חמות קטנה ומטורפת יש לי
אני כלה טריה וחמותי ש"תחיה" בכל שנות החברות שלנו ובמיוחד אחרי החתונה לא קיבלה אותי (שלא לדבר על גיסתי-לזאת יש פה בלי גבול), מה שלא ניסיתי לא עזר: ניסיתי להיות נחמדה, לזכור ימי הולדת וארועים (הבן שלה לא זוכר), אף פעם לא באתי בידיים ריקות שלא לדבר על כמה מתנות יום הולדת וחגים מאוד יקרות, לחצתי על הבן שלה לקפוץ לשם פעם בשבוע לתת לה קצת תש`ומי, עשינו שליחויות בשבילה, ניסיתי לרצות אותה בכל דרך אפשרית (כולל גמישות מדהימה בהחלטות בעיניני חתונה-עד שהיא עברה את הגבול). בנוסף רציתי לציין שיחסיה עם בנה מעולם לא היו קרובים. אנחנו חיים כבר מספר שנים ביחידת דיור אצל הורי, והורי עזרו לנו המון (בנוסף להחזקה השוטפת הם למשל קנו לנו מיטה חדשה וכל מיני דברים לא זולים לבית) הורי לפני החתונה כמובן קנו לבעלי הטרי מתנת חתונה ועזרו לאורך כל הדרך באירגון החתונה, הוריו של בעלי אמנם גרושים (יש לי יחסים מעולים עם אביו) אבל ניסיתי כדי שאמא שלא לא תרגיש מחוץ לעינינים לערב אותה ככל האפשר, כמובן שהמחווה לא הוערכה והבעיות הצעקות והסצנות רק התחילו ותמיד על שטויות (לא רציתי להתחתן במקום שהיא רצתה, לא רציתי איש מקצוע שהוא חבר שלה-כי החלטנו שהאורחים שלנו לא עובדים אצלנו, ועוד שטויות כמו צבע הפרחים וכו")בסוף גם זה נגמר, הגיעה החתונה והיא ההביאה את החבר החדש שלה לחתונה (ובזה התחילה גל רכילויות ועקיצות כלפיה-שהגיעו אליה) ואת הילדים שלו שאנחנו לא מכירים(אבל זו בעיה שלהם), בכל אופן יצאנו לירח דבש והחלטנו כשחוזרים מתחילים דף חדש, חזרנו עם מתנות לכולם כאות הערכה על עזרתם בחתונה, לא עבר שבוע וכבר היא חזרה לסורה-למה ככה ולה לא אחרת ואיך לא נותנים לה את האלבומים של החתונה (המעוצבים) יום אחרי שקיבלנו אותם (לפני שהראינו ליתר האנשים שחשובים לנו-הורי) אליה לאיזה שבוע שבועיים (היא קיבלה אלבומים אחרים והיא רצתה גם את שלנו). בכל אופן כמו שבעלי אומר עליה היא אף פעם לא מרוצה והיא רק מאושרת כשהיא אומללה ומאמללת אחרים, אני מאוד מקנאה בכן שקיבלתן חמות נעימות ומתחשבות, אצלנו כרגע יש קרע (אבל מנומס וקורקטי) כל כך עמוק שאני לא מוכנה ללכת אליה הביתה ולכשיגיע ילד ה"מטורפת" לא תתקרב אליו וכרגע אנחנו מתלוצצים שהיא תגלה שהיא סבתא רק בטעות אם היא תתקשר כשאני אהיה בבית חולים. דרך אגב יש לנו דירה שאנחנו כרגע משכירים שנמצאת בסוף הרחוב שלה-אנחנו כנראה לא נעבור לגור שם. ושוב מאוד מקנאה בכן.