!!! אלוהים שייברך אותה!!!! ... :-| אוקיי, נרגעתי.

למעלה