אני פה,זה מעניין את מישהו?

אני פה,זה מעניין את מישהו?../images/Emo13.gif

הייתי מוסיפה עוד הודעה לשרשור אבל לא היו רואים אותה מרוב כל כך הרבה הודעות.
אז קודם כל היי לכולם!! אני רואה שעל רובנו עובר יום טוב.... עלי עבר יום נחמד...רק עכשיו חזרתי הביתה
לכל מי שלא יודע היה לי היום מבחן הנדסאים אחרון וחביב,וביום חמישי אני מסיימת את הלימודים (חלאס 13 שנות לימוד לא מספיק?
) וסתם כדרך אגב......עוד שבוע בדיוק מהיום יש למישהי יומולדת!! חחחחחחחח
(הייתי חייבת
) ו.....סתם להזכיר לכם עוד משהו...אני אוהבת אותכם אחים ואחיות יקרים!!
אז שיהיה לכולנו שבוע מקסים!!!!!!!!!!!!!!!
LOVE ענת.

מתוקונת../images/Emo15.gif

ענתו´ש מה המצב? מחה שלום שתי הבנות היפות שלי? לא רואים אותכן, לא שומעים אותכן... ממי, איך היה המבחן? אני מקווה שעבר טוב, ואני גאה במתוקה שלי שגמרה 13 (!!!) שנות לימוד! ענת, זוכרים פה שיש לך יום הולדת!!!!!!!! זהו, אני אחרי העבודה, אז אני הולכת לישון, כי לא ישנתי כבר שתי לילות... עיפה מוות! ומתגעגעת שמופי!

היי ענתי

מה עיניינים איתך? הכל טופ ? מה חדש ? ספרי לי קצת......... ביי שחר ר , חולה על ענתי המתוקה

שחררררררררררררררר../images/Emo24.gif

וואלה הכל טופי אצלי
מה איתך? איך עבר עליך היום???????? מה חדש...אממ....בוא נראה..... אז אני יכולה להגיד שאני די מתרגשת שאני בעוד שבוע בדיוק מהיום מזדקנת... ביום חמישי אני מסיימת את הלימודים ואז אני הולכת מכות עם המורה שלי
ו....ראיתי אתמול את הזיקוקים מההופעות שהיו ברוקו ביץ´...ואני חייבת לציין שזה היה ממש יפה...ואני ממש גאה ומרוצה שסוף כל סוף משקיעים קצת יותר משנים קודמות,ועושים הופעות מזמינים אומנים אורחים,דוכני מכירות, זיקוקים.ממש אחלה!!!!!!! וביום שישי 12/7 אני חוגגת מומולדת בחורבה ככה שכולם מוזמנים כולל אותך!!!!!!! ואני כבר אעשה תזכורת על כך כשאני אזמין את כל חברי הפורום לחגוג איתי
(על כך תבוא הודעה נפרדת בפורום). חוץ מזה.....חיים...סוחבים....
אז מה איתך שחר? LOVE ענת.

אחותייייייייייייייי../images/Emo24.gif

וואלה איך עבר עליך היום? אני רואה שלא שיעמם לך אה?
המבחן היה פסדר...יותר טוב מהקודם אבל גם זה לא משהו. בכל מקרה עברנו את זה
שתהיה לך שינה מתוקה!
אוהבת מאוד!!!! LOVE ענת.

tankgirl21

New member
ילדה שלי....

אני זוכרת. אבל אני לא יביא לך מתנה אני יעשה לך הפתעה במקום הפתעה מאוד נחמדה אפשר לקרוא לזה מתנה.

אחות שלייייייייייייייי../images/Emo24.gif|נשיקה

´געגעתי אליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ואוווווווו לא ידעתי שאפשר להתגעגע כל כך אבל הנה זה אכן אפשרי
מה המצב מתוקה? איך עבר עליך היום? איך המצב רוח?????????
נ"ב ענתי אוהבת מאוד מאוד הפתעות
LOVE ענת.

ענתיייייייייייייי המתוקה שלי !!!

אצלי הכל מצוין רק חבל שאני שקוע בעבודה !

../images/Emo3.gifחפיף.....

מה לעשות? יש עבודה וצריך לבצע אותה.........אלה החיים!!!! העיקר שתהיה לך עבודה נעימה והמשך יום מקסים!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
איזה כיףףףףףףףף לייייייייייי../images/Emo25.gif

וואלה אני הייתי אצל האחיין שלי היום כי הוא וגיסתי קצת מצוננים. והוא כזה חמוד איך שבאתי הוא התחיל לחייך ולצחוק בקצב ולהמיע כל מיני גרגורים וצוויחות גדולות וקטנות. וחברה שלי הולכת לרצוח אותי.

../images/Emo24.gif

אני חולה על ילדים קטנים.......זה גורם לך לכזה אושר פנימי
ושיהיו בריאים!!!!
למה חברה שלך הולכת לרצוח אותך???? מה כבר עשית? (אני מפחדת לשאול
) LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אמממ.....

נתתי את הפאלפון שלה לידיד משותף יותר נכון לידיד משותף שלי ושל חברה שלה אבל לא משנה. והיא מכירה אותו והיא גם אמרה שהוא חמוד. ויצא לי לדבר איתו עליה יום אחד שהוא החליט שאני צריכה לשדך לו מישהי ומאז הוא הציק לי שהוא רוצה את הטלפון שלה, בהתחלה אמרתי לו שכבר ניסיתי לשדך לה את אחד הידידים שלי אבל זה לא הלך ומאז אני לא מנסה לשדך לה, אבל יום שישי אחרי החורבה הוא לקח אותי הביתה ובדרך נתתי לו (נו באמת איך אני מדברת) : ) הקיצר אתמול דיברתי אם שניהם איתה סתם דיברתי וכמובן לא הזכרתי את העיניין ולו אמרתי שיגיד לה שהוא לא יודע מה הפלפון שלה עושה אצלו ועכשיו נראה לי שהיא עלתה עלי כי היא שלחה לי הודעה שהיא הולכת להרוג אותי אבל באמת שהיו לי רק כוונות טובות היא אחרי שלוש שנים של להתגבר על האקס המיתולוגי ואחריו היו קשרים שלא החזיקו הרבה זמן מעמד או שבכלל לא הצליחו חוצמזה שהוא ידיד נורא טוב שלי והוא מאוד חמוד אני מכירה אותו מהחורבה הוא היה שם ברמן וכנראה שהוא יחזור לעבוד בחורבה סתם מהצד מה את חושבת?

מצטערת על העיכוב .....

אני פשוט עכשיו דיברתי בטלפון כמה זמן....עם חברה שלי מהכיתה שמתחתנת בעוד חודש.
עכשיו בקשר למה שרשמת..אני לא חושבת שעשית משהו לא בסיידר. דוקא יצאת אחלה מכל העניין ואם היא כועסת עליך זה יעבור לה בסופו של דבר כי היא תבין שזה היה רק מכוונות טובות שאכפת לך ממנה ואת דואגת לה. חוץ מזה שזה גם אמור להחמיא לה אם הוא היה ,עדיין, מעוניין בה. וזהו זה מה שאני חושבת!!! אז את לא צריכה להיות כל כך לחוצה מהעניין!! LOVE ענת.

../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אחלה.......... אז מה חוץ מזה?? מה את מספרת??? נ"ב סחטיקה על החותמת אחותי
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo51.gif אחותי

נו את רוצה לספר לי איך הלך היום או שאת רוצה למתוח אותי כמו מסטיק(לא כדאי לא כדאי אני לא עד כדי כך גמישה) : )

../images/Emo68.gifיפה לי בלונד?? ../images/Emo8.gif

איך היה היום?! אמממממ..............בוא נראה ................. על הבוקר איך שהגעתי לביצפר החזרתי ת´ספרים......שמעתי מה המגן שלי לפני מבחן ההנדסאים...אמרתי על זה פסדר...... המבחן היה ממש לא קשור לעולם הזה....ובכנות????? השנה הזאת היתה ממש מבוזבזת...יכולתי לעשות את המבחן הזה גם בלי ללמוד את כל התרגילים שעשינו וכל השעות שהשקענו,הכל היה מיותר!!! אבל קצת מאוחר מדי לבכות על זה לא?
בכל מקרה אחורי המבחן הלכתי לקחת ת´פרויקט שלי עם ציון המגן עליו,והתעצבנתי. הציונים של הכיתה שלי כל כך נמוכים זה לא ייאמן. אין לך מושג כמה אני מחכה ליום חמישי...אני כבר מתכננת לי בראש מה להגיד ל"מחנך" שלי על כל השנים שלימד אותי "ודפק" לי ציונים.... אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מאמינה שאפילו פעם אחת רבתי איתו בטלפון על איזה ציון מגן שיעלה לי אותו באיזה 2 נקודות?(רציתי יותר אבל הוא לא נתן) אז הלכתי איתו ראש בראש. הדבר הכי שנוא עלי זה שמשווים אותי לאנשים אחרים. אני לא ניתנת להשוואה עם אף אחד אחר. אני זאת אני בזכות מה שאני . אז הוא מתחיל להגיד לי שזה הציון השני הכי גבוה בכיתה...וזה קיבל ככה וזה ככה,אמרתי לו תראה,אל תתחיל להשוות אותי לאף אחד,לא מעניין אותי כמה זה קיבל וכמה זה,אני מדברת על הציון שלי ועל כמה שמגיע לי ואם אתה חושב שזה מה שמגיע לי אז אני מאוד מצטערת אתה לא יודע להעריך אותי כמו שצריך. הוא עושה לי אם אני אתן לך 90 תשני יותר טוב בלילה? אז אמרתי לו יודע מה כן אני אשן יותר טוב בלילה. אני כל כך שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הציונים שקיבלתי השנה הזאת,והוא גם הספיק להשעות אותי השנה מהלימודים וזה למה? כי אני "חצופה" אומרת לו את כל האמת בפרצוף,ובדר"כ אנשים לא אוהבים לשמוע את האמת....אז הוא חלק מאותם אנשים שלא אוהבים את זה. וגם אמרתי לו שנראה לי שהבטחון העצמי שלו מעורער. אם הייתי עושה לו ניתוח פסיכולוגי הייתי מגלה אצלו הרבה דברים,כמו שהוא מאלה שהיו לוקחים להם אוכל בגן ומרביצים להם. ואמא היתה מענישה,מכה בחגורה אם לא היה לומד למבחן
קיצר די די לבלבל לך פה בשכל...כה זה כשאני מתחילה לדבר אני שוכחת לסיים!!!
חפיף..אז איך עבר עליך היום???
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
נו ברור שיפה לך ....

זה ממש תפור עליך. וואלה באמת שמעתי על אחת בפורום שכל היום מזיינת לי בשכל דיייייייי תפסיקי כבר שאלו יהיו הצרות שלי וממתי את מזיינת לי בשכל אולי זה להיפך הא הא ההא.....

למעלה