עם?
א אנה לנקין New member 30/1/14 #46 אה, לא, אני לא מציעה את עצמי לניסוי לי טפו טפו טפו יש בנזוג שממלא את כל הצרכים המיניים שלי.
B Berethor New member 30/1/14 #48 גם אם היית מציעה לא הייתי לוקח זה בסדר מישהי כמוך זה לא מה שאני מחפש.
א אנה לנקין New member 30/1/14 #49 אני יודעת, ברי. אבל אני באמת מקווה שכשתהיה לך חברה אתה תנסה את כל הדברים המלוכלכים והגסים האלה איתה, ותבין כמה טעית לחשוב שהם רעים.
אני יודעת, ברי. אבל אני באמת מקווה שכשתהיה לך חברה אתה תנסה את כל הדברים המלוכלכים והגסים האלה איתה, ותבין כמה טעית לחשוב שהם רעים.
ק קרן אור ראשון New member 30/1/14 #37 מאיפה אתה יודע שנפוץ שאנשים לא בקטע? אולי רק בחוג המצומצם שלך.. זה נפוץ ואין יותר כיף מבן זוג/ בת זוג שנהנים מכל חלק בגוף של האחר.
מאיפה אתה יודע שנפוץ שאנשים לא בקטע? אולי רק בחוג המצומצם שלך.. זה נפוץ ואין יותר כיף מבן זוג/ בת זוג שנהנים מכל חלק בגוף של האחר.
ק קרן אור ראשון New member 30/1/14 #39 אה הא נכנסנו לויכוח עקר. אתה תגיד שזה לא נפוץ, אני אגיד שכן ( ובמקרה עוד כמה שהגיבו אמרו שכן, למרות שאפשר להגיד שזה לא מדד). אבל זה פשוט כן! בכל מקרה, כל אחד צריך למצוא בן זוג שמתאים לו עם אהבות דומות ולא משנה מה אוהבים כל השאר.
אה הא נכנסנו לויכוח עקר. אתה תגיד שזה לא נפוץ, אני אגיד שכן ( ובמקרה עוד כמה שהגיבו אמרו שכן, למרות שאפשר להגיד שזה לא מדד). אבל זה פשוט כן! בכל מקרה, כל אחד צריך למצוא בן זוג שמתאים לו עם אהבות דומות ולא משנה מה אוהבים כל השאר.