אני צריך המלצה..

לא היה אייקון

avki נוהג להעלות מדי פעם הודעות כשבכותרתן כתוב "ללא נושא" והן ריקות מתוכן. זו אחת התעלומות הגדולות של הפורום, ואולי בתפוז בכלל - רק סיפור חתיפתו של סיד יותר מסתורי ממנה.

The Albatross

New member
הוא לא נוהג...

זה עוד באג של תפוז, שמתרחש רק כאשר שולחים הודעות עם התגובה המהירה מפיירפוקס. כמובן, זה לא קורה תמיד, מה שגורם לאנשים לעיתים לרצות לדפוק את הראש בכיור הקרוב למקום מגוריהם.

avki

New member
../images/Emo24.gif

בדיוק. מצטער על כך. זה יותר מעצבן אותי מאשר מסקרן אתכם. מה שרציתי לכתוב הוא שמכל הבחינות שאני חושב עליהם, החומה הוא אלבום יותר עמוק (וכל שכן יותר מורכב) מהפייפר.

The Albatross

New member
לא ממש נראה לי שאכפת להם.

אני זוכר שפורום לינוקס, שבהם הרוב משתמש בפיירפוקס, מצא באג קטן מאוד בקוד של תפוז, שגרם לזה שלא היה ניתן להתשמש בחיפוש הרגיל מפיירפוקס. הבאג היה כ"כ מינורי, שכדי לתקן אותו היה צריך לשנות שם אחד בלבד של משתנה בקוד מקור. פורום לינוקס מצא את הבאג, תיקן אותו בעצמו, שלח אותו ואת התיקון לתפוז ובעצם עשה הכל למען ההנהלה, אבל בכל זאת לקח חודש עד שתפוז השתכנעו.

wish i was here

New member
animals

אלבום אדיר.....לדעתי בגיע לו מקום של כבוד בין אלבומי הPאנק הגדולים....משלב בין רוק מתקדם לפאנק...וזה מדהים

One Echoe

New member
אנימלס.

בלי להתלבט בכלל. אני חושב שזה האלבום האהוב עלי של הפינק פלויד.

שלום חן

New member
אההא עכשיו הכל מובן

בכל זאת הייתי קונה את התקליט הזה בסוף אחרי החומה, פייפר, ודיוויז'ן בל.

itaikuskus

New member
קריאה נרגשת לעזרה

כמו בשיר הזה של הפוליס. כשמשהו משתבש וצריכים עזרה שולחים sos וכו'.

שלום חן

New member
החומה

מהגדולים שלהם שחובה בכל בית. אחר כך תקנה את "פייפר" מהתקופה הפסיכדילית והתקליט הכי טוב שלהם עם בארט. מהתקליט הזה יצאו המון להיטים. אחר כך תקנה את "דיוויז'ן בל" מהטובים והמוצלחים של הפלוייד וללא ווטרס שאני אישית מאד נהנה לשמוע אותו. ובסוף את "אנימלז" הרבה מסר פחות מוסיקה לדעתי הפחות טוב מבין הארבע. לילה טוב

skinner

New member
animals

דיסק אקוסטי ענק. שונה משאר הדיסקים שלהם אבל הוא מתמודד על הטוב ביותר. דיסק פשוט מצויין אין מה להגיד נהניתי מכל רגע במיוחד לאחר שקראתי את "חוות החיות". DOGS שיר ענק

למעלה