אני פתחתי את השרשור פרק יומי!

איררון

New member
אני באגודה!

"מי לשונאי *מצה מצה* אלי"

MayaChan

New member
איזה פרק מהמםםםםםםם!!!

קוגה נגד אינויאשה! למה קוגה לא הקשיב לקגומה??? תסלחו לי אבל קאגורה מעצבנת!!! איך אתם יכולים לאהוב אותה אם היא עוזרת של נאראקו??? *לא לסקול אותי* ד"א-גם אני שונאת את קיקיו!!! כל פעם שהיא באה, קגומה ואינויאשה רבים! שונאת אותה!!!

L 0 L

New member
כן היא מאגניבה../images/Emo3.gif

כשהיא טובה אבל לפעמים היא ממש רעה ואני שונאת אותה

Fay Wood

New member
יווו איזה פרק שוווההההההה!!!!!!!

אלוהים קגורה כזאת מהממת!!!!!!!!! גמני רוצה כזאת מניפה...
לא פיר... נאראקו הבן זונה הזהההה!!!!!! אני צועקת על הטלויזיה "לא קוגה!!!! זאת מלכודת!!!!!! לאאא!!!! אינויאשה תעשה משהו יא אידיוט!!!! באקהההה!!!!!!" חחחחחח... התפגרתי סופיתת.... היה פרק קורע, מותח ועצוב..... גמני רוצה כזאת מניפה!!!!

Fay Wood

New member
יווו איזה פרק שוווההההההה!!!!!!!

אלוהים קגורה כזאת מהממת!!!!!!!!! גמני רוצה כזאת מניפה...
לא פיר... נאראקו הבן זונה הזהההה!!!!!! אני צועקת על הטלויזיה "לא קוגה!!!! זאת מלכודת!!!!!! לאאא!!!! אינויאשה תעשה משהו יא אידיוט!!!! באקהההה!!!!!!" חחחחחח... התפגרתי סופיתת.... היה פרק קורע, מותח ועצוב..... גמני רוצה כזאת מניפה!!!!

יש עבר פרק שלם בלי *חמץ*חמץ*

ונאראקו לא הבנתי מה פצאום הבן זונה הזה עושה שם???!!! אז מה עם נאראקו ערבי וחצי פרסי אז מה עם לפרסי יש מניפות???!!! אבל למרוקאים יש שכל(או שאין....?)

Fay Wood

New member
אהמ, למרוקאים יש שכל והם מתעצבנים

בשניות אז תזהרי ממני... חחחח

זה היה פרק שווה!

אינו נגד קוגה... לא מצא חן בענייי.... הם לא צריכים להילחם! קוגה&שבט הערסים... "הי הינה החבר'ה מהצפון!" דגש על ה חבר'ה... זאב 1: (ישן) זאב 2: האיויב מגיע!!! (עובד עליו) זאב 1: מה? איפה?! אלה הג'ראקראצו?!!!! (מאבד שיוו משקל נופל למיים) זאב 1: (הופך ארגמן) למה עבדת עלי? באקה! זאב 2: זה כי ישנת בזמן שהיית אמור לשמור... קאגורה.... גררר! וקיקיו, מי שונא אותך יותר ממני? מי שמח כל כך כשאת עצובה? נו מתי כבר תתפגרי? מתאי ע=תעזבי את אינו שלי? ברכה חמה מכל הלב, שתישרפי! נאראקוף=סקילה ובגדול! ארוע רישמי, האלעה על המוקד בכיכר הפורום! אני מכריזה על פתיחת האגודה "נאראקו=סקילה"!

De-Panther

New member
פרק נחמד... אבל אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש לא אוהב את הקטעים האלה שמשהו קורה אבל אנשים לא באמת מבינים מה קורה ובגלל זה סתם מתעצבנים אנשים צריכים ללמוד להקשיב אחד לשני

L 0 L

New member
פרק נחמד../images/Emo3.gif

אני אוהבת את קגורה היא יפה כזאתי
ואני שונאת את המלכודות של נאראקו מעצבן אוף!

למעלה