אני צריך המלצה..

וינסנטי

New member
אני צריך המלצה..

אני מתלבט אם לקנות עוד אלבום של פ"פ. בנתיים יש לי את dsom, wywh, אמא-לב-אטום ו"מידל". אני מתלבט בין ה"חומה", "אנימלז",sos, "דיוויז'ן בל" או "פייפר". מה ההמלצה שלכם?

נימרודל

New member
אז אני הייתי לוקחת את הפייפר כי...

הוא מייצג יותר את תקופת סיד בארט ההזויה. בנוסף לזה שהוא יכול להיות משעשע בהחלט, הוא דיסק מאד מיוחד ומאד מעניין.

טוב...

פינק פלויד של שנות השישים שונה מהזאת שיש לך כבר... רוק פסיכודלי חללי הזוי ילדותי ומה לא... שירים שמבוססים על אגדות ילדים וסיפורים עממיים. המוסיקה שהיוותה אבן יסוד ביצירות המוצלחות שנעשו בשנות השבעים. פייפר - נחשב לדיסק המוביל ברוק הפסיכודלי, דיסק שכולו סיד בארט(תקרא את הביוגרפיה והראיונות ותבין מה המשמעות). כל (טוב לא הכל, עד אטום הארט) מה שנעשה אחריו היה חיקוי לאינסוף גאונות שמטפטפת ממנו. רילקס- אוסף פסיכודלי מדהים! הסינגלים הראשונים ועוד שירים מובחרים מפייפר, מור וצלוחית של סודות. תהנה!

oribarak

New member
animels

אף פעם לא אהבתי יתר על המידה את פייפר, החומה לא מעבירה את המסר הפינק פלוידי, סאסרפול אוף סיקרטס זה לא להיט כזה גדול מבחינתי, ודוויז'ן בל זה לא כל הפלוידרים. אנימלס לעומת זאת זה רוק טוב, איכותי, מגניב, עם נגיעות פרוגיות, ולדעתי זה אחד מהדיסקים היותר טובים של הפלוידים, וכן אני אפילו משווה אותו לוויש יו וור איר

Adidason326655

New member
ANIMALS

יש בו משהו שעושה לי את זה ואם אהבת את וויש יו וור היר (השיר) אתה תאהב אותו גם לדעתי.

itaikuskus

New member
מדל

אומרים את זה מדל מידל זה משהו אחר לגמרי. די עם זה. קח את פייפר או את sos אלבומים נהדרים שמציגים להקה שלא דומה למה ששמעת, תחת הנהגתו של סיד בארט. סאונד חללי, שירים הזויים ושירים רומנטים. הלהקה מציגה סאונד חדשני (לאותה תקופה) והכל תמים חדש ורומנטי. נהדר.

תגיד איתי ...

יש איזה דבר שאפשר להציע לך כדי להירגע... כי נראה לי שנעשה כבר הכל... אתה שומע אחלה מוסיקה שקטה ורגועה... התה של ציף... הגיטרה שאתה מנגן בה... מה? זה לא מספיק להיות סבבה?... אישית אחי, מספיק לי הראשון, ואני בראש טוב כל היום (עד שבא איזה קצין מניאק!)... בקיצור, תשתחרר גבר, (תשתה גם את שלי)

itaikuskus

New member
תעזוב אותי בשקט

תפסיק להיות רכרוכי. אנחנו פה בשביל הביזנס...

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif טיהי.

עכשיו גרמתם לי לרצות את פייפר. אחלה יכולת שכנוע?
[אבל אין לי כסף. ><]

buffa

New member
אז למה בעצם הפייפר?

לטעמי האלבום הטוב ביותר של הפלוידים. אלבום מהנה, מקורי וחזק. בכל שמיעה אני מגלה בו משהו חדש שתופס אותי לחלוטין. אפשר ממש להרגיש את החיפוש והנסיון שהיה חלקם של הפלוידים באותה תקופה ולצמוח ביחד עם המוזיקה בכל שמיעה. הדיוויז'ן בל ואנימלז מדברים אליי פחות וגם הרבה פחות מוצלחים. אגב, אפשר תמיד להאזין לאלבום לפני הקנייה.

שלום חן

New member
לא מסכים

אולי לטעמך "דיוויז'ן בל" לא מדבר אלייך אבל הוא מוצלח מאד.

Liorking

New member
החומה

אין בכלל מקום להתלבטויות, זה אלבום מעולה והשלישי הכי טוב של פינק פלויד (אחרי דארק סייד ו-WYWH). אנימלז אח"כ, פייפר לא משתווה לחומה ובדיוויז'ן בל אני מכיר רק שיר אחד.

buffa

New member
פייפר יותר טובה מהחומה.

למה? כי הוא מגוון ויש בו עומק שאין ולא יהיה בחומה.

עומק זה אחד הדברים

שאי אפשר להגיד על החומה לדעתי... אחד המאפיינים בכתיבה של ווטרס.

למעלה