אני פשוט לא יודע לנהוג אחרת

ttzz

New member
את משווה קארט למכונית?בגלל

זה צריך מקום מסודר ולא לסוע בכבישים על 200+ אגב גם העלאת המהירות במקומות מסוימים לא תזיק...פעם ראית תלמיד חוצה את הכביש בכביש5?

../images/Emo6.gif זה לא תלמיד זה חייזר...

אין לי בעיה עם מהירות ! וזה לא יזיק, אבל זה גם לא פיתרון לתאונות. (לדו"חות כן:) ותאמין לי אם היה מקום חוקי לרייסים וכאלה זה היה פותר המווווווון.. אבל לא, זה כנראה לא כשר או משו

avivbarnoy

New member
אתם כולכם מזה לא עוזרים לו...

הוא מודע לבעיה שלו אז אתם חושבים שלרדת עליו באמת יעזור לו להפסיק? עצה שלי: תראה כמה סרטים של תאונות רציניות (לא מבויימים אמיתיים) ותשים הרבה מוזיקה חזקה באוטו, או מה שעוזר לך להוציא את האנדרנלין בדרך אחרת- לי, זה מה שעוזר. אני מפוצץ בווליום וככה אני לא צריך לנסוע מהר...

ttzz

New member
הרבה יותר

גרוע לשמע מוזיקה חזקה ממהירות,גם מבחינה בריאותית וגם בטיחותית אגב,כולם מדברים אלי כאילו אני אמרתי משהו

assaf747

New member
לי זה לא עוזר...

עזבו אני כבר ויתרתי... לא ממש עזר לי הפורום... אני אחזור לנהוג כמו שנהגתי וכולכם מוזמנים להלוויה שלי או של מי שאני אדרוס...

תגיד לי אתה מפגר ?

יש לך איזה בעיה באונה השמאלית של המוח ? הנה העצה של הפורום מצומצמת למשפט: אם אתה לא יודע לנהוג, אל תנהג. אתה לא עושה לאף אחד טובה שאתה מאחוריי ההגה, לעומת זאת אתה מסוגל לעשות נזק גדול והכל יקרי על אחריותך- אז גם אם תנסה להטות את האשמה כלפיי "האנשים בפורום שלא עזרו לך" אתה לא תצליח. אנשים כמוך גורמים לי בחילה אולי כדאי שתמצא תחביב חדש.

אומי5

New member
לך לבית לווינשטיין

אם יש לך כסף ואין לך צורך לעבוד לך תתנדב בבית לווינשטיין,מנסיון אחרי שתראה שם כמה דברים ותשמע כמה סיפורים מבני משפחה (הרבה מאושפזים לא מדברים...)תאמין לי שאתה תרגע.

assaf747

New member
אני לא מאשים

באתי בכוונה לשנות אבל לא מצאתי פה פתרון... ואם הטסטר החליט שמגיע לי רשיון אז מגיע לי רשיון

אני כן מאשימה

אותך. כי אתה יודע שאתה מפגר ואתה לא מנסה לעשות שומדבר בקשר לזה ואל תזיין לי תשכל על הטסטר למה כולם יודעים טוב מאוד שטסטרים זה בכלל לא מדד לנהיגה נכונה. נתתי לך פתרון- אל תנהג, או תלמד לנהוג נכון. נקווה שתלמד, גם אם זה יהיה בדרך הקשה מאוד.

pralja13

New member
כח

עוד משהו ... בתאונה הבאה שלך - כי היא תבוא.. תתפלל שרק אתה תנזק ממנה

למעלה