מקסימה!!!! איזה יפיופים אתם, מאושרים עד הגג. באמת תמונות מקסימות, קדימה חופשי רוצים עוד תמונות!!!!!
D daldan New member 10/11/02 #19 מקסימה!!!! איזה יפיופים אתם, מאושרים עד הגג. באמת תמונות מקסימות, קדימה חופשי רוצים עוד תמונות!!!!!
C che55 New member 10/11/02 #22 מזל ../images/Emo20.gif טוב - תמונות מקסימות../images/Emo70.gif את יפייפיה והתמונות נהדרות.
O ofrashahar New member 10/11/02 #23 איזה יופי של תמונה !!! אשמח אם תשלחי לי מסר עם הפרטים של הצלם, ואם אפשר אז גם המחיר... תודה.
נ נועה וגיא New member 10/11/02 #24 תמונות מקסימות ../images/Emo24.gif אני מצטרפת לבקשה לפרטים על הצלם.
ש שירי וגיל New member 10/11/02 #26 תמונות מקסימות! התמונה שאת צוחקת (עם הזר ביד) מדהימה!!! למסגר ולתת לבעל שישים במשרד... שירי
D danaziv New member 10/11/02 #29 תמונות יפיפיות ואהבתי גם את הרעיון של החולצה של החתן-ממש חמוד. שיהיה לכם המון מזל טוב ואושר.
ש שוני3 New member 11/11/02 #33 תמונות מדהימות! אתם נראים ממש נפלא! ושיהיה לכם מזל טוב אני צריכה לקבל את התמונות שלנו שבוע הבא וכבר אין לי סבלנות
תמונות מדהימות! אתם נראים ממש נפלא! ושיהיה לכם מזל טוב אני צריכה לקבל את התמונות שלנו שבוע הבא וכבר אין לי סבלנות