אני פשוט לא מבינה את זה

MICHELLE21K

New member
אני פשוט לא מבינה את זה

אני הולכת לדבר על ידיד שלי, אבל הפואנטה היא דווקא התופעה שאני הולכת לדבר עליה..
ידיד קרוב שלי הכיר לאחרונה בחורה, הם התחילו לצאת ואחרי תקופה קצרה ביותר הוא זרק אותה בטענה ש"ירד" לו ממנה.
אני מכירה את הבחורה, היא חלום של כל גבר וקינאה של כל אישה, מדהימה ביופייה ובאישיותה.
לא באמת מעניין אותי מה קרה שם, מעניינת אותי התופעה עצמה, בחור מכיר בחורה כל כך מושלמת ופשוט מוותר עליה? ומסתכל על בחורות הרבה פחות שוות?
זה לא מוריד את הביטחון לאותה בחורה?
יכול להיות שהראייה שלי נורא שטחית אבל זה פשוט נורא מעניין אותי..כי גם לי קרה שבחור באמת מושלם רצה אותי ואני ויתרתי ואני לא מבינה למה
אשמח לרעיונות

מישל

את רצינית? את שואלת אותנו למה ויתרת על בחור מושלם?
באמת , למה ויתרת על בחור מושלם?

קטניפ

New member
דברים שרואים מכאן לא רואים משם

את לא באמת יודעת איך היא כבת זוג.
אולי היא משעממת ואין על מה לדבר איתה. אולי הסקס איתה גרוע. אולי היא מפונקת ולא מתחשבת. אולי ואולי ואולי....

הנה רעיון

את מאוהבת בידיד ולכן דחית את ה"מושלם" כדי להישאר פנויה לידיד. הידיד מאוהב בך ולכן דחה את ה"מדהימה באופייה ובאישיותה" כדי להישאר פנוי אלייך.

זה לא אמור להוריד לאותה בחורה את הביטחון

כי הביטחון העצמי שלה לא נמדד ע"י האם מישהו מעוניין לצאת איתה או לא... לפעמים קורה שאין התאמה אפילו עם אנשים מדהימים ואז נפרדים - מישהי עם בעלת ביטחון גבוה לא תקח את זה למקום של - וואי עכשיו אני לא שווה כלום כי x נפרד ממני... במיוחד אם הידיד שלך לא משהו - ואיך את בטוחה שהיא לא זו שנפרדה ממנו?

את לא יודעת למה ויתרת על הבחור המושלם?
אולי כי הרגשת שאת לא מספיקה מושלמת לבחור המושלם?
אולי לא הרגשת חיבור מתאים?
אולי זה לא היה התיזמון הנכון?

את זו שאמורה לדעת...

פשוט

נניח את רעבה, ואת יכולה להתמלא מכל אוכל אפילו לחם.. אבל אז מציעים לך לא יותר ופחות סטייק עסיסי, ואז את אוכלת את הסטייק.
כשסיימת לאכול.. את כבר לא רעבה יותר, או במילים אחרות - ירד לך ממנו.
פשוט לא?

רואה 6 6

New member
אין נוסחה אחת לכולם .לכל אחד סיבה אחרת

אבל אומנם זה נורא מהיר לחרוץ,אני נוטה להאמין ששניכם,את והוא,לא הבנתם מה נפל עליכם ונבהלתם.

MICHELLE21K

New member
לי ולידיד שלי קרה מקרה דומה

וזה מטריד למה אם היה לו טוב איתה, היא יפה, מקסימה, חכמה, מצחיקה, נחמדה , היה להם כיף ביחד, באמת אפילו הוא לא מבין מה גרם לו פשוט לרצות לנתק, ודרך אגב הם עדין בקשר, עדין יש ביניהם משהו הרבה מעבר לידידות\יזיזות...
זה דומה מאוד למקרה שלי ...האקס שלי בחור מדהים, חתיך על, חכם, לב זהב, יש לו חיים מסודרים מבחינה מקצועית, לא חסר לו כלום, וגם בתור בן זוג הוא היה מדהים, לא דביק מדי, ידע לכבד, היה לנו כיף ביחד ונהניתי עד שהחלטתי לחתוך....וגם אני עדין בקשר עם האקס ואנחנו כל הזמן ככה קרובים ללחזור,
תופעה הזויה שאני מנסה למצוא לה הסבר...אם הכל היה טוב ולא היה חסר דבר אז למה? :(

אייני

New member
כי לפעמים אין את אותו ה"קליק" או את האהבה.

את מנסה עכשיו לנתח מערכות יחסים בחישובים של "היא בחורה עם ציון 100. אין שום סיבה לעזוב אותה. לפיכך עליהם להישאר ביחד". זה לא עובד ככה. אנשים נמצאים ביחד לא לפי הציון שהם מחלקים אחד לשני, אלא לפי ה"קליק" והאהבה הרומנטית שיש ביניהם. (אהבה - לא במובן הידידותי, כי ברור לי שאת מאוד מחבבת את אותו אקס כידיד טוב. אבל לא נשמע שאת כ"כ בטוחה אם את אוהבת אותו למען האמת. אם היית אוהבת אותו לא היית מתעסקת בחישובים ולא היית מנסה לכמת אותו. בגלל זה אגב - כדאי לך לוודא שזה הדדי. כי אם הוא כן מאוהב בך ואת לא בו - זה דיי סיוט).

כמובן, לפעמים יש גם אנשים שיש להם דפיקויות מסויימות ובגלל זה לא מסוגלים להישאר במערכת יחסים שהיא טובה להם. קשה לדעת.

MICHELLE21K

New member
אני מדברת ממקום שזה קרה גם לי

גם אני הייתי כבר במצב שבו נמצא כעת האקס שלי בגלל זה אני ככה מנסה להבין את זה לעומק
אני יודעת שהפנייה שלי , השאלה שלי די שטחית ומוזרה ובטח אף אחד לא ממש הצליח להבין מה אני מנסה להבין
לי אישית אין מזל בזה, אין לי את ה"קליק" הזה עם אף אחד...או שאני מאוהבת והשני לא...או שהפוך :( זה פשוט עצוב

אם זה חוזר על עצמו

אם את מסתכלת על ההיסטוריה הרומנטית שלך ורואה מצבים שאת מאוהבת במי שלא מעוניין בך וההפך- אז יתכן שיש לך שם בעיה.
יכול מאוד להיות שאת חושבת שלא מגיע לך שיאהבו אותך, שאת מקולקלת באופן מסויים. אם מישהו רוצה אותך ומאוהב בך- אז זה אומר שהוא נמוך אפילו יותר ממך ולכן חסר ערך.

דפוסים כאלה אפשר לפתור רק בטיפול מקצועי.
אחרת תמצאי את עצמך עוד הרבה שנים באותו סרט..

Berethor

New member
את והידיד שלך נשמעים מתאימים

יש לכם את אותה בעיה של להיפרד מבני זוג 'מושלמים', אולי תמצאו נחמה זה בזרועות זו..

wild orchid

New member
זה נשמע שאת דלוקה עליה יותר ממנו...

אולי תצאי איתה את ותפתרי לעצמך את כל התסבוכת המדומה הזו?

MICHELLE21K

New member
לא, זה שנשמע שאת/ה פספסת לגמרי את הפואנטה

יש משהו שאני מנסה להבין דרך השאלה המוזרה שלי שפשוט לא הצלחתי לשאול בדרך אחרת.
אני מדברת ממקום שזה קרה לי גם עד לפני כחצי שנה, הביטחון שלי היה מושפע והיה יורד בגלל גברים שמשהו בי כנראה
"למה הוא לא רוצה להיות איתי?" "מה לא בסדר בי?" "למה הוא מעדיף אותה על פניי?"

Berethor

New member
הביטחון לא צריך לרדת מזה

א' זכותו של הצד השני לא לרצות אותך מכל סיבה שהי, בשביל זוגיות צריך רצון הדדי ולא כל גבר בעולם ירצה אותך, ב' אם מישהו לא רוצה אותך הבעיה היא לא דווקא אצלך, היא יכולה להיות גם אצלו או באף אחד אלא פשוט חוסר התאמה.

כי אנשים צעירים

לא רוצים למצוא את המכסה לסיר שלהם כלכך מהר.

כי היום מלמדים אותנו שכל האופציות פתוחות בפנינו, והעולם גדול, ויש הרבה דגים בים,
ולמה לא לטעום מהכל לפני שמחליטים.

למעלה