אני פשוט לא יודע לנהוג אחרת

assaf747

New member
אני פשוט לא יודע לנהוג אחרת

כמה שחברים שלי (רבים מהם) אומרים לי שאני נוהג לא טוב ואפילו כמה שלא מסכים לנסוע איתי... אני פשוט לא יודע לנהוג אחרת, יש לי את העקרונות שלי שאני עוקף אני מאותת(אני בכלל מאותת) אני עוצר בעצור ואני שם לב לתנועה, זה הכל מגיע לבעיה אחת... שמשעמם לי מהכביש מרוב הקלומטרים שאני עושה עליו... (איזה 30 אלף ויש לי שנה וחצי רשיון... זה לא הרבה..אבל בכל זאת..) זה אוטו של אבא מהחברה אז לא ממש אכפת לי מהדלק/ק"מ/בעיות מכניות... וכשאני משתעמם אני פשוט נוסע מהר, מהר מאוד פי2 מהמותר איזה 200 על כביש מהיר ואיזה 150 בעיר אני מנסה שלא לעבור את זה...וזה לא בסדר אני יודע אבל שאני מאחורי ההגה... הגירגור של מנוע שהוא צועק לי בקצה הסלדים ואומר לי די אני לא יכול... והיה לנו 2 מכוניות שהם ממש אחלה והם טובות נעימות לנסיעה (וכשהם חדשות אתה פשוט לא מרגיש את המהירות) ואנדרנלין שרץ בגוף שאתה חותך אנשים ב100ומשו... אני לא רוצה את זה יותר זה לא בסדר, אבל אני לא מסוגל... חשבתי לתת לחברים שלי לנהוג אבל זה לא פיתרון, אני צריך לדעת לנהוג בסדר.. אני לא יודע מה לעשות... למישהו יש איזה עצות מה כדאי להתחיל לעשות...כדי למנוע את זה?...

פפפפפחחחח...הרגת אותי

אתה חייב להתחיל להתבגר. תלך תלמד משהו. תשאף להגיע למשהו בחיים האלה ולא לעבוד באיזה עבודה של 5000 ש"ח כל החיים שלך. תשאף להיות יצירתי,להיות בעל עמדה והשפעה במדינה שלנו...ובכלל... ואז אולי תפסיק לחפש את הריגושים על הכביש. (כמו 90 אחוז מהלוזרים שבמדינתינו). ממש בושה

assaf747

New member
למה הרגתי אותך?

מאיפה לך כמה כסף יש לי או כמה אני מרוויח? מה זאת ההפליה הזאת?... זה שאני נוהג לא בסדר.. אומר שאני מרוויח 5000 שקל?.. WTF??? מה הקשר פה?... להתחיל להתבגר.. תודה.. זה הכי יצירתי שיכולת להיות?.. אני רוצה להפסיק אני לא יודע איך...

מאיפה לי לדעת מי אתה???

מאיפה לי לדעת כמה אתה מרויח??? נו באמת!! תאמר לי איך אתה נוהג ואני אוכל להגיד לך מה ומי אתה. לפי צורת ההתבטאות שלך אתה מדבר כמו ילד שעוד לא התבגר.(והסתכלתי בכרטיס שלך..ואתה באמת ילד קטן בן 19!!! לפי צורת הכתיבה שלך,אתה לא תגיע רחוק בחיים שלך. לפי צורת המחשבה שלך,אתה בטוח תגיע מקסימום לנהג משאית זבל,או מקסימום בתור שליח על טוסטוס בדומינוס פיצה!!! ו...למה??? כי אני מכיר המון אנשים מפורסמים,המון אנשי עסקים,המון אנשים עם מעמד.....שיש להם כ"כ הרבה דברים אחרים בראש להתעסק בהם,מאשר השטויות שאתה כותב וחושב עליהם. אתה ילד קטן שמזהם והורס לנו את החיים. אני לא הייתי מתנגד לוותר על עצם קיומך. ממילא אתה לא תורם כאן כלום..ורק מביא נזק!!

והנה עוד משפט חוכמה שלך

"הגירגור של מנוע שהוא צועק לי בקצה הסלדים ואומר לי די אני לא יכול..." פפפפפפששששששששש....איזה גדול זה...אהה??? "הגירגור של המנוע".....פפפשששששש....גדול! ענק!! זה מה שיש לך להתעסק בו במהלך היום אההה?? כזה רדוד אתה ,אלוהים!

assaf747

New member
אמר הילד הקטן שגם הוא בן 19

"כי אני מכיר המון אנשים מפורסמים,המון אנשי עסקים,המון אנשים עם מעמד....." ואווו אתה תגיע רחוק... לידעתך האישית, יש לנו מספיק כסף במשפחה שלא אני ולא הבנים שלי יצטרכו לעבוד... אז לך תתן את התיאוריות שלך במקום אחר! לא חשבת על זה שאני צפונבוני מסריח שיש לו הכל אז חושב שגם הכביש זה שלו, לא חשבת על זה שאת הדוחות שלי אני מבטל אז לא ממש אכפת לי אז אני יכול לעשות מה שבא לי. ואמן אמן אמן שאם אני אדרוס בן אדם זה יהיה אתה... כי אז פשוט חחח אבא יקנה אותך מהמשפחה שלך...כלומר ישלם פיצויים למשפחה העלובה שלך איזה מאה אלף דולר עלובים וזה הכי רחוק שתגיע בחיים שלך...

פפפפחחח...אסף....זה בדיוק העניין!!

כנראה שאתה מסתמך על אבא שלך בגלל זה אתה תגיע לאן שתגיע....לא בזכות הכישורים (שאני מוכן להישבע שאין לך),אלא משום הקשרים של אבא שלך. וגם זה אני בספק. אז תרגיע. והאמן לי שהחיים שלי שווים הרבה יותר ממאה אלף דולרים עלובים. תתבייש לך. אני בוש ונכלם שישנם יצורים כמוך שמסכנים אנשים תמימים בכבישי ישראל. משועמם אחד.

assaf747

New member
צודק

מאה אלף שקל עלובים.. מה זה משנה עוד מאה אלף דולר פחות מאה אלף דולר.. ההורים שלך בסוף יותרו... מה שניסיתי להגיד שאני לא יעבוד בעבודה של 5000 שקל אני לא יעבוד בכלל אני פשוט יחיה מהכסף של אבא וכל היום אני יסע 200 בעיר ויחפש מי לדרוס. זה אתה החולה בנפש פה אם אתה חושב שככה אנשים חיים או חושבים...

isra533

New member
אז מה הפתרון

האם שניכם מרוצים מהמצב הקיים היום בכבישים עם כל כך כרבה נפגעים? האם הפתרון הוא להאשים אחד את השני ולחשוב "שרק אני צודק"? האם אין אפשרות להגיע להבנה וכמו שאמר אסף בהתחלה שהוא כן היה רוצה לשנות את התנהגותו אבל לא יודע איך. לא התקפות אחד כנגד השני יפתרו את המצב, אלה היכולת להקשיב אחד לשני אפילו אם אנחנו לא מסכימים. אני חושב שאם באמת תרצו תוכלו למצוא שפה משותפת להעביר כל אחד את דעתו בלי להתקיף. החוכמה לא להיות צודק, החוכמה לדעת להקשיב.

אסף וערן

אולי שניכם תתנו לכולנו דוגמא. מבלי להרבות במילים ומבלי להרחיב. בהמשך לתגובה שלי כל אחד ממכם יתנצל ובזאת נחזור להתחלה ונוכל לדבר עניינית,מה דעתכם, תרימו את הכפפה?

שמואל איייל---את הוולגרי כבר ראית?

הוולגרי והאלים מבין שנינו אתה בטח כבר יודע לזהות!!! הוא איחל לי מוות בתאונת דרכים???? היש מחילה על כך???

מישהו מנסה להכניס תרבות לגן הילדים

אך מאוחר מדי מה שלא הצלחנו בגנון לא נצליח בגן חה חה חה

../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif../images/Emo73.gif../images/Emo31.gif

תבין לבד מהאייקונים !
150 בעיר ?????????????????? כשתהרוג אדם חף מפשע בגלל שעלית על איזו מדרכה...אני רוצה לראות אותך לא מסוגל להיות הגיוני יותר.
אתה מרגיז אותי !!! כי אתה טיפש !

אני יכול להבין אותך

גם אני משתעמם לנסוע 90 בכבישים שבכיף אפשר לנסוע בהם 180.... אבל אחי יש להשתולל ויש להשתולל , בעיר אין מצב שאני ינסע מהר אני פעם אחת דרסתי כלב כי נסעתי 70 ולא הצלחתי לעצור, ואז הבנתי שזה יכול היה להיות בן אדם ופשוט הייתי הורג אותו,זה לא שווה את זה! ואתה בכלל נהג חדש, אם כמה שחברים שלך אומרים לך שאתה נהג טוב זה לא הופך אותך באמת להיות אחד כזה , חברים שלך בעצמ נהגים חדשים ואין להם מדד ושיקולים נכונים,נהיגה מתבססת על נסיון וכישרון, כישרון כנראה יש לך אבל נסיון ממש לא. בישראל מלמדים לעבור טסט לא מלמדים נהיגה ותאמין לי שאין לך את ההסמכה בשביל לנסוע במהירויות גבוהות וחבל עלייך ועל החברים שלך שיושבים איתך באוטו כי איך שאתה נוהג אתה בקרוב הולך למות!!! חוץ מזה תחשוב שיצלמו אותך על 200 לא חבל על השלילה על הכסף ועל הפאדיחה מההורים?

isra533

New member
תודה על הכנות

אני אמנם לא מסכים לצורת הנהיגה שלך, יחד עם זה אני מעריך את כנות דבריך ואת הרצון שלך לשנות את הדברים. יש שני בנים ובת וכולם נהגים חדשים, אני לויתי אותם בחודשים הראשונים בנהיגה והערתי להם על כל דבר שהיה דרוש תיקון. אני יכול להבין את הכיף בנהיגה מהירה אבל כאשר כל טעות שלך יכולה לעלות בחיים של מישהו אחר ולהרוס את החיים שלך, אתה צריך להחליט האם זה כדאי. הרבה עצות אני יכול לתת לך אבל ההחלטה תמיד תשאר בידיך. אשמח להפגש אתך כדי שנחשוב ביחד איך לנתב את הרצון שלך לכיף לאפיקים שלא יפגעו בך או באחרים.

אם אתה אוהב מהירות ואדרנלין

לך לגו-קארטינג או משו. זה לא נקרא לנהוג. אני מקבלת אורגזמה מהרעש של המנוע וכל העלאת הילוך עושה לי טוב. אבל יש זמן ומקום לכל דבר. אם אתה אשכרה צריך משו שיעצור אותך מללחוץ על דוושת הגז תחשוב על מה תאמר לאמא של הילד שתהרוג אם תמשיך ככה.
אבל בדוגרי אם אתה מחפש איפה להתפרק אל תעשה את זה על הכביש (
!!!), מהסיבה היחידה שבדרך כלל זה יוצא על חשבון אחרים..

למעלה