אני פשוט לא זוכר...

Justin Angel

New member
אני פשוט לא זוכר...

מתי ירדתי מהאוטובוס חזרה מהמפגש מחייך. זה פשוט דבר באמת מתמיהה, אני בן-אדם שתמיד אבל תמיד מחייך ושמח, אבל שאני עושה את הדרך הביתה אני פשוט לא מחייך ובטח לא שמח. זה לא משהו ספציפי, זה שילוב של גורמים. למה כל פעם שאני עוצר לחשוב במהלך המפגש יש לי את התחושה המציקה הזאת שאני הילד האיטי והמפגר הזה שכולם סובלים וצוחקים עליו בשנייה שהוא כבר לא שם? רציני, זאת התחושה שאני מקבל אחרי כל מפגש. אני לא מגיע לסטארבאקס וישר אומר "בואו נפגש כאן". זה דבר שדורש שבועות של תכנון מראש. זה לדבר עם המקום, כל פעם לקבל עוד משהו לטובתנו (לסגור את המוזיקה בסבב השמות, להחליף את המוזיקה, לשים שלט, לככה וככה). והאי-מיילים שכולם מקבלים, זה לא איזה מערכת אוטומטית שבניתי, אני שולח את זה אי-מייל אי-מייל רק כדי להיות בטוח שכולם קיבלו. ואנשים שלא מגיבים לאי-מייל או פשוט מתעלמים ממנו פשוט זורקים לי בפרצוף "אתה עשית את זה סתם". יותר טוב, אני הלכתי ביום שלישי בבוקר לקצה הפאקינג שני של ראשון (לפחות בשבילי) רק כדי להשיג את האגסים והתפוזים החמודים האלו מעץ שכולם קיבלו. ואז מה קורה שמגיע המפגש? יש את האנשים שבכלל לא בוטחים בי מספיק כדי לעצום עיינים ולהושיט יד קדימה, ויש את האנשים שאומרים "אההה, זהו?" כאילו זה לא מספיק. לא מספיק שהשקעתי שעות של מחשבה מה להביא, לא מספיק שהלכתי לקצה השני של ראשון, לא מספיק שהוצאתי מהכסף שלי לקנות את זה, העיקר זה להתלונן. ות'אמת? אני לא כועס עליהם, אני לא מאוכזב, את הדברים האלו אני באמת מפנים וחושב "איזה פראייר אני, כל העבודה הזאת סתם." יודעים מה יותר טוב? מנהל פורום נענע. טיפש ממדרגה ראשונה. אני יושב לנסח הודעה בקשר למפגש באופן מדוקדק ובודק איות, ומדבר עם גרסיאלה וכך הלאה וזה תהליך לא קטן. ועל מה הוא מתווכח איתי? על זה שיש קישור לפורום הזה. כאילו מה? אתה חושב שאני אבוא לבקר כל יום בפורום שלך לבדוק עם יש שאלות? אז פרסמתי קישור, והוא משנה את ההודעה. אז מה לי נשאר לעשות? לצעוק עליו? להתווכח איתו? יאללה, התקפלתי ופשוט בדקתי את הפורום המוזנח הזה כל יום. אכפת לו שאני צריך להשקיע זמן בלבדוק עם יש שאלות? להיכנס כל פעם רק לוודע שהכל בסדר? לא, העיקר שאין קישור. מה עוד? האמת לאמיתה זה לא באמת מסדר גודל של הדברים הקודמים, אבל זה עדיין מציק. כבר אמצע-סוף המפגש ככה ואני רואה שני אנשים שבאו ביחד יושבים בצד ומדברים, וזה מציק. זה פאגאן איכותי שאני מכיר כבר כמה שנים טובות ברשת וזאת הפעם הראשונה שאני פוגש אותו. אז באמת, אני פיזית צריך להרים אותו בכוח ולהושיב אותו ליד שולחן עם אנשים מדברים? גם משהו טוב, הצילום במפגש. את כל יום שלישי שלי מהרגע שיצאתי מהחנות עד כמה שעות אחרי השקיעה ביליתי באתם יודעים מה? נכון, לכייל את המצלמה של המפגש. לשחק עם ליאת עם כל האופציות האלו רק כדי להיות בטוח שהכל יפעל יפה במפגש. ומה יצא לי מהכמה שעות האלו של עבודה? שש תמונות של שלוש אנשים. עוד מה? יומיים לפני המפגש אני רואה שמישהי אישרה הגעה למפגש, מכיוון ואני מכיר אותה כבר כמה חודשים אז אני שולח לה הודעה מנוסחת יפה ורק מציין שהיה שינוי בתאריך ובמקום ושתשאר בבקשה את קבלת ההודעה. מה אני מקבל בחזרה? גישה. היא צועקת עליי שאני צריך להתאדות כי עצבנתי את הוד-מלכותה. ברצינות, שתיים בלילה, אני חולה כבר שבוע וחצי, אני יושב לארגן את המפגש, ובסופו של דבר אני צריך לשמוע את השטויות האלה? על מה עוד אני יכול לקטר? אהה... כן... לא צריך לשכוח את כמובן מישהי מקסימה שאמרה משהו (כבר לא זוכר מה בדיוק) ואני באמת בצורה מעודנת וחביבה הסבתי את תשומת ליבה לקלסר שיש לי ביד והעובדה שהוא יכול לעוף לכל כיוון. אז מה כמובן התגובה? "אני בטוח שהיית שמח לעשות את זה". ברור מאליו, זה מה שאני עושה, מפנטז בלהרביץ לאנשים עם הקלסר שלי. כאילו אין לי משהו יותר טוב לעשות מלהרביץ לאנשים פאראנואידים שחושבים שאני לא אוהב אותם בגלל דברים טריוואלים. הממ... אההה... כן. בזמן סבב השמות אני מפגש אחד מדבר ראשון ומפגש אחד מדבר אחרון ככה שזה ייצא שווה לכולם. אבל מה? בזמן שהודתי לגרסיאלה על הכזרה בתכנון המפגש (והיא באמת עזרה) אז אני שם לב לשני-אנשים שמדברים בין עצמם ועוד מישהו בכלל לא מקשיב, ואתם יודעים מה זה? אני יושב ועובד כמות לא מבוטלת של זמן על הטקסטים האלה שאני עומד להגיד, וזה פשוט "נהדר נהדר, קשקשן, תפסיק לדבר כדי שאני אוכל להמשיך לשבת ולשתות קפה", כאילו לבקש מאנשים להיות בשקט לחמש דקות כדי שהם יוכלו להכיר אחד את השני בצורה מאורגנת זה מוגזם. זה לא שהמפגש הזה לא יצא טוב, אנחנו מדברים על הקמת חנות בעלת אופי פאגאני, על סדרת הרצאות, על זוג אתרים שעתיד לקום לשרת את הקהילה, על הקורס החדש של ירון (פרטים בהמשך), ועל כל מיני דברים שבאמת תורמים הרבה לעתיד הקהילה. ומה ייצא מכל זה? כמובן, עוד אנשים שצועקים עליי, שמתלוננים, שבאמת בפרטים הקטנים פוגעים בי ובעשרות השעות שאני אבלה לארגן דברים כסתם עוד משהו. אז מה? ציפיתם לחוויות מהמפגש? לא אצלי, פשוט גיליתי היום שמסתבר שלכולכם יש בעיה עם סגנון הכתיבה שלי ולאף אחד מכם נמושות אין את הכבוד העצמי לבוא ולהגיד לי את זה בצורה בונה.

Justin Angel

New member
כמעט שכחתי את וואלה...

האנשים שלא מגיעים מפורום וואלה. זה כבר באמת טוב, אנשים שיודעים על מה מדובר, שהם כבר מספיק זמן בעסק, אבל מה? הם יגיעו? יכבדו אותנו בנוכחתם? חס ושתילה. הם יחכו בצד ויתלוננו ויצחקו בפורום המתוכנת-גרוע שלהם. הם יחכו עד שאני אתפוס אותן אחת-אחת לשיחה ואחרי דיבורים רבים הן יגיעו. מה קרה? מסובך מדי פשוט לקחת אוטובוס ולבוא? לא אכפת לי שאחת, שתיים, שלוש, לא יבואו. אבל עד היום אף-אחת מהן לא טרחה לדרוך בשום מפגש, וזה פשוט יריקה בפנים שלי (וגם של גרסיאלה, שבאמת רוצה שהן תבוא) כאילו לא עשיתי עבודה מספיק טובה.

אם הן לא רוצות לבוא

זכותן וזבש"ן. לדעתי הן מפסידות, לדעתן הן לא. הכל תלוי בנקודת המבט. אין לך מה לקחת את זה אישית, זו הבחירה שלהן, כל אחת בפני עצמה וסיבותיהן שמורות עימן. ואתה - תמשיך בדרך. אין בעיני ספק כי המפגשים הללו תורמים רבות לקהילה הקטנה והאמיצה שלנו. תודה רבה לך ג'סטין ולגרסיאלה.

Justin Angel

New member
בהחלט.

זאת הגישה החדשה שלי בנושא הקהילה... קודם רציתי לרצות את כולם ועידנתי את עצמי (אפילו בפורום), עכשיו אני יותר חופשי ומשוחרר, אנשים לא אוהבים אותי? שיקפצו לי, אנשים לא רוצים לבוא בגלל שטויות? כנ"ל. יש לי מספיק מה לעשות. ותודה על המילים הנחמדות :)

suki da yo

New member
ג'סטין אני מאוד מעריכה את מה שעשית.

למרות שלא הייתי במפגש האחרון, באמת חשבתי שזה המון עבודה ארגן את הכל. אמנם לא הייתי במפגש האחרון, אבל בשניים שכן הייתי הערכתי את ההשקעה, ואפילו הצטלמתי. ואני מוואלה, גם...

suki da yo

New member
לא...

סוף סוך שאלתי אותה אם היא תרשה לי ללכת למפגש. ניסיתי כל מה שאני מכירה- התחלתי ב"את מלאה בדעות קדומות לא הודנות" דרך " אלה אנשים שאני מכירה כבר הרבה זמן, אני אלך עם חברה וחלק מהם אני כבר מכירה במציאות בכלל" ועד ל " טוב, אז אולי תבואי איתי כדי לראות שהם לא רוצחים?" זה לא עבד. אז אתם כנראה תאלצו להסתדר בלי נוכחותי הקטנטנה עד לעוד 4 מפגשים, כי אחרי שאני אהיה בת 18 יהיה פה דיבורים אחרים (" כל עוד את גרה בבית שלי .... סבבה, אני עוברת לגור אצל מורן להורים שלה לא היהיה אכפת להאכיל אותי....)

Dia Leoghann

New member
ג'סטין

כל אחד בפורום ובמפגש יודע שהמפגשים לא היו מתקיימים בלי המרץ והטירוף שלך, וכל אחד מעריך אותך ואת מה שאתה עושה. נכון שיש אנשים קטנוניים יותר וקטנוניים פחות, ואנשים ילדותיים יותר וילדותיים פחות, אבל אל תיתן לזה להשפיע עליך. זה הרי לא אירוע ראשון שאתה מארגן, דברים אף פעם לא יהיו מושלמים לאף אחד, ובעיקר לא למי שמארגן אותם. יפה שאתה משתף אותנו במה שאתה מרגיש ואולי אנשים יהיו יותר ערים לזה בהמשך, אבל אני כבר אומר לך (מנסיון של מי שארגן טיולים, מחנות קיץ, פסטיבלים, מופעים וערבי תרבות לרוב) שסביר להניח שזה לא יקרה. תמיד יהיו את ההערות המרגיזות, את האנשים המעליבים, את ההרגשה שמישהו לא מעריך מספיק. אלו לא תמיד הרגשות אמיתיות ומבוססות, שהרי בדרך כלל האנשים האלו לא עושים את הדברים האלה בכוונה ולא שמים לב שהם פוגעים. אתה צריך פשוט ללמוד לסנן את מה שמגיע אליך, ולהמשיך הלאה. כמו שאנשים בפורום צריכים לדעת לסנן את העיקר והתפל בהודעות הפרובוקטיביות שלך, ולהמשיך הלאה. ואני חוזר ואומר, שאין אחד במפגש שחושב שהמפגשים האלו היו יכולים להתקיים בלעדיך ובלי גרסיאלה. תסתכל אחורה לשרשורים של המפגשים הקודמים ותראה את שרשרת התודות - אלו הדברים שאתה צריך לקחת ללב, ולא ההערות הקטנוניות שבאות בלי שום מחשבה לפניהן.

cat5

New member
היה אחלה

אני לא יודעת מה חשבו אחרים, אבל בשבילי המפגש הזה היה נהדר. המפגש הראשון שלי. היה כייף לפגוש אותך ועוד אנשים שהכרתי (או לא)., היה לי על מה לדבר, ובקול רם
אני לא חושבת שהארגון היה לוקה בחסר, למעשה נראה היה לי ש"מישהו" עשה עבודה ממש טובה. אני לא מעבירה עליך ביקורת, אבל המיקום הוא הבעיה היחידה(אני חושבת). יכול להיות שהפאב שהבחור ההוא דיבר עליו, היה רעיון טוב. מקום קצת יותר חמים עם אנשים שלא יסתכלו עלינו כאילו שנפלנו מהירח, היה יכול להיות נחמד. אבל שוב, לי אין זמן או כושר ארגון, ולכן אני לחלוטין סומכת עליך ועל כל מי שהינו בעל התכונות הנ"ל. אז זהו, רק רציתי שתדע/ו שנהניתי, למרות שלקח לי קצת זמן להתחבר. נורא תודה.

נאלצתי למחוק את הודעתך

משם שמסרת שם פרטים אישיים. פרסום פרטים אישיים בפורום ציבורי הינו אסורים והדבר נועד להגן עלייך בתור משתתפת בפורום. הרי בפורום שכזה כל אחד יכול להכנס ולקחת את הפרטים. מידע שכזה עדיף להעביר באופן אישי - בין אם במסרים אישיים, אימייל או כל דרך אחרת.

cat5

New member
תודה-

רבה, אני לפעמים שוכחת שלא כולם כמוני.

November rain

New member
ג'סטין

אפשר גם להיות לפעמים קצת יותר ספונטני, אני מבין את הסיבה לרצינות שבה לקחת את הדברים, אבל צריך לקחת דברים בפרופורציות. מפגש אינטימי קטן בלי יותר מדיי הכנות יכול להיות נחמד לא פחות. בכל מיקרה, תבורך על היוזמה ועל ההשקעה, אל לך להיפגע אישית משום אדם, תדע תמיד שעל כל אחד כזה יש גם אחד שמעריך אותך הרבה יותר. כל הכבוד על האירגון הרציני, וצר לי שלא הייתי נוכח.

Darkness Within

New member
אני תמיד רוצה לבוא...

אבל אף פעם לא יכולה... למה לא מפרסמים את התמונות מהמפגשים?? תמר

Justin Angel

New member
אני חומד את כולן לעצמי.

את התמונות מהמפגש הראשונה ניתן למצוא בPagan.meetup.com בHQ של ישראל. כמו כן, אם מנהלי הפורום יפתחו גלריה זה יהיה הרבה יותר קל. לא לקחנו תמונות מהמפגש השני והשלישי. והתמונות מהמפגש הרביעי כמו שציינת - נתנו לי התקף עצבים שראיתי כמה אנשים הצטלמו.

Hermess

New member
ג'סטין, ילד קטן שלי ....

אני אומנם "מנהל פורום נענע. טיפש ממדרגה ראשונה"... אבל זאת דעתך הפרטית... בתור אחד שבחר להשמיץ את גדולי המכשפים במאה... אני לא חושב שדעתך בעלת משמעות כבדת משקל! נכון, כל הכבוד לך על ארגון המפגשים, אבל הסיבות שבגללן אתה עושה זאת הן אנוכיות מדרגה ראשונה! מפעם לפעם רואים יותר ויותר עד כמה הסיבה היא שגעון הגדלות שלך והרצון להוקרה והערכה בכח, ולראיה הודעתך הנ"ל... תתבגר, אתה בקושי בן 17 וקצת... החיים עוד לפניך. תיהיה ראוי להתייחסות כאשר תדע להתייחס בכבוד כלפי אחרים, מכל אחד למדתי בחיי גם מהטיפשים ביותר ותאמת, אפילו ממך... בהצלחה! הרמס, מנהל פורום טיפש... נ.ב. לתשומת ליבך, משיחות עם אחרים שכן היו במפגש... הם די התאכזבו מהרצון ההעז שלך בכך שהכל יהיה סביבך... ולכן לא יבואו יותר בשל התנהגותך...

Justin Angel

New member
קפוץ לי קוף אנוכי.

א) אתה אכן כן טיפש ממדרגה ראשונה. דיברתי איתך יותר מחמש פעמים, התחננתי, הפצרתי בכל לשון בקשה ועדיין שינית את זה. אז מצידי אתה יכול ללכת לצוק הקרוב ולהיפרד מהעולם ולקפוץ ממנו, אין לי צורך באנשים שיוצרים לי סתם עוד עבודה סיזיפית ועוד בכוונה. עוד הערה קטנה "בתור אחד שבחר להשמיץ את גדולי המכשפים במאה", אז מה? אסור שתהיה לי דעה חתיכת חמור אנוכי? הא? אתה האיפנטיל שפרסם אחרי המפגש השלישי "הגיעו למפגש כ30 מכשפים", אתה ראית אותי אומר לך משהו על זה חתיכת קוף ניאנדארטלי שכמותך? גם אני מכיר שבזכותך להגיד מה שתרצה כל עוד שלא תפגע בי אישית ולהחזיק דעות, מסתבר שלפי דעתך הזכות הזאת לא תקפה עליי. שכחתי כמובן, אני לא בן-אדם, אני כלב, ולכן זכויות אדם בסיסיות לא תקפות עליי. ב) אתה עדיין אידיוט. ג) הניתוח הפסיכולוגי שלך הוא לא רק שטויות ממדרגה ראשונה, הוא לא שווה את הבייטים שהוא תופס על השרת של תפוז, ובטח לא את השלוש שניות שכל אחד יבזבז בלקרוא אותו. לא רק שדעתך לא נחשבת לכלום היות ואין לך טיפה הכשרה פסיכולוגית, היא גם לא מבוססת בעליל. ד) אתה עדיין אידיוט. ה) אני לא בן 17, מה שעדיין עושה אותך לאדיוט :) ו) "הם די התאכזבו מהרצון ההעז שלך בכך שהכל יהיה סביבך... " - זה באמת כבר קשקוש ממדרגה ראשונה ועלבון אישי כלפיי. אני עובד, טורח, מארגן ובסוף כמובן כל מי שעושה משהו בשביל בני-זונה אנוכיים כמוך הוא כמובן בן-אדם רע. אם הכל סובב אותי במפגש למה אני היחידי שלא ישב לדבר עם אנשים רק שלוש שעות אחרי תחילת המפגש? אתה חושב שזה אולי שלמרות שאני משקיע עשרות שעות בארגון אני גם עסוק בכל מיני פרטים קטנים בזמן המפגש עד כדי כך שאני בכלל לא יושב לדבר ולהנות מהמפגש כמו כולם? לא, זה לא זה, זה בטח קשור לזה שאמא לא אהבה אותי מספיק שהייתי קטן וזה גרם לי את דחף השליטה כל כולם! כולם! כל הארץ התיכונה שלי! תקפוץ לי. אני משקיע שעות כי אני אוהב את האנשים, את הקהילה, ואת האידיאל, ואני יודע שלאנשים קטנים כמוך קשה להבין את זה. כמארגן המפגש אני עצוב נמרצות שיש אנשים באמת מספיק טיפשים כדי לא להגיע למפגשים עקב שהם לא אוהבים אותי, מסיבה מופרכת זו או אחרת. בד בבד ברובד האישי, אני שמח שאתה, וכל מי שמדבר רעות עליי רק היות ואני מנסה לתרום משהו לקהילה ובאמת מצליח, לא תגיעו למפגש. עד כדי כך שמח שאני עושה עכשיו ריקוד שמח קטן... חזרתי מהריקוד השמח, ואני עדיין שמח :) ולסיכום, כל פאגאן שרוצה להגיע למפגש מוזמן, כולל אלו שאני לא סובל ושהתייחסו ומתייחסים אליי כמו זבל, למה? כי בסוף היום אני אוהב את כולכם באהבה מוחלטת ולא-מעורערת (למרות שכרגע אתה צריך להודות לאלים שלפיהם אתה חי שאתה לא במרחק סביר ממני). שיהיה לכולם יום נעים עם אפרסקים, ואני יודע שזה מכתב חריף, אבל בכל הרצינות? אחרי שלא מספיק שהוא יוצר לי סתם עבודה, ועוד שאני מדבר על זה ועל הקשיים הבאמת פוגעים שיש בארגון המפגש, אז הוא לא ישתוק או יתנצל, הוא יכחיש הכל ויתקוף אותי. כל מילה כאן מגיע לו.

shataltal

New member
אני מודע לכך

שזה לא הויכוח שלי ואף לא הפורום שלי מאחר ואני לא פאגאן, וגם זוכר עדיין שמתישהו הודעת קבל עם ועדה שאתה לא מעוניין בשום קשר איתי אבל הייתי חייב להגיב על המכתב הזה. אני לא הולך להגיב לקטטנוניות של הויכוח אלא: 1. תתבייש לך. על צורת הדיבור. על צורת ההתייחסות. על השפה. 2. צא כבר מהסרט הקטן שאתה חי בו. אתה יודע טוב מאוד איזה, הבהירו לך את זה מספיק פעמים. 3. אתה לא בן 17? לפי המכתב הזה הייתי נותן לך 15. 4. שמעת על ההגנה הכי טובה היא התקפה? קרא את המכתב של הרמס שוב. נסה לחשוב מה באמת כ"כ עצבן אותך. האמת? 5. אני אתן לך טיפ קטן לגבי הצורת כתיבה שאמרת שלכולם יש בעייה איתה. אתה תמיד צריך לזכור שהאינטרנט זה המדיום הכי קר בעולם. כל משפט יכול להקרא בצורה אחרת לחלוטין מהכוונה. משפט פשוט כמו "כל הכבוד" יכול להביע משהו מסויים ולהקרא באמת כמו שהוא - בקריאת כל הכבוד, אך בקלות יכול להתפרש כזלזול, כהתנשאות או כציניות. נסה להבהיר במכתבים שלך יותר למה אתה באמת מתכוון. אני מודע לכך שההודעה שלי תפול על אוזניים ערלות ורק תשמש לך כעוד דלק במסע ההשמצות שלך עם תירוץ של צדק לצידך, אבל אי אפשר להפסיק לקוות.

למעלה