אני פשוט זועמת וניגעלת כנסוו דחוף

joy boy

New member
אני פשוט זועמת וניגעלת כנסוו דחוף

שמעו לי ושמעו לי טוב זה גועלללללל נפשש אתם מעזים לחקות את הראל!? מה אתם חושבים!? א) החיקוי כל כך לא דומה מכוער דוחה ולא קשור (אולי בגלל זה קוראים לכם מה קשור) ב)אני מבינה שאתם מחקים רק אנשים שאתם לא מגיעים לרבעעעעעעעע שלהם כמו הראל סקעת אתם לא מגיעים לרבע שלו בכללל הוא בנאדם מושלםם! ועלקקקק מיואל תמיד מעליו בטח.. הראל הוא ה-זמר הכי הכי יותר ממויאל זה בטוח!! מי בכלל זוכר את מויאל מסביב למויאל יש הערצה כמו שיש מסביב להראל!? לאאאאאאאאאאאאא! ממש לאאאאאאא... הוצאתם להראל דימוי מגעיל אפילו לא מתקרב הייתם מתים שתהיו כמו הראל! הראל מזה לא גיי! אהה ו..... תורידו ת'אפקט של הצחוק והמחייאות כפיים זה ברור שזה מזהה לא אמיתי!... טוב נו.. מי בכלל צוחק מהביזיון הזה!? אם ניפגעתם או משו אז סורי (אתם והמעריצים) אבל זה פשוט הכעיס אותיי! וזה לא שאני כבדה! נ.ב אל תתיחסו לכינוי אני בת! שלכם.. מעריצה זוהמת שפעם הייתה נילהבת ממכם פעם...

CrazyYoYo

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo26.gif

הכל בתוכנית הוא בהומור, אין שום דבר רציני ושום דבר שצריך לקחת ברצינות. אין שום סיבה שאת צריכה להיות זועמת (או זוהמת)

RTur

New member
אויש נו חח באמת.. זה תוכנית סאטירה

מה את לוקחת את זה כל כך קשה? זה תוכנית סאטירה אז כל הקטע זה לקחת דמות ולהקצין אותה ולגרום לה להיות מצחיקה.. ואל תגידי לי שזה לא היה מצחיק! כי המערכון עם הראל היה ממש קורע חח

joy boy

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo9.gifאה ו.. כנסו

סבבה אולי לקחתי את זה קשה אבל לדעתי זה היה מגעיל... אם אהבתם ת'תוכנית סבבה לכם נשמות תהנו אני אישית ניגעלת מהתוכנית זהו.. צאו' צאו' אגב יש פה כמה ילדים מזה נחמדים.. אז לא להיתעצבן עלי שיצאתי ביציאה אם ההודעה הזאת

RTur

New member
חח וזה שיצפאן יורד על דודו תמיד?

אז בגלל זה אני אשנא את יצפאן? הוא ודודו חברים טובים ודודו בעצמו צוחק מהבדיחות של יצפאן עליו חחח... קחי את זה בהומור.. אף אחד לא ניסה לעצבן או לפגוע בהראל.. חוץ מזה כל המערכונים האלה שהם מחקים אנשים זה רק מעלה את הפופלריות של אותם אנשים.. חח

miss pufi

New member
בואי תקראי כמה דברים

שמעי אין לי מושג מי את ומה הסיפור שלך.. אבל תקשיבי קצת!! התכנית היא תכנית ס-א-ט-י-רה---! כל התכנים שלה הם ב-ה-ו-מ-ו-ר!! אז חיקו את הראל סקעת----ואואואואוא--- המ קרה??? זו תכנית בידור!!! למה אם יצפאן מחקה איזה זמר אז הוא באבל?? חלאס כבר.. דבר שני הראל כן גיי ותאמיני לי.. קרובת משפחה שלי עובדת בלא משנה איפה הויא רכה איתו ראיון... ותאמיני לי שהוא גיי... לא שמנה תחי באשליות ביי

joy boy

New member
חח עלקקק בטח ואני נשואה להראל טוב!?

מי אתה בכלל שתגיד שהראל גיי!? א) הוא לא.. ב) אם הוא כן אז סבבה אין שום דבר רע בזה אבל למה להוציא שמות לאנשיםם מה אתה יודע ניסת אותו!? אני בטוחה שלא מי תיגע בך במקל אפילו .... וכן חיקו את הראל אולי לקחתי את זה קשה כי אותו רגע הייתי ממש עצבנית אבל לחכות את הראל בצורה כל כך גרועה?! ... הקיצר אני אישית שונאת ת'תוכנית....

mor ANGEL

New member
אהל הראל באמת הומו..../images/Emo4.gif

בת דודה של חברה שלי למדה איתו בתיכון והוא ההיה חבר מאוד טוב שלה והוא אמר לה שהוא הומו.. אבל גם בלי שום קשר לבת דודה של חברה שלי.. הרבה יודעת שהוא גיי.. אבל שום רע בזה!!! ההפך.. ההומואים הם האנשים הכי מושלמים שאני מכירהה!!! חח

RoieL

New member
עוד אחת../images/Emo3.gif

זו תוכנית סאטירה, שאף מוסיפה לפופולריות של הראל
ולאיזה מהחיקויים התכוונת? השבוע או בשבוע שעבר?

lihay

New member
הנוער של ישראל במיטבו..

שאלוהים יעזור.. כמו פוקאצות יש במדינה הזו.. אווו.. הראל.. אוו .. אמרו עליו מילה רעה...

שירנווש

New member
ו באמת למה את לוקחת את זה קשה כ"כ

גם אני אוהבת את אראל (לא מעריצה כמוך ) אבל הוא זמר טוב ! ואת האמת זה לא כ"כ נורא החיקוי שלו זה תוכנית סטירה ובידור והקצינו קצת את הדמות שלו אז מה ??? אל תקחי את זה קשה ומה בגלל זה לא תיראי את התוכנית ?? אז זה יהיה הפסד שלך ! ביי

בJדJה

New member
היי היי!!!עד למויאל!../images/Emo46.gif

את לא אוהבת אל תראי!אבל אל תרדי על מויאל!(טוב זה נכון שהוא תמיד מעליו חחח) אני אוהבת יותר את מויאל וזה ממש מגעיל שאת יורדת עליו ככה!את נעלבת מהחיקוי ואת עושה בדיוק אותו דבר!מלכלכת על מויאל! לא שיש לי בעיה עם סקעת אבל אל תרדי על מויאל מה הוא אשם שהם יורדים על סקעת?!?!

03629470

New member
הגזמה

לדעתי ממש הגזמת בנושא אל תשכחי שזו תוכנית סאטירית שצוחקת על כל סוגי האנשים בארץ (לדוגמא אני מאופקים וזה ממש לא כך) אז ברור שאני לא אפגע ועוד במיוחד שזה כבר ידוע שהראל סקעת גיי לא נורא יעבור לך

רקפת33

New member
הזמנה לאונס

בשיר "מה צריך הבן אדם" (החיקוי של אסי ואדיר לצביקה פיק) יש חלק שפוגע ברגשות. הקטע "ילדות קטנות רוקדות" הוא לא פחות מאשר הזמנה לאונס. "אני הולך אחת אחת לבדוק"??? מה רוצים אחר כך מחנן גולדבלט, אם זוהי הנורמה בטלוויזיה?! אני עובדת כמתנדבת במרכז לסיוע לנפגעות אונס, ושמעתי יותר מדי סיפורים מזעזעים ומסמרי שיער על "ילדות קטנות" ומה שקרה להן. יש להוריד מיד את השיר הזה מן האקרנים ולא לתת לגיטימציה לנבזות.

RTur

New member
נו עוד לא נקלט המסר של השרשור?

זאת תוכנית ס-א-ט-י-ר-ה-! בסך הכל זה קטע מצחיק על צביקה פיק שהוא יוצא עם בנות שיכולות להיות הנכדות שלו.. זה הכל.. הזמנה לאונס? נו באמת.. זה פאטתי..

s i v a n 22

New member
אפשר לעשות חיקוי לסקעת

בכיף לצחוק בצורה לגיטימית, לא לרדת לפסים אישיים ולשלוח מסרים סמויים כאלו שיכולים לפגוע או להעליב זה לא לעניין סקעת חשוב לנו ואם אתם פוגעים בו אז אתם פוגעים גם בנו אל תשכחו שהקהל ניזון מהדברים האלה וזה מעצבן.. ציון אסי ושלום, אל תשכחו שיש לכם חודשיים שלמים להעביר עם הראל בפסטיגל אז שתהיה אווירה טובה! -עד כאן-

RTur

New member
אני בטוח שהראל בעצמו צחק מזה!

נו באמת אתם עושים עניין מכלום..

למעלה