אני צריך הסבר קטן

אני צריך הסבר קטן

מה זה חור בלב- זה יכול להזיק למי ישיש לו את זה. פשוט לידיד שלי יש לו חור בלב- וכאבים חזקים. רצינו להזמין לו מד"א טבל לאהבל יש לו סיוטים ממד"א ומסירנות בנאדם כזה איך הייתם משכנעים אותו להתפנות?

YTmda

New member
תפנה אותו ברכב..

כאבים חזקים בחזה זה לא המצב הכי תקין שבעולם... וחוץ מזה, אפשר לבקש מהמוקדן בטלפון שהאמבולנס יגיע בלי סירנה.

אני יודע שזה מצב

לא תקין- תראה הבנאדם יש לו את כל המחלות שאתה לא חושב עליהם ככה- הבנאדם הכי הכי לחוץ בעולם. בכול אופן- לקחנו אותו לאסה"ר. בקשר למד"א- אין זה לא עוזר הבנאדם מרושש אין לא כסף לאמבולנס אפילו

tani101

New member
חומד..אז ככה

חור בלב זהו דבר מולד!! ולא מצב חירום רפואי אם החבר שלך סובל מכאבים בחזה הוא צריך להתפנות מיידית לבית חולים ברוב המקרים הדבר לא מבשר טובות ובקשר להתחייבות אין מה לעשות או שיתפנה ברכב או שישלם כסף ויקבל החזר מקופת חולים במידה ויתאשפז...הבריאות קודמת לכל...ובקשר לסירנות פשוט תבקש מהנהג לא שמים אם זה מלחיץ אותו ואת האורות האדומים אני יכולה להבטיח לך שהוא לא יראה...(וסתם לידע כללי לא בכל מקרה אנחנו עושים רעש :) ) מקווה שעזרתי :)

אני יודע את צודקת

הבנאדם הכי היסטרי בעולם מכל פיפס הכי קטן תאמת אני לא מבין איך קיבלו אותו לאק"מ אם יש לו הרבה מחלות

tani101

New member
שיבוא להתנדב במד"א ככה אני מבטיחה

לו שכל הפחדים יעלמו...אני מתמודדת עם אבא שכזה בבית שהוא היפוכנדר לא נורמלי מת מפחד כשהוא רואה סטטוסקופ אבל מתרגלים ככה זה כשיש לך שתי מנדבות מד"א בבית :) תציע לו....חחחחח אולי יצא מזה משהו חיובי :)

חחח נראה לך באמת?

באחיית דינק? הבנאדם מפחד מכל דבר שזז על מה את מדברת איזה יבוא להתנדב במד"א. גם נראה לך יקבלו בנאדם במד"א שיש לו מחלות על ימין ועל שמאל? מד"א כגוף לדעתי לא היה מוכן להסתכן שמעי לי גם זרקתי לו יציאה- על מד"א הוא לא מוכן לשמוע את השם הזה והדבר ה"אדום שמהבהב" הוא אמר לי.

Anusha

New member
אין לו מישו ש...

דואג לו? קרובי משפחה? זה שהוא מפחד מה"אדום שמהבהב", מסירנה ובכלל, כל דבר שזז, זה משו בראש אצלו לא בסדר. לא ניסיתם להביא אותו לאיזה טיפול פסיכולוגי אולי? זה יכול לעזור... זה סוג של פוביה אצלו, ודבר כזה מטופל בעזרת תרופות וטיפולים אצל הפסיכולוג. (במידה ובאמת יש אצלו מישו שיכול לקחת את כל זה לידיים ולעזור לו איכשהו...)

אנה- הבנאדם הוא פוביה מהלכת על 2

חבל לך על הזמן אנהאת רואה תבנאדם את מקבלת חום את מכירה את הסדרה פעם שהיתה בערוץ הילדים " משפחת באנדי"??? ככה הם הזוג באנדי מתי שהוא התאשפז אף אחד מהמשפחה שלו לא בא לבקר אותו- הייתי איתו מהשעה 14:00 עד השעה 20:00 הבאתי טאקי לשחק איתו להעביר איתו תזמן אישתו היתה שם לדקה והלכה "היה לה סידורים"

tani101

New member
טוב יש לו מד"אפוביה

סתם...אבל זה כבר קטע יותר רציני החבר שלך זקוק לייעוץ פסיכולוגי..שיפנה דרך הקופת חולים

חחחחחחחחחחחחחחח כן הא

סתם אני לא מדבר- אני מכיר אותו (לצערי) 7 שנים מאז שהתגייסתי למשמר האזרחיסליחה אם אני נשמע מאנייק תככן אבל הבנאדם עבר וחצה את כל הגבולות האפשריים. לגבי הפסיכולוג איך שהוא יראה אותו הוא יברח שמעי לי לגבי קופת חולים הרגת אותי מצחוק נראה לך???????????????? הם יצא ממנו חנ"שים או בשפתכם "220"

Anusha

New member
ממ..ת'סידרה אני לא מכירה...

ורק תסביר לי למה אפחד מהמשפחה לא דואג לו? ומה הקטע של אישתו?! לפחות יש לו אותך :) אין כמו חבר טוב ותומך... :)

אפרופו יום אחד המדרוב איבד לי הכרה

בסיס- עוד לא עברתי קורס מע"רים- דפקתי לו כאפה אבל מה כאפה של החיים(אח זה היה תענוג חח) את קולטת תבנאדם קופץ חבל על הזמן. אין אבל לבנאדם הזה יש לו בעיות חבל על הזמן

Anusha

New member
חחחחחחחחח...

חבל שלא עברת לפני זה קורס, היית יודע שלבן אדם מחוסר הכרה לא מרביצים
אבל אולי זו השיטה הכי טובה, מי יודע :)) חחחחחחחח ו באמת חבל על המשפחה שלו\\: ועליו. אין לי מילים.

חח הייתי מספר עוד כמה דברים

אבל העירו לי את תשומת ליבי במשרד אז עזבי לא לפורום הזה . בכול אופן אם הבנאדם עדין לא המריא(מת) זה טוב

אמרתי לחבר שלי פעם הבא אני מזמין לו

מד"א ולא שואל אותו מצידי שישלם העיקר הטיפול שלהם בו לראות מה הולך איתו וכוסומו הכסף לא?

למעלה