אני פה

היי היי היי ../images/Emo13.gif

וואלה חוץ.................סוחבים......מחכים לסוף...... מתכננים דברים ליומולדת.....
מה איתך? LOVE ענת.

חזרת כבר???

כמה זמן בממוצע לוקח לך לעשן סיגריה? וחוץ מזה למה אתה לא מזמין אותי להצטרף אליך לסיגריה? (קמצן)
LOVE ענת.

raistlin23

New member
חזרתי :)

וכן כן שמי הוא שי ושי הוא שמי :) ו.......... את תמיד מוזמנת לבוא איתי לסיגריה רק תרימי צלצול לפני!

אה שיייייייייקה ../images/Emo8.gif

טרלללללללללללללללללללללללל טרללללללללללללללללללל (צלצול טלפון)
שי:"הלו?" ענת:"שי מה המצב אתה יודע מי זאת?" שי:"אין לי מושג" ענת:"אה,זאת שאמרה לך שתזמין אותה לסגריה" שי:"ענתי? יכול להיות?" ענת:"כןןןןןן זאת אני,אז מה המצב גבר?" שי:"וואלה עובדים" ענת:"אחלה אז מתי רואים אותך?" שי:"אני עובד עכשיו אבל אולי מחר יהיה לי זמן תרימי צלצול נראה מה קורה" ענת:"וואלה בכיף,אני מחכה רק ליום הזה שיגיע לראות את זיו פניך" שי:"ואו שאני לא אתחיל להסמיק" ענת:"לא זה בסדר קח את זה כמחמאה ואנחנו עוד נדבר" שי:"ס22ה אז תהיי בקשר" ענת:"בכיף,בינתיים שיהיה לך לילה מקסים" שי:"גם לך ענתי" ענת:"לילה טוב,ביי" שי:"לילה טוב" נו איך? איך???
LOVE ענת.

raistlin23

New member
ואללה שיחקת אותה.... :)

חסר פה רק דבר אחד.... ( אני לא שמעתי את הצלצול... )

raistlin23

New member
בממצוע ... 7 דקות!

בא לך לקפוץ לאינטל לאיזה סיגריה ??? ( רק אל תגידי שאני לא מזמין אותך )

אם היית אומר לי שעה קודם.....

נסעתי לעתלית.......בדרך הייתי קופצת לשם גם........... אבל עכשיו......למי יש כח לצאת שוב מהבית....
next time ואני אביא איתי גם את אחותי thankgirl מה אתה אומר?
LOVE ענת.

אופסי.....

זה אמור להיות tankgril טעות שלי.....מה יש לי עם אנגלית בזמן האחרון?????? לא הולך....
LOVE ענת.

raistlin23

New member
אין בעיה בכלל....

סתם משועמם עכשיו אז אני מנסה לפתות כל דבר שזז להפיג לי את השעמום :)

raistlin23

New member
חחחחחחחח

זה היה בצחוק מותק!!!! בכל מקרה אני הזמנתי אותך לסיגריה וכבר את מביאה איתך את אחותך !!! ( לא שיש לי משו נגד TANKGRIL ההפך הוא הנכון ) אבל ככה את אומרת לכל מי שמזמין אותך לסיגריה???? שאת מביאה חברה איתך ? לא יפה :(

../images/Emo8.gif

ממש לא......פשוט חשבתי שזאת תהיה הזדמנות היות ונזכרתי שגם אחותי מעשנת וזה יהיה נחמד. למה לצעוק עלי? למה?ה עשיתי?
חפיך אני מוכנה גם לבוא לבד למענך!!!!
LOVE ענת.

raistlin23

New member
אז יאללה בואי...

אני פה כל הלילה - ואת חייבת להסכים שזה יכול להיות נחמד :)

נכון......

אבל היום כבר אבוד.......
אם השעה היתה שונה אז אולי...אבל עכשיו אני כבר חצי רדומה. LOVE ענת.

raistlin23

New member
הממממ....

אני תמיד אמרתי שהשינה היא בזבוז זמן משווע :) וגם שאנחנו לא צריכים לחיות לפי השעון השעון הוא המצאה זדונית של מישו מטורף :)

למעלה