אני פותחת שרשור כנס!

שאנל

New member
הכנס

נראה כי שעות הכנס "תפור" לאנשים שלא עובדים כאשר מצד שני העלות (לדעתי)גבוהה. מדובר ב- 100 שקלים חברות באגודה, בנוסף על הפסד של יום עבודה (מה שלכשלעצמו לא תמיד אפשרי). נכון מדובר במרצים עסוקים שקשה לארגן אותם, אבל אני בטוחה שאותם מרצים משתתפים גם בקנסים שנערכים בשעות אחר הצהריים... אז טיפה אמונה, אמונה שאנחנו שווים בדיוק כמו הכנסים שמתנהלים אחר הצהריים, אמונה שתשודר למרצים המשתתפים והם יסכימו להשקיע גם בנו.

תגובה לליגל ולשאנל

ליגל מסכימה איתך בהחלט, יש מרצים טובים יותר ויש טובים פחות. בתחום של היכולת שלהם לרתק את הקהל. אנחנו בוחרים את המרצים על פי תחום הידע שלהם ולא רק על פי דרך ההרצאה שלהם. לפעמים "נופלים" ולפעמים לא. ואגב, המרצה הבלונדינית של הסוף, היא דר' מרגלית לורבר, שמלווה את הארגון שנים רבות, ומהווה חלק מהצוות המדעי של הארגון. בכל מקרה ניקח לתשומת ליבנו את הערתך. ולשאנל: הכנס לא תפור לאנשים לא עובדים. הכנס תפור לחולי לופוס שבאים מכל מיני מקומות בארץ, ולהביא אותם עבור 2 הרצאות או אפילו 3, בשעות אחר הצהרים עד הלילה, זה כמעט בלתי אפשרי. (ניסינו זאת בעבר, והנוכחות היתה דלה ביותר, והתלונות היו עצומות - הגיעו רק מספר תל אביביים) והם במילא יפסידו יום עבודה, בשל הדרך הארוכה. רוב האנשים שמגיעים לכנס הם אנשים עובדים שמצליחים להתסדר עם לקיחת יום חופשה, ויש כאלו שמקבלים מאיתנו אישור השתתפות, כך שאפילו לא מורידים להם את יום העבודה. זה פחות או יותר, מה שנקרא, ענין של סדר עדיפויות. והמרצים - הם מוכנים לבוא גם אחר הצהרים, וגם בשעות הערב, הם לא מהווים את הבעיה, הבעיה היא החולים. ובענין העלויות, 100 שקלים לשנה, אינם מיועדים רק עבור הכנס. הם קודם כל עבור 2 כנסים בשנה, עבור הפרפרון שאנחנו מפיקים ושולחים, עבור מאגר הפרסומים שאנחנו מפתחים ושולחים לחולים, עבור הטלפון שאנחנו מחזיקים ומטלפנים לאנשים בקו הפתוח והוצאה גדולה ביותר הינה ההוצאה עבור הדואר. כולנו, אבל ממש כולנו, עובדים בהתנדבות, אף אחד לא עובד בשכר, וכל ההוצאות מגיעות ישר אל החבר בארגון. יש הוצאות נוספות, שלא אלאה אותך בהן. מקווה שקיבלת תשובה מקיפה, ואם יש לך עוד מה להגיד, אשמח לשמוע ולענות בהתאם. הרבה בריאות

שאנל, ממש ממש לא הכעסת אותי

שאנל, ממש ממש לא הכעסת אותי, אני חושבת שהגיעה לך תשובה לכל אחת מהערותיך, ולכן תשובתי מפורטת. אני לא כועסת, אני מעדיפה להסביר את הדברים בהרחבה מאשר להשאיר אותם "סתומים". כך, אל תרגישי לא בנוח, לא עשית שום דבר רע בהערתך ובשאלתך. חג שמח כוכי

למעלה