אני פשוט לא זוכר...

shataltal

New member
כל הכבוד על הבגרות

שאיתה אתה ממשיך להדהים אותנו. יש לך עוד פניני חוכמה שכאלו?

suki da yo

New member
אתה אמרת את זה

אי אפשר להבין מה הכוונה בדברים שנאמרים באינטרנט. הכוונה של כל הירידות של ג'סטין היא פשוטה. לא להעליב, לא לפגוע, אלא לשעשע אותי עד דמעות. ואני בשום אופן לא מתכוונת בזה שיש לי משהו נגד מנהל הפורום של נענע- שאני בכלל לא מכירה.

shataltal

New member
טוב ויפה

אבל סגנון דיבור שכזה יפה לפורום של ילדים קטנים. לא כאן. על כל מקרה, עם ירידות אין לי בעייה. עם שפה בסגנון שהוא כתב ממקודם - יש. אני גם מתאר לעצמי שאני לא היחיד. אם הוא רוצה להציג את עצמו בתור ליצן ילדותי שמטרתו היא קבלת תשומת לב - שיהיה לו בהצלחה, אבל שישמור על השפה שלו מול אנשים שלא רוצים לשחק יחד איתו בקקי.

shataltal

New member
די. זהו. נכנעתי. ../images/Emo122.gif ../images/Emo104.gif

זהו. התייאשתי. לחלוטין. כשאתייצב לפני הבורא ואשאל על כשלונותי אתה תהיה הראשון שאדווח עליו. אתה חסר תקווה. מטרה אבודה. גשר שרוף. פרה ללא עטינים. כבשה ללא צמר. מקרה גמור. אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות....... *אנחה כבדה*

L e s t a t

New member
אני מוחה בתוקף!

ג'סטין בן שלוש, לא פחות ולא יותר

Justin Angel

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד.

אבל חבל לבזבז אותיות טובות לחלוטין, שאני יכול לשמור אותן להעלבות מאוחר יותר :)

Justin Angel

New member
תודה תודה :)

אני משתדל :) אבל תמיד תזכור, שנינו כאן כדי לשעשע את מעיין :)

Hermess

New member
ג'סטין, עשית לי את היום ../images/Emo151.gif

מזמן לא צחקתי כמו שצחקתי עכשיו... חוצמזה, מה כבר היית עושה לי אם הייתי לידך? נו באמת?! אנחנו בגנון? איפה שנגמרות המילים מתחילים עם ידיים??? אז אני טיפש... בסדר, מה שתגיד! אני יודע לחיות עם זה ואתה? מסתבר שמכולם רק לך זה הפריע וברוב טובך טרחת לציין זאת בפני! תודה ג'סטין! אילולא אנשים כמוך עוד הייתי חושב שאני כשאר האדם... וכן, אני אגיע למפגשים! למרות שביקשו ממני לא מעט אנשים לעשות מפגשים אחרים. מול עיניי עומדת אחדות הקהילה ולא האגו מאניה שלך! אז אני אגיע! והכי חשוב, להבדיל ממך אני לא שונא אותך או חושב עליך רעות חוץ מהעובדה שאתה ילד קטן, מתלהב פנטזיונר (על גבול השקרן) שלא יודע לקבל ביקורת ומסרב להבין שאני לא אפרסם בנענע פורטל מתחרה וגם לא אשים קישור! מצטער, אותה קהילה אבל הנאמנות שלי היא למקום אותו אני מייצג.. מבין או להסביר לך שוב? הכי חשוב ג'סטין! אוהב אותך המון!!!
נשיקות וחיבוק תקבל במפגש הבא! אז...
ו
ממני! הרמס ששמח לגלות שהוא טיפש!

Justin Angel

New member
נו ברצינות.

זה כבר הגיע לרמה של מתחת לכבודי לענות לך בחזרה. (תראה לאיזה שפל מדרגה הגעת, שאני, ילד בן שלוש, כבר חושב שהוויכוח הזה יותר מדי אינפנטילי, אבל העיקר שאתה שמח באינפטיליותך, כי בסוף זה מה שחשוב).

L e s t a t

New member
עד כאן

אין לי שום דבר אישי נגדך, אבל אילמלא האגו מאניה של ג'סטין אנג'ל, לא היו מפגשי קהילה קבועים ואף אחד לא היה מרים אותם. תודות לג'סטין וגראסילה, לקהילה הפגנית בישראל יש מפגשים קבועים ואפילו אנשים ממקומות שרחוקים מהמפגש, כמו אילן (כוכב ה שחר), מגיעים למפגש. לפורום זה, הייתה פעם פגישת פורום והעניינים לא הלכו כל כך טוב, לפחות לא כמו שציפינו שיהיה ומאז אף אחד מאתנו לא ניסה להרים פרוייקט ולארגן עוד מפגש. הרעיון רק צץ ונמוג לעיתים רחוקות בשיחות פרטיות. ג'סטין לקח את אותו הרעיון ויישם אותו - ואפילו בהצלחה שרבה יותר ממה שציפיתי שיקרה. לא מעניין אותי גם אם המפגשים הם תוצאה של "אגו-מאניה" (וזו הגדרה שאני מאוד לא מסכים עם השימוש בה במקרה זה), המפגש-פורום שלנו, שלא היה תוצאה של אגו-מאניה, נפל בהרבה מהמפגש שג'סטין ארגן. למרות שלא הגעתי למפגשים, שמעתי מהרבה אנשים שהמפגש היה בשבילם חוויה שהם ישמחו לחוות שוב. אז תסלח לי מאוד, אני נאלץ לצדד בג'סטין, שמצידי ראוי לקבל
על הטרחה וארגון הקהילה. הוא בעצם הניח את אבני היסוד של מה שיכול להיות בעוד עשרים שנה קהילה או מספר קהילות מאורגנות בעלות מקומות מפגש ספיציפיים (אני לא אתיימר לכתוב "מקדשים", אבל לפחות מקומות כמו של הקהילות המשיחיות בארץ). לג'סטין: סחטיין

למעלה