אני פוזרית, אבל בפנים אני חנונית.

Theherod

New member
לול, מרשים שהצלחת לשלוט במשפחה

אצלי אחותי הייתה פשוט עוברת
אז את כן לפלפית, למה את אומרת שאת מקללת ולא זורקת שום דבר לפח? זה שזאת הפוזה שלך לא אומר שאת באמת כזאת. בכל אופן, החומה נפלה אחרי שלושים שנה, 13.8.1961-9.11.1989 אבל מי סופר...

MajorWinters

New member
אני לא מבין את פשר ההתנצלות...

את חנונית, וטוב לך עם זה, את לא צריכה לשכנע אותנו שאת חנונית. אני במקרה כמו שלך הייתי מדבר על מתמטיקה
. למרות שגם הסטוריה יכלה לקפוץ לראש...

superot

New member
הו חסרה,

לא אמרת פעם שאת לא זורקת דברים לפח? שזו סתירה לשוחרת איכות הסביבה? מכל מקום - קטע ענק! אהבתי LOL

oOMissingOo

New member
"הוי, יש לי זבל לזרוק. נו, שיהיה.

זבל אורגני!@@#$" *בוהה בזיקוקים* "החור באוזון!!!!"

Theherod

New member
../images/Emo45.gifבטבע גם אני זורק

זבל אורגני חופשי, משתדל רק להחביא קצת בתוך איזה שיח, שלא יבלוט לעין, אבל כל עוד זה לא פוגע בסביבה (וזבל אורגני לא פוגע בסביבה, אלא אם זו ערימת קליפות בננה על הכביש
) אין בעיה.

Nimst

New member
אוי ואבוי

אני ממש מקווה שאתה צוחק. זבל אורגני זה התירוץ הכי פתאטי לזרוק משהו על האדמה. ייקח לזה הרבה זמן להתכלות, וזה יריח לא טוב, ובאמת, לזה נועדו פחי אשפה.

Theherod

New member
ברחוב וכו' אני זורק בפחי אשפה

בטבע, בחור שגם ככה כמעט אף אחד לא מגיע אליו, זבל אורגני מתכלה כל הזמן, זה יכול להיות גם עץ שקק"ל כרתו (דילול יערות, עושים את זה כל הזמן) או פרות מהעצים המקומיים או לא יודע מה. הבעיה היא הזבל הלא אורגני, שממנו יש בכמויות (בעייתי במיוחד בטבע, כשחיות עלולות לאכול את השקית ולהחנק. קרה לא פעם ולא פעמיים).

Nimst

New member
שמים בשקית ולוקחים איתך.

מילא פרי או משהו, אבל לזרוק סנדויצ'ים וכאלה זה לא הרבה פחות גרוע מלזרוק זבל אנאורגני.

Theherod

New member
א.זה כן הרבה פחות גרוע, אלא אם יש

בסנדוויץ' דברים שעשויים להיות רעילים לחיות (סנדוויץ' שוקולד, למשל), אחרת החיות יאכלו את זה בלי נזק. זבל אנאורגני לעומת זאת... ישאר שם לכמה מאות/אלפי/מליוני(?) שנים. ב. מי זורק סנדוויצ'ים? אוכלים אותם. ג. בכל מקרה הכוונה היא שארית תפוח, קליפת בננה או משהו בסגנון. ד. באזורים שבהם יש פח אשפה מדי פעם (בד"כ אני מטייל במקום די נטוש, כך שפח האשפה הכי קרוב הוא זה שבבית) אני אוסף פה ושם זבל, במיוחד שקיות חטיפים, פחיות משקה או דברים מהסוג שחיות קרוב לוודאי יבלעו, או שעשויים לפצוע אותן, ושם בזבל. אני ממחזר נייר ובקבוקים, זה לא שאני מאלה שפותחים ארטיק ברחוב ומשליכים את העטיפה על המדרכה אפילו בלי לשים לב. אכפת לי מאיכות הסביבה, והיו לי לא מעט ויכוחים עם אנשים בנושא. מוזר לי פתאום להיות בצד המותקף
הורי הם אדריכלי נוף, כך שידע בנושאי איכות סביבה הוא חלק מההכשרה שלהם. הם לא רואים עם זה שום בעיה, ואני סומך עליהם. כפי שאמרתי, אני לא זורק את זה באמצע השביל, אני מחביא את זה מאחורי שיח או משהו. בטבע קיים המון זבל אורגני באופן טבעי, יש לו כלים להתמודד עם זה, אלא אם זה בכמויות לא סבירות (ע"ע הזרמת מי ביוב לים, לדוגמה). אם למשל הייתי עושה סדר פסח בחורשה, ברור שלא הייתי נותן לכולם לזרוק את השאריות האורגניות מסביב, זו כמו לא סבירה ביחס לשטח. גם בתי קברות למשל, הפכו לכזה מפגע כזה שקיימת מגמה בעולם של הוצאתם מהעיר. למה? בגלל שכשמרכזים כל כך הרבה גוויות בשטח כל כך קטן, זה הופך למפגע גדול. ועכשיו, הנקודה שאליה אני חותר בפסקה האחרונה (תעמולה נגד יישוב הנגב והגליל): לפעמים עדיף בכל זאת לרכז דברים, כדי לצמצם את השטחים הפגועים. בארץ כמעט ולא נשארו שטחים פתוחים. ערים, עם ההרס הטוטאלי של הטבע בסביבתן, עדיפות בהרבה על עיירות/כפרים/מושבים/קיבוצים שיפוזרו בכל רחבי הארץ. זו גישה שנשארה מהתקופה שבה עוד לא היו גבולות של ממש, וכל מקום שהיהודים תפסו ראשונים היה שלהם, וכל מקום שהערבים תפסו ראשונים היה שלהם. היום לא רק שזה מיותר, זה טיפשי, והרסני. את זה אגב, אמר ראש מחלקת ארכיטקטורה בטכניון כבר לפני 20 שנה. קצת סטיתי מהנושא, אבל לא כל יום נוצרת סיטיואציה מתאימה

חהD:../images/Emo60.gif

ו.. מוריה, פוי, מה זה צריך להיות? הרמיוני? אגב, אני עושה כאלו עם כימיה. זה ממש ממש כיף, ולפעמים אנשים מממממש מתחרפנים! שיוואו זה עצום

Theherod

New member
יש לה עוד חודשיים, לא?

מצד שני, למי אכפת? אני מכיר אחת בת 15 שיוצאת עם חייל בן 21 (יואב: "בטוח הוא בוגד בה" לי: "הוא בבסיס, איך נראה לך שהוא יבגוד בה? עם תמונה ויד?!". אגב, ידעתם שאסור "לבגוד עם יד" במקלחות בצבא? הוציאו חוק לפני כמה חודשים
)

Theherod

New member
לא../images/Emo13.gif יש לי עוד 3-4 שנים../images/Emo195.gif

אבל... מה הבעיה? עוצמים עיניים וזהו, לא? בכל מקרה, אם אני לא טועה, שמים באוכל סודה לשתיה בדיוק מהסיבות האלו.

אגדה אורבנית, למיטב ידיעתי.

ומעבר לזה - אחרי יום בצבא, הדבר האחרון שאתה מסוגל לחשוב עליו במקלחות הצבאיות, שהן גם ככה בערך הטורן-אוף הכי גדול שקיים, זה סקס. תקנו אותי אם אני טועה, כמובן.

למעלה