אני פה,זה מעניין את מישהו?

אני לא בסדר??????????????

אתה מתקמצן על שם ואני לא בסדר? חשבתי שיש הסכם הדדיות בינינו והכל פתוח אבל אם אתה מסרב אפילו על שם אני לא צריכה להתחנן אז זה די מיותר......... תתקשר לעצמך אני בטוחה שתהיה לך שיחה מעניינת!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אני יכולה....

לגלות לך את השם אבל הוא אמר שהוא יהרוג אותי.

reneg

New member
האמת היא...

נראה לי שכולם חוץ מענתי פה יודעים את שמי...

אין צורך.....

כפי שאמרתי מקודם...לא זקוקה לשם ולא מבקשת. ביקשתי די והותר וגם פעם במערכת המסרים ולא היתה לי תשובה על כך. אז ס22ה השיחות העצמיות הם הכי ס22ה...אמרתי לו שיתקשר אל עצמו...לא יהיה לו משעמם!!! LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אני מחכה שאתה תעשה את הצעד הראשון

אתה הרי יודע שכמו שאני קורבן קשה אני גם משחקת אותה קשה להשגה. חוצמזה זה מה שיהרוג אותך שתרים לי צלצול. מה למען השם ביקשתי שהבחור ירים לי טלפון זה כל כך רע? זה כל כך מוגזם? זה כל כך אנוכי לא שאני פשוט יבין!!!!!!!!!!1

tankgirl21

New member
טוב מקסימות ומקסימים שלי

לילה מדהים מקסים שקט מלא בחלומות מתוקים ורטובים מקווה לראות את כולכם מחר
אוהבת אותכם המון

אחותי הולכתתתתתת../images/Emo7.gif

שיהיה לך לילה מקסים ככל הלילות ומצ´גע!!!!!!!!! אוהבת מאוד!!!!!! חלומות (ר)טובים!!!!!!!
LOVE ענת.

eyal-m

New member
מצ´גע חחחח

זה דיבור של מישהו שאכל הרבה צ´יטוס

../images/Emo8.gif

אם אתה רוצה צ´יטוס אני מוכנה לכבד לך (למרות שאין לי אבל אפשר לקנות
) אז מה אתה אומר קופץ לצ´יטוס???
LOVE ענת.

eyal-m

New member
ת´אמת שאכלתי אתמול צ´יטוס

וזה היה מגעיל כי אכלתי את המחליף צבעים ועד עכשיו לא יורד לי הכחול מהלשוןןןןןןן אל תנסו את זה בבית מה שניקרא!!! כל המים והחלב ששתיתי היום הפכו לי לכחול פשוווווט דוחה

איכססססס../images/Emo178.gif

למרות שאין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר אבל אני בטוחה שאני אל אנסה את הדבר הזה !!
LOVE ענת.

טוב יש פה מישהו????????../images/Emo35.gif

מצ´עמם לי אז חשבתי לעצמי אולי יש איזה מישהו פה...שנשאר לו ער בשעה זו של הלילה... אז שירים את ידו הגואל!!!!
LOVE ענת.

למעלה