אולי אוכל להמליץ על עוד. A SHOT IN THE DARK: "טרופו של רופא הנפש" ו"הכח האחר" של יהודית הנדל "חמסין וציפורים משוגעות" ו"מוצרט לא היה יהודי" של גבריאלה אביגור-רותם. ובקשר לסיבון - נתן לך יד חופשית. תסבני איזה חלק שאת רוצה.
אני קוראת כל מה שאני מצליחה לשים עליו יד. חוץ מאשר את רם אורן..לא יודעת למה...לא מתחבר לי איתו. אני גם אוהבת לקרוא באנגלית כי לפעמים חלק נכבד "מתופגג" עם התרגום.
לא סובלת את רם אורן. שלוש פעמים ניסית לקרוא ספרים שלו ולא הצלחתי. כל כך ריקני. לא מצליחה להתחבר. אגב, אם דוסטו כבר המליצה לך על כמה, נסי גם את נשים שקופות של אדיבה גפן. קשה בהתחלה אבל מענין בסוף.
את יכולה עכשיו לנקות את המבטח שלי ואם ישאר זמן את יתר הבית ואם לא תצליחי להרדם גם מחר אז את הארונות שלי וכו'. אני מאד נחמדה. לא מתערבת בכלל. מתחייבת להאכיל ולהשקות אותך במשך כל הזמן וגם לפטפט בלי סוף. את באה? תביאי גם את הבנות. אני אשמור עליהן ואחר כך הן לא ירצו ללכת הביתה יותר. מבטיחה.
אשמח לבוא רק נא לא לשכוח את הכרטיס טיסה. בעצם כרטיס טיסה לא יעזור כי כבר אסור לי לטוס. אבל אני אשמח אם משהו ישמור לי על הילדה ויבשל לי. אפשר לבקש כל מיני מאכלים או שאנחנו רק בקטע של קפה ועוגת גבינה?
בדיוק בזמן בשבילך לשמור לי על הבננות כשאני עושה נקיונות בבית שלי. לכי תדעי אייך הדיירים שלי השאירו לי אותו..חה חה. ובאותה ההזדמנות מבטיחה לנקות לך חלונות ורצפה עד בוהק.