אני פותחת שרשור כנס!

ritosh

New member
אני פותחת שרשור כנס!

עכצלנים שכמותכם! הייתי בטוחה שיהיו כבר חוויות. הגעתי הביתה לפני 15 ד' (ואפילו לא התקלחתי!) וכבר נכנסתי לראות מי כתב מה. אז יאללה. יש לכם זמן עד אחרי הדוש כדי להתחיל ולספר
היה נהדר לפגוש אתכם

|חה חה חה ... אני רק עכשיו התאוששתי

אפילו למקלחת עוד לא נכנסתי. ... היה נהדר להיפגש. לא האמנתי שאחזיק מעמד עד הסוף... זה היה הכנס הראשון שלי ופשוט אין מילים בפי. הארגון ... ההרצאות... והאנשים. זהו הולכת להתקלח.... ולשתות קפה. תודה תודה לכוכי ולאסף ולשירי ולכל המארגנים שאת שמם אני לא זוכרת ברגע זה. ולכל האנשים הנהדרים והמקסימים שהיה לי כל כך טוב לפגוש.

חבר'ה - אני עדיין מתאוששת....

ובכל אופן אשמח לשמוע מכם חוות דעת, הערות, הצעות לשיפורים וכדומה. לילה טוב

ritosh

New member
../images/Emo24.gifלכוכי ולכלמי שעזר לכנס את

הכנס. היה מאיר עיניים כמו תמיד. הרצאות מענינות וחשובות למי שרוצה לדעת עוד. לי היה עוד יותר מעניין להכיר את האנשים מהפורום, את דוד ואת אסף, וזאביתאולא, וכלנית וגאיה. וכמובן, להפגש שוב עם שירי. ואני כלכך עייפה שיסלחו לי אלה ששכחתי. טוב, אני פורשת, לילה טוב

vivi49

New member
ריתו'ש,,ריגשותיי מעורבים

אני מרגישה את הצביטה בלב ופיספוס,,,
ומגיע לי
בראש

lupland

New member
הו למי תודה?הו למי ברכה?

הרגע נכנסתי הבייתה. סתתתתתתתתתתתתתם.כאילו שהייתם מאמינים. ראשונה במעלה ותודות רבות לך הם כמובן כוכי. כמו כן הייתי רוצה להזכיר את "נשות הצללים" אשר רובכם ראיתם אך לא הכרתם או ידעתם ואשר היו והיוו מרכיב חשוב מאוד בהפקה הגדולה שנוכחתם בה. טל.עליזה.מרגלית.פני.שוש.ועם שכחתי עוד מישהי הריני מתנצל (אחרי הכל השעה כרגע איננה שעת צהריים....) וכן שירי ותמר שנודבו לטובת הרישום.וגם מקומו של עובד ההסתדרות אשר מצוות כרגע כעובד טכני של בית החולים ואשר לאחר שעה וחצי של שתיית תה לפי המסורת היפנית הדקדקנית נזכר כי ביכולתו לעזור לנו להקליט את דברי הרופאים.גם הוא מקומו לא יפקד כאן. תודה גם לאחמד.איש התחזוקה שהואיל בטובו לתת לי שמשיות. תודה לבורא עולם על היום "החמים" שהעניק לנו ואשר בגללו התכסחתי עם לופ שישב כל היום בחוץ בחום הנורא ועכשיו משחק אותה נעלב ולא מוכן להכנס הבייתה... תודה לזוג הנהדר שעשה את כל הדרך מערד על מנת להיות עימנו וכן לאם ולביתה אשר הגיעו ממושב ליד נהריה. תודה לכל "חברי הפרלמנט" אשר היו ישובים עימי סביב בזמן ההפסקות ואשר ברצוני להמליץ עליהם כמועמדים מבטיחים ומובטחים לטובת "סדנת צחוק" אשר תבוא ביום מן הימים. תודה לאותה אלמונית בעלת כף היד החבושה בשל מפרץ... אשר שמחתי להכיר ולהנות בחברתה.וכולי תקווה כי הגיעה לחולון בזמן... וכמובן.תודה רבה לכל אותם חברים אשר אין לי ספק כי לחלקם כרוך היה מפגש זה בויתורים ובקשיים לא מעטים אך הצליחו להגיע.ובאותה נשימה אוסיף כי כולי צער בשביל האחרים אשר רצו מאוד אך לא הצליחו להגיע מסיבות שונות וכולי תקווה כי במפגש הבא יתאפשר להם הדבר. לרגע כמעט ונשכך ממני הדבר.תודה רבה לכל אותם רופאים אשר חלקם היו שותפים אף הם להפקה זו ואשר עשו אף הם מאמצים וויתורים על מנת להשתתף עמנו ביום זה.כולי תקווה כי על אף שלא נאמר הדבר ע"י כולנו.ידעו כי הערכה רבה לנו אליהם. וכמו כן הייתי רוצה ללבן עניין קטן אשר הועלה סביב שולחן הפרלמנט בנוגע לכמות הרבה של המעשנים בקרב חולי הלופוס.שקר וכזב הינה סברה זו.מעטים הם המעשנים ואני כמעט ולא הבחנתי בם (ישנה סברה כי בשל העשן הרב באויר הראות הייתה גרועה).ודעו לכם כי אותם מעשנים אנשי חייל הם.מיסים רבים הם משלמים למדינה.מיסים אשר מופנים חלקם לבניית הארץ.לחינוך.לבריאות וכו'. שוב תודה לכל החברים מהפורום אשר חשפו ונחשפו היום ועכשיו נחמד יותר לדעת מי הוא זה/זו שמאחורי המקלדת. ורק התנצלות אחת רציתי להוסיף לאותו אדם אשר נמנע ממני לקחתו עימי אך דבר זה העלה מחשבה בי בנוגע לכנס הבא ושוב כולי תקווה כי נוכל למצוא הסדר תחבורתי מסודר לכל המעוניין. זהו חברים.היה נעים וטוב וכעת נאמר....שלום. אסף נ"ב:סליחה נוספת לכוכי על כך ש "האיש הטכני המערכתי" התרשל בתפקידו.

vivi49

New member
אז מה עוד היה לנו,,,

נראה שהחבר'ה דיי נהנו ,, האם כחברי מערכת הצחוק הטכני המערכתי מישהו יכול להיות רציני לרגע,,,ולספר מה היה? (,חוץ מהרצאת הצחוק וההמור). איזה בשורות ניתכו אם בכלל על ראשינו,(לא שאני סקרנית לשמוע) רק ככה להשכלה כללית. ומבחינת ממצאים חדשים איזה עתיד וורוד חום או כחול.מחכה לנו. האם הרופאים עובדים קשה במעבדות...? האם היו שאלות מענינות ואיזה דברים חדשים גילתם שלא ידעתם קודם מהכנס? יום נהדר שלכם ויו.

ל3

New member
חוויות מהכנס

ראשית אני רוצה להודות לכל האנשים שעמדו מאחורי הצלחת הכנס הזה ובראשם כוכי. תודה למכיני העוגות, לאחראית על הרשימות ( שלימדה אותי במהירות את העבודה), לכל המערך הטכני\לוגיסטי ואיך לא לאסף- שכרגיל היה א.כ ( למי שלא מבין הכוונה היא לאחראי כיסאות). אסף, מה זו הצניעות הזו? ועכשיו קצת על הכנס לטובת ויוי ולטובת אלה שנעדרו. הכנס נפתח כמובן בדבריו של פרופסור שיינפלד ( שאותם החצמתי כך שאינני יכולה לעדכן בדבר). אחר כך הייתה הרצאה על התמודדות עם המחלה בפן הפסיכולוגי. ניתנו כל מיני מושגים כמו " תקיעות" ( המושג היחידי שאני זוכרת- אני עם הזיכרון שלי
). אם הבנתי תקיעות זה שהאדם נמצא במצב בניים והוא משמר אותו כך שקשה לו לצאת מנקודת הראות ולהיסתכל על הדברים בפן אחר. הוצגו כל מיני דרכים להתייחס אל המחלה. אחר כך הייתה הרצאה שלפי דעתי לקחה בגדול ופה אני רוצה להודות במיוחד לכוכי על הרעיון וזה התמודדות עם המחלה דרך ההומר. המרצה היה מקסים והתוכן נעים לאוזן ואפילו משעשע. אני חושבת שזה חשוב בין כל ההרצאות הכבדות מתוכן להכניס גם משהו הומוריסטי וקליל. אחרי ההרצאה הזו הייתה הרצאה על הריון בלופוס. הבשורה המשמחת שיצאה היא שיש סיכויים טובים להיכנס להריון אפילו למושתלות כלייה, צריך להיות פשוט במעקב צמוד ומתמיד. הרצאה נוספת הייתה על סימני הלופוס ודרכי ההבחנה והכנס נתחם בנושא פגיעה בכליות בלופוס. סך הכל הרצאות היו מעניינות וכמובן, שהיה נפלא לפגוש את החברה המקסימים: עירית, אסף, ריטה, כלנית, טיגורי, רינתבי, מתושלח וכל מי שלא הזכרתי אוהבת , שירי

חפרים וחפרות יקרים

הויסה, הויסה, זה נשמע כאילו עוד מעט נוציא את הממחטות ו........ הכל היה בסדר וכל הכבוד למארגנים ולמסייעים ! חוץ מ-מכשיר הקליטה שלי, זה שיושב בקצה העליון ומצויד בזוג עיניים ואוזניים, קשה לי להגיד שאני זוכר אפילו 0.1 אחוז מכל הרצאה מההרצאות שהיו - מה לעשות, זה מה שיש. מתי ואיך יש סיבוי לקבל את תקציר ההרצאות ? חג עצמאות שמח (תרחמו על בעלי החיים) מתושלח הצעיר

gaia20

New member
וואי, חברים, נשמע שעשיתם חיים

חבל שספספתי, אבל תודה על כל העידכונים של "מי היה , מה היה" מקווה שפעם הבאה אני אוכל להצטרף

../images/Emo65.gifהכנס של אתמול

מא אומר לכם היה נחמד מאד אתמול, במיוחד כשישבנו ליד שולחן המעשנים למיניהם, היה ממש כיף בהפסקת הצהרים, היו צחוקים לאללה צריך יותר להיפגש, לא נראה לכם? שיהיה לכם יום הכי כיפי שיש ואל תדאגו - יש אור הקצה המנהרה שלכם, חולה ותיקה שיודעת על מה היא מדברת

gaia20

New member
הי לך

האם זו פעם ראשונה שאת כותבת? לא זכור לי שראיתי אותך כאן...

../images/Emo108.gifהיי לך

האמת זו הפעם הראשונה אבל אחרי שראיתי מי מאחורי הכיתוב בכנס, כשישבנו ביחד, כיף יותר לכתוב אז, מקוה שנפגש פה עוד המון פעמים להת' ממני חולה ותיקה

gaia20

New member
הי הי../images/Emo140.gif

היה לי פעם ויכוח עם מישהו הצד השני אמר שאנשים יתביישו לכתוב אם יראו אותם בכנס, וזה לגיטימי וברור אני אמרתי שלדעתי זה ישפיע ההפך וזה דווקא יגרום להפתחות מצד המשתתפים הקוראים בלבד, אני שמחה לגלות שצדקתי

ל3

New member
הי חוליה

אני לא יודעת מי את אבל אני יודעת שכל מי שישב בשולחן " הפרלמנט" היה בהחלט נחמד מאוד. מקווה שתשארי איתנו שלך, שירי

lupland

New member
אבירי השולחן העגול....הודעה חשובה

חברים יקרים. עקב הצלחתו המסחררת של "שולחן הפרלמנט".הרצון העז לשבת לידו ולהיות שותף לחלק מהשיחות המרתקות ביותר אשר נערכו בהשתתפות מיטב המומחים אשר העלו סוגיות קשות מאוד הנוגעות בצו השעה ואשר תוצאותיהן והשלכותיהן רבות ההשפעה עתידות לידון עוד ימים רבים.הנני מודיע בשמחה כי עקב הרצון העז והגובר של חברים נוספים להיות שותפים לדיונים מרתקים נוספים בכנס הבא פתחנו בהרשמה כבר בימים אלו.אנה הקדימו להרשם ולהבטיח את מקומכם.אנה.זיכרו.מספר המקומות מוגבל... כמו כן הריני שמח לבשר על מבצע.כל המקדים להרשם.יזכה לכיסא באזור A.שזהו האזור המוצל והמבוקש ביותר המון תודה לכולכם והמשך חג שמח בברכה זקן היושבים. נב:לפרטים נוספים אנה פנו ל יו"ר הפורום אשר תשמח לשלוח לכם תמונות של השולחן.מיקומו.מספר הכיסאות ומיקומם.

vivi49

New member
זקן היושבים-אספי וכולכם ,,,../images/Emo166.gif|ד

אז מה אתה לא ממנגל,,,,אני מתה לאכול איזה סטייק על האש,,, ו,,,בהמשך ליוזמתך הקודמת יורשה לי להציע עוד,הכנת פרוטוקול מוכן ובו כמה שיותר בדיחות ומי המספרים אותם . לדומא בדיחות בנושא השמש ,בדיחות בנושא זאבים ושאר חיות\בנושא נשים ,אלוהים, וכו'. והנה משהו להתחלה,,, -הגשר - בנאדם הולך על חוף הים מביט לשמיים ושקוע בשיחה עמוקה מאוד עם אלוהים. הוא אומר : "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו זה הזמן שתראה לי שאתה עומד במילה שלך ושתקיים את מה שאבקש ממך" פתאום, השמיים התכסו בעננים ואלוהים, בקול רועם ענה לו :" חיפשתי עמוק בלבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין אני מוכן להעניק לך משאלה אחת. האיש התיישב וחשב מה לבקש ופתאום קם ואמר לאלוהים:" תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להיכנס לאוטו ולנסוע. אלוהים צחק ואמר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר יגיעו לתחתית האוקיינוס ? לחשוב כמה בטון צריך... וכמה פלדה צריך... הבקשה שלך מאוד חומרית קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת. האיש ישב הרבה זמן וניסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואמר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי. הייתי נשוי כל כך הרבה שנים וכל השנים האלה אישתי אמרה לי שלא איכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאני חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים... אני רוצה לדעת איך הן מרגישות בפנים ועל מה הם חושבות כשהן עושות את הפרצופים שלהן... אני רוצה לדעת למה הן בוכות... אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר"... אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת... זאת המשאלה שלי אלוהים". אחרי כמה דקות אלוהים אומר לו:" אתה רוצה שני מסלולים או ארבעה על הגשר שלך?" -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------

ליגל 24

New member
הכנס

שלום לכולכם הרבה זמן לא רשמתי פה אבל רציתי להגיד על הכנס של אמתמול שהיה נחמד רק לדעתי יש איזה בעיה קטנה שהמרצים מנסים לדחוף לנו מקסימום אינפורמציה במינימום זמן דבר שלא נותן לנו הרבה אלה יותר שאלות פתוחות דבר שני לדעתי הם צריכים לתת יותר פאן אישי ויותר דגש על הרגש מאשר רק נתונים סטיסטים לדעתי יש למרצים הרבה יותר להציע לנו החולים ולהעביר את ההרצאות בצורה יותר עיניינית ולשלב יותר דברים שמעניינים אותנו החולים ככה שגם לנו יהיה כיף לשמוע את מה שיש להם להגיד ולא לשמוע את הכל בצורה שבלונית ומשעממת מקווה שיש עוד אנשים שחושבים כמוני כי זה רק לטובת כולם והגיע הזמן שיבואו יותר אנשים כי זה חשוב לדעת אני יכול להגיד ששמעתי איזה מישהי שאומר שלא רצתה שהבת שלה תבוא כי היא לא צריכה את המקומות האלה ואת הכנסים האלה ושתתמודד בדרך שלה זה ממש עצוב לשמוע כי כולנו חולים באותו מחלה אז למה אנחנו כל כך זרים אחד לשני חומר למחשבה!!!!

ליגל 24

New member
הכנס

רציתי להזכיר כמה מרצים שעושים כל הרצאה לחוויה והם: פרופסור שיינפלד דר' בריקמן ג'יזל והמרצה הבלונדינית הרזה הזאת שהיתה בכנס שאני לא זוכר את שמה אלה מרצים שמעבירים את החומר בצורה הכי יפה הכי מעניינת מלא דוגמאות הם פשוט מרתקים ושמעתי כמה וכמה הרצאות שלהם ואין מילים בפי כמה החכמתי מההרצאות שלהם הלוואי וכל המרצים יהיו כמוהם

למעלה