אני ערה שוב פעם..איזה מעצבן

amitmom

New member
אני ערה שוב פעם..איזה מעצבן

אני ערה משלוש לפנות בוקר הפעם. הבית קפוא. כוס הקפה לידי ואני מתה משעמום. שלשום כבר ניקיתי את המטבח באמצע הלילה. יש למשהו הצעות את מה לנקות עכשיו...

amitmom

New member
תודה נשמה..אבל ממש לא בא לי לטוס 17

שעות.
אייך אני שונאת לטוס..אמאלה. חשבתי לסדר אלבומי תמונות אבל הם בארון למעלה והרעש יעיר את הבעל. בחיי שאני צריכה לחשוב על רעיונות יצירתיים לניצול הזמן הזה.

smagi

New member
אם תבטיחי לבוא לנקות אצלי

כל פעם שיש לך נדודי שינה אני מבטיחה לעבור לגור על ידך. יו וחשבתי שרק אני פוחדת לטוס
-טוב אבל אצלך זו קצת בעיה איך את באה לבקר??? אני טסתי פעמיים בחיים ופעמיים הורידו בשבילי את המסכת חמצן

amitmom

New member
לא פוחדת מטיסות פשוט לא נהנית בהן

במיוחד כשיש ילדים וצריך לשעשע אותם כלללללללל הטיסה. תאמיני לי לתת נשיקה לחמותי כבר יותר קל לי מזה..בעצם תעזבי..אין דבר יותר גרוע מלנשק אותה..פיכס. שתהיי לי בריאה..עד למצב של מסכת חמצן הגעת???? את מוזמנת לבוא לגור לידי. באמת הדירה ממול התפנתה. רק שתהיי מודעת אני מנקה אך ורק עם מוזיקה אז תתכונני לפזז בארבע לפנות בוקר.

מה עם סריגה, ריקמה ../images/Emo35.gif

משהו כזה מול טלויזיה עד שהבית יתעורר. תנסי ותהני

amitmom

New member
לא נעים לספר אבל קיבלתי נכשל במלאכה

סתתתתתתם. תגידי השתגעת..רקמה, סריגה...אני
עדיף כבר לקפל כביסה או כל משהו מעשי אחר. את הגיהוץ אני משאירה לך כי באמת את זה אני שונאת מכל הלב והנשמה. בעלי שמוכרח ללכת עם חולצות מחויטות כל יום לעבודה כבר מזמן התיאש ממני ועכשיו אני שולחת לניקוי וגיהוץ אצל המכבסה של הסינים. גם זול וגם שווה לי את הפטור מעולו של זה.

הגנובה

New member
אפרופו סריגה...

במלחמת המפרץ (הראשונה) הייתי כל כך בלחץ והרגשתי שאני חייבת לעשות משהו
מצאתי בארון של אמא שלי כמה חבילות צמר וביקשתי ממנה ללמד אותי לסרוג צעיף... עד שנגמרה המלחמה - הצעיף היה באורך של ארבעה מטרים - עד היום הוא שמור בארון של אמא שלי - וכל פעם שמדברים על זה - כולם מתפוצצים מצחוק על הצעיף שלי...

הרגת אותי גנובי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

צעיף באורך 4 מטרים
אני רק מקווה שהמלחמה הזאת לא תהיה ארוכה מידי

הגנובה

New member
במלחמה הזאת כבר הודעתי לעציון

שאני יושבת לו על הצוואר
- הפורום הזה יעבוד שעות נוספות
במסגרת ההתארגנות למלחמה - כל הבנות המשתתפות בפורום מהעבודה נדרשות לרכוש/להשכיר/לגנוב/לפלח.... אתן תבחרו - ולהביא מחשב הביתה.... כל תירוץ לא יתקבל

גם אצלי ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אחרי הביקור של גיסתי אתמול נפלתי שדודה וכמעט ולא עשיתי כלום (למעט כביסה , אז לא תהיה לך
) קדחה לי במוח עם קונגו מלאתי אותה בקפה - שתשתוק
מלאתי אותה בעוגיות - שתשתוק
לא עזר במיוחד
לבסוף דפקתי לה על הגב עם המסרק וביקשתי אותה לשתוק בתואנה : "כשאת מדברת את זזה וקשה לי להוציא לך כך פסים מדוייקים" זה............... ע ב ד !!!!!!!!!!!!
לשמחתי בתום הפסים ובזמן ההמתנה בעלי הופיע והכרחתי אותו לארח לה חברה. (מה יש ? שיסבול קצת גם הוא)

amitmom

New member
סיגלי..הרגת אותי עם הסיפור על גיסתך

היית צריכה לחשוב על זה לפני שפיטמת אותה עם קפה ועוגיות.טוב השהפלת אותה על הבעל..למה שרק את תסבלי. אגב. תודה לך על ההתחשבות..אני באמת הכי לא אוהבת לעשות כביסה

לא סתם, אבל עשתה לי מלא פירורים

עד שלא דפקתי לה עם המסרק על הגב - לא שתקה הבטטה אבל................. יצאו לה פסים.............סוף הדרך !!!!!!!!!!!! הלוואי שיכולתי לעשות לעצמי במקום לחפש ספריות טובות.

דוסטו

New member
קחי ספר טוב

אבל אם זה לא רעיון מקובל עליך -את יכולה לבוא ולסבן לי את הגב. או לרחוץ את המטבח שלי.

amitmom

New member
אני בד"כ קוראת ספר טוב אבל בעוונותי

הרבים גמרתי לקרוא את כל הספרים שיש לי בבית וגם את של השכנים (תולעת ספרים מושבעת אנוכי). בקשר לסיבון הגב..sorry מוותרת על התענוג.

עציון

New member
כל היאזורניקים הם חובבי ספרים

מאיפה שאני לא מסתכל ובכל פעם שאני נפגש עם יוצאי אזור אני שומע רק דיבורים על קריאת ספרים. מעניין למה?

amitmom

New member
מסכימה לחלוטין. אנשי ספר אנחנו.

אמא שלי תמיד מספרת בגאווה שאני תמיד ביקשתי ספרים ליום ההולדת שלי. גם אני וגם האחיות שלי מאוד אוהבות לקרוא. תמיד כשאחת הביאה ספרים מהספריה השניה "העלימה" לה אותם לטובתה.

למעלה