עד כאן
אין לי שום דבר אישי נגדך, אבל אילמלא האגו מאניה של ג'סטין אנג'ל, לא היו מפגשי קהילה קבועים ואף אחד לא היה מרים אותם. תודות לג'סטין וגראסילה, לקהילה הפגנית בישראל יש מפגשים קבועים ואפילו אנשים ממקומות שרחוקים מהמפגש, כמו אילן (כוכב ה שחר), מגיעים למפגש. לפורום זה, הייתה פעם פגישת פורום והעניינים לא הלכו כל כך טוב, לפחות לא כמו שציפינו שיהיה ומאז אף אחד מאתנו לא ניסה להרים פרוייקט ולארגן עוד מפגש. הרעיון רק צץ ונמוג לעיתים רחוקות בשיחות פרטיות. ג'סטין לקח את אותו הרעיון ויישם אותו - ואפילו בהצלחה שרבה יותר ממה שציפיתי שיקרה. לא מעניין אותי גם אם המפגשים הם תוצאה של "אגו-מאניה" (וזו הגדרה שאני מאוד לא מסכים עם השימוש בה במקרה זה), המפגש-פורום שלנו, שלא היה תוצאה של אגו-מאניה, נפל בהרבה מהמפגש שג'סטין ארגן. למרות שלא הגעתי למפגשים, שמעתי מהרבה אנשים שהמפגש היה בשבילם חוויה שהם ישמחו לחוות שוב. אז תסלח לי מאוד, אני נאלץ לצדד בג'סטין, שמצידי ראוי לקבל
על הטרחה וארגון הקהילה. הוא בעצם הניח את אבני היסוד של מה שיכול להיות בעוד עשרים שנה קהילה או מספר קהילות מאורגנות בעלות מקומות מפגש ספיציפיים (אני לא אתיימר לכתוב "מקדשים", אבל לפחות מקומות כמו של הקהילות המשיחיות בארץ).
לג'סטין: סחטיין