אני צריך הסבר קטן

Anusha

New member
אמממ...

כן אתה צודק. וחוץ מזה, אם מאשפזים אותו בבי"ח, הקופ"ח צריכים להחזיר את הכסף על הפינוי. תמסור לחבר שלך ד"ש
חיחיחיחי...

Anusha

New member
../images/Emo13.gif

איתי הכל טוב, לא מתלוננת על החיים:)) בנתיים... :) אני ממד"א חדרה, א. שרון:) ומה איתך? מאיפה אתה, מה אתה? :)

ממ

אצלי מצוין- אני מאבטח טיולים ומע"ר-אני גר בראשון לציון- ואני מתנדב במשטרה במרחב השפלה תחנת ראשון לציון- ומתנדב במרחב יפת"ח מחוז תל אביב בקרוב אני עושה קורס על מדים זה נקרא "יח"מ (יחידות מיוחדות) של משמר הגבול. זהו אצלי הכל רגילבאים מסטולים מהטיולים אבל זה שווה הכל אני נהנה מכל רגע. מה איתך מה את עושה בימים אלו את לומדת משהו בת כמה את?

Anusha

New member
וואלה יפה לך :))

אני -לצערי- לומדת, עולה ליא', בת 17 וקצת:) ופאקינג יום ראשון חוזרים ללמוד\: לא בא לי! [הייתי עושה הכל בשביל לא ללמוד, אני עצלנית מדי לזה...
]

לא נורא תעבירי את זה

לגבי הילדים זחוזרים ביום ראשון משתתף בצערכם. יש לך עוד שנתתים בבית סוהר (בצפר) תעבירי את זה

Anusha

New member
אני מקווה ../images/Emo13.gif

אבל הסבל...הסבל.... \: שנתיים... בלאט.

אין מה לעשות

חח איבטחתי מפגש ראשון של מחפגש של חט"ב של כיתות ז הפנים אומרות הכל כלומר "כוסומו לאן הגעתי"

Anusha

New member
אני עד עכשיו...

...חושבת לאן הגעתי, מה אני עושה בבצפר ולמה לעזאזל אני צריכה את זה\: אם זה היה תלוי בי - לא הייתי לומדת:) חחחח...

Anusha

New member
לקחתי ביולוגיה ../images/Emo39.gif

ופעם גם היה כימיה, אבל פרשתי (קשה ומעייף...ובכלל לא כמו שחשבתי שיהיה...חחח:)) ויש גם רוסית P:

הא מצוין מצוין

תלמדי זה הכי טוב. בנתיים אני מחכה בקוצר רוח לעונת הטיולים .

Anusha

New member
ללמוד? הכי טוב? \:

מממ...לא הייתי אומרת
תהנה לך בטיולים
אני מחכה לגדנ"ע....

ilovebarbie

New member
שטויות

עשיתי גדנ"ע...אמנם קשה, אבל כיף חיים לא נורמלי אותי ואת אף אחד מהקורס זה לא שינה =\

תראו הכתוונתי שכתבתי שזה משנה את

הבן אדם- ליותר בוגר יותר רואה דברים. אני רואה את בן דוד שלי היה מופרע לאללה עבר טירונות נהיה מאוזן יותר מחושב ויותר מודע למעשיו

Anusha

New member
תכלס כן. יש בזה היגיון:)

זה עיניין של משמעת שמתפתחת. בן אדם ניהיה לא רק ממושמע לאחרים, אלא גם לעצמו. (ככה לי נראה בכל אופן)

ilovebarbie

New member
אתה משווה טירונות של צבא

לגדנ"ע ? ברור שהטירונות משנה את הבנאדם, זה אין ספק חשבתי שדיברת על גדנ"ע, שזה סה"כ שבוע עם קצת משמעת..לא ביג דיל, אבל כיף רציני

למעלה