../images/Emo68.gifיפה לי בלונד?? ../images/Emo8.gif
איך היה היום?! אמממממ..............בוא נראה ................. על הבוקר איך שהגעתי לביצפר החזרתי ת´ספרים......שמעתי מה המגן שלי לפני מבחן ההנדסאים...אמרתי על זה פסדר...... המבחן היה ממש לא קשור לעולם הזה....ובכנות????? השנה הזאת היתה ממש מבוזבזת...יכולתי לעשות את המבחן הזה גם בלי ללמוד את כל התרגילים שעשינו וכל השעות שהשקענו,הכל היה מיותר!!! אבל קצת מאוחר מדי לבכות על זה לא?
בכל מקרה אחורי המבחן הלכתי לקחת ת´פרויקט שלי עם ציון המגן עליו,והתעצבנתי. הציונים של הכיתה שלי כל כך נמוכים זה לא ייאמן. אין לך מושג כמה אני מחכה ליום חמישי...אני כבר מתכננת לי בראש מה להגיד ל"מחנך" שלי על כל השנים שלימד אותי "ודפק" לי ציונים.... אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מאמינה שאפילו פעם אחת רבתי איתו בטלפון על איזה ציון מגן שיעלה לי אותו באיזה 2 נקודות?(רציתי יותר אבל הוא לא נתן) אז הלכתי איתו ראש בראש. הדבר הכי שנוא עלי זה שמשווים אותי לאנשים אחרים. אני לא ניתנת להשוואה עם אף אחד אחר. אני זאת אני בזכות מה שאני . אז הוא מתחיל להגיד לי שזה הציון השני הכי גבוה בכיתה...וזה קיבל ככה וזה ככה,אמרתי לו תראה,אל תתחיל להשוות אותי לאף אחד,לא מעניין אותי כמה זה קיבל וכמה זה,אני מדברת על הציון שלי ועל כמה שמגיע לי ואם אתה חושב שזה מה שמגיע לי אז אני מאוד מצטערת אתה לא יודע להעריך אותי כמו שצריך. הוא עושה לי אם אני אתן לך 90 תשני יותר טוב בלילה? אז אמרתי לו יודע מה כן אני אשן יותר טוב בלילה. אני כל כך שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הציונים שקיבלתי השנה הזאת,והוא גם הספיק להשעות אותי השנה מהלימודים וזה למה? כי אני "חצופה" אומרת לו את כל האמת בפרצוף,ובדר"כ אנשים לא אוהבים לשמוע את האמת....אז הוא חלק מאותם אנשים שלא אוהבים את זה. וגם אמרתי לו שנראה לי שהבטחון העצמי שלו מעורער. אם הייתי עושה לו ניתוח פסיכולוגי הייתי מגלה אצלו הרבה דברים,כמו שהוא מאלה שהיו לוקחים להם אוכל בגן ומרביצים להם. ואמא היתה מענישה,מכה בחגורה אם לא היה לומד למבחן
קיצר די די לבלבל לך פה בשכל...כה זה כשאני מתחילה לדבר אני שוכחת לסיים!!!
חפיף..אז איך עבר עליך היום???
LOVE ענת.