אני פשוט זועמת וניגעלת כנסוו דחוף

כנסו דחוף

הם חיקו את הראל סקעת פצצה מעולה וזה באמת נכון שהראל מויאל תמיד מעליו ואיפה אפשר למצוא את השירים?????????????????????? (שוטר תוריד תיד אני יזרוק חומצה..................)

לו לי

New member
סקעת לקח את החיקוי שלו בהומור

הוא עושה איתם את הפסטיגל ומכיר ואוהב אותם וצחק מזה, אז אל תדאגי, הוא לא נפגע, הכל בסדר... אם הוא לוקח את עצמו בקלות זה דווקא מחמיא לו כי יש לו חוש הומור בריא, אין פה משהו אישי. תנסי לקחת את זה בפרופורציות, בייחוד אם הראל מחמיא לחיקוי..

KaMiLa5

New member
אני פשוט חייבת להגיב

אמנם אני לא פה בפורום אבל אני צופה קבועה של "היכל תרבות" ואני אוהבת ת'תוכנית מאוד וזה... הכי שולטים חליל וג'באר!הכי מצחיקים אותי!חעחעח ובקשר למה שנאמר פה.. על סקעת ועל הקטע הזה של האונס... תגידו מה עובר על אנשים בימינו!???! אי אי אי עשו חיקוי של סקעת! על כולם שם הם יורדים שמה חופשי! זה תוכנית סאטירה!!$%^$#%$!%$ צוחקים שמה!!! חוש הומור!שמעתם על זה? איך אתם לוקחים כל דבר ללב! ובקשר לצביקה פיק.. מה קשור לאונס?!?! איזה לא קשורים.. איך אנשים אוהבים לעשות עינין מכל דבר.. יווו זה משגע אותי! הכוונה זה שיענו הוא יוצא עם ילדות קטנות!חעחעחעח מה קרה?אין חוש הומור? אז אל תראו! עדיף שלא תראו..במקום לבוא ולצאת פה ביציאות לא קשורות ולהחמיץ פנים! סליחה על ההדחפות,אבל הייתי חייבת להגיב פה!

RTur

New member
ולכל אלה שנעלבו מהתוכנית.. >>

אני שומע מה שאתם אומרים וזה נשמע לי כמו... "אוי אוי אוי, הם ירדו על סקעת ואמרו שהוא הומו ועשו אותו טיפש איזה חוצפה והשיר עם צביקה זה רמיזה לאונס ואיזה חוצפה אוי אוי אוי..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (סורי הייתי חייב..
)

joy boy

New member
:טוב קראתי את כל התגובות ואני עונה

סבבה אם אתם חושבים ככה אחלה.. אבל רק רציתי שתדעו שאם פוגעים בהראל פוגעים גם ביי!! אולי זאת תוכנית סאטירה ואמורים לקחת את זה בצחוק זה לא ממש הצליח אצלי... לכל אלו שהגיבו בנחמדות תודה על ההבנה לכל אלה שאמרו שהראל גיי אז.... שמעו לי ושמעו לי טוב.. להיות הומו זה לא דבר רע!! זה בדיוק כמו בנאדם רגיל לי אין בעיה אם זה אבל למה להמציא על אנשים דברים ולהיכנס להם לעורקיים ולפרטיות!? עלק חברה של דודה של סבתא של אמא מכירה ויודעת והראל אמר לה שהו גיי במילה אחת: ב-ו-ל-ש-י-ט! אם הראל הומו זה הכי סבבה שיש! אין לי בעיה להפך אבל אני מבקשת לא להמציא!! תודה.. ולכל אלה שקפצו עליי אז שמעו יותר פשוט להרביץ לי לא?! בואו בואו בהמוניכם... (חהחהחה צוחקת..) אבל ב'מת אתם יכולים לענות בקצת יותר נחמדות עכשיו זאתי שאמרה שהראל מויאל יותר טוב שמעי מותק על טעם ועל ריח אין מהלהיתווכח לדעתי הראל סקעת הרבה הרבההההההה יותר טוב מהראל מויאל בהכללללל! אבל אם את חחושבת ההפך סבבה לך מותק.. וזה ממש ממש לא נכון שהראל מויאל תמיד מעליו .. להראל סקעת יש יותר הערצה.. הוא הספיק לעבוד על דברים חדשים הוא לא תקוע כמו מויאל עם גיטרה ועל שירה נכון לפני הכל הוא זמר אבל הוא רק מוכיח עד כמה הוא מיתמצה בהכלל! והוא מושלם..! אז לדעתיי ואני מדגישה לדעתי הראל סקעת פייייייי אלף על מויאל... מה עוד? אמממ זהו אני חושבתת... אהה והראל לקח את זה בצחוק!? אם כן אני מזה שמחה אם לא אז.. טוב.. אני נפגעתי בשמו וזיכרו פגעת בהראל אני נפגעתי.. תודה ובייי ...

KaMiLa5

New member
אויש,אתם צריכים ללמוד

לקחת הכל בפרופורציות! ואם כבר אתם צןפים בתוכנית,אז קצת חוש הומור! אחרת בכלל אל תצפו... בסוף אתם סתם נפגעים...

DjToNY

New member
חח איזה ילדה קטנה..

אפשר לחשוב שאת אשתו.. חוץ מזה שהוא פאקינג הומו מזדיין.. הראל מויאל פי אלף מעליו.. לפחות יש לו שיר יפה :p ואל תגידי שאמצע הלילה בכפר לא שיר שולט.. והסקעת הזה שר כמו מכונה =\ בעע הוא לא "שר מהלב" בקיצור התוכנית הכי פצצה

joy boy

New member
אממ חח לא יודעת

כי אתה ההודעה האחרונה שקראתי ולא ידעתי איך לעשות את זה בהמשך לנושא כדי שכולם יקראו.. כולם יכולים לקרוא עדין נכון!?

joy boy

New member
ואתה פאקינג ילד מטומטם!

שב בשקט עשה טובה יאומלל! ימיסכן! לך תמצא לך חיים היית מת להיות כמו הראל סקעת ואמצע הלילה בכפר בעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!! אז שמע לי טוב אני אישתו בעיות!? אמרתי ואני יחזור 10000 פעם הראל לא הומו ואם הוא כן!? אז?! אז שמע לי ילד מטומטם שב בשקט למה אני יצא עליך יש מבין?!

בJדJה

New member
../images/Emo99.gifסוף סוף מישהו

שמבין באיכות! אמצע הלילה בכפר שיר שולטטטטט עוד מעט דיסק כפרעליוו!!

RTur

New member
נו די כבר לריב..

ולמה זה צריך להיות בכלל כאן? זה פורום היכל התרבות.. חחח ושני ההראלים מצויינים וזהו אין שום ויכוח! חלאס מספיק לריב.. רוצים לשמור על אווירה טובה פה..

בJדJה

New member
../images/Emo45.gif

עדיף למחוק את שירשור הזה סורי אם עצבנתי מישהו..

joy boy

New member
האמת שאותי עיצבנת כי

כשכתבת שאת מעדיפה את מויאל אני הגבתי (זה בכתורת "קראתי את כל התגובות ואני עונה " או משו כזה) אז אני עניתי לך בכל אחד וטעמו ואת פשוט יצאת על הראל אז מותק סורי אבל פעם הבאה תיקראיי!

בJדJה

New member
אממ לא אני לא

טוב לא משנה את את סקעת אני מויאל אפשר לחיות בשלום ואהבה?

joy boy

New member
צודקת לא רבה...

מסכימה איתך... יאללה אני מעכשיו לא עונה לפאקינג ילדים מטומטמים רק לחמודים :)

joy boy

New member
בטח שאפשר :)../images/Emo8.gif

אפשר אפשר.. ההראלים שולטים...:) וגם מה קשור :) וגם אדיר מילר:) וגם אתם! :) חהחהחהחחה

למעלה