אני צריך מידע על.......

• פותח הנושא rea2
  • פורסם בתאריך

rea2

New member
אני צריך מידע על.......

פיתון דם כמו: אופי, מחליות, בעיות אכילה וכו". תודה רבה rea2

naja

New member
רע שלום.

דבר ראשון, מה שאתה עושה אינו מקובל עלי. אתה נחסמת בפורום הזה, עקב סיבות שידועות לך טוב , ועכשיו נכנסת תחת שם משתמש אחר. אז דבר ראשון- זה לא מקובל עלי ועל יונתן. דבר שני- לרגל השנה החדשה, אני מוכן לפתוח דף חדש ולתת לך היזדמנות נוספת, אבל קח בחשבון שאתה לא תזכה פה לחסד ובמידה ותעבור על חוקי הגלישה בפורום ובתפוז אתה תחסם. ולשאלתך-פיתוני דם לא מתאימים למגדלים מתחילים. הם רגישים מאוד לכול הנושא של טמפרטורה ולחות ונוטים לפתח בעיות נשימה בצעירותם. לגבי האופי-למרות המוניטין שיצא להם, הם לא תוקפניים ורוב ילידי השבי נוחים לגידול. בבעיות אכילה לא נתקלתי, בצעירותם הם לעיתים ביישנים ואוכלים רק כשיוצאים מהחדר או בחושך. הבוגרים מגיעים לגודל של 1.5-2 מטר ולמשקל מכובד ולכן צריכים כלוב מרווח. אם יש לך עוד שאלות בנושא, אני מבקש ממך לרשום אותם בשירשור הזה(תלחץ בתחתית התשובה שלי, היכן שרשום "הוסף תגובה" בתוך מלבן לבן).

shshahar

New member
naja

אני לא רוצה להתערב בניהול הפורום, אבל במקרה הזה אני חייב לבקש ממך שתשקול שוב את החנינה (תציץ בפורום של אוהד ותראה מה שהוא עשה שם בשבוע -שבועיים האחרונים, מה שהכי מצחיק שגם שם הוא התחיל עם פיתון דם).

naja

New member
תודה שחר.

דבר ראשון אתה מוזמן להתערב בניהול הפורום. אנחנו מקבלים בשימחה כל הערה והארה ומשתדלים להפיק מהן את המקסימום. הפורום הזה הוא של כולנו ולא שלי ושל יונתן, לנו בסה"כ יש את היכולת לעשות סדר כשצריך. לגבי רע, אם תגלוש כמה דפים לאחור, אתה תראה שהוא היה משתתף פעיל מאוד בפורום אך למרות זאת אף שירשור לא התקרב לפעוטון שהלך אצל אוהד, נהפוך הוא-חלק מהשאלות שלו הפכו לדיונים ארוכים ופוריים. הבעיה איתו הייתה שהוא לא שירשר אף הודעה ובנוסף הייתה לו נטייה לשאול את אותן השאלות פעמיים. מאחר ואני מאמין שלכל אחד(כמעט...) מגיעה הזדמנות שניה, אני חושב שכדאי לתת לו אותה ואני מקווה שאני לא אתאכזב. ודבר אחרון-אם הוא כבר הולך לקנות פיתון דם, אני מעדיף שיהיה לו את הידע הדרוש לגדל אותו ולא את ה"ידע" והעצות שהוא קיבל שם.

rea2

New member
שורשר לפה

שלום לך אני מצטער שרשמתי את עצמי בתור מישהו אחר (זה לא יחזור על עצמו). רציתי לדעת על פיתון דם כי אני מעוניים לרכוש פיתון דם בייבי, ודרך הגב אני לא מגדל מתחיל אני מגדל נחשים קרוב לשנה. תודה rea2

naja

New member
יפה. תמשיך ככה.

רע-לדעתי, למרות שאתה מגדל נחשים כבר מעל לשנה, עדיין אתה נחשב למתחיל. אתה צריך לצבור כמה שנים טובות של ניסיון עם פיתונים למינהם לפני שתרכוש פיתון דם. אני התחלתי לגדל פיתוני דם רק אחרי שש שנים שגידלתי פיתונים מסוגים שונים ובואות קונסטריקטור ותאמין לי שזה לא נחש פשוט לגידול.

רע22

New member
אתה מכיר מ............

ישהו שמוכר פיתוני שטיח בייבי או בואה קשת בראזילאית? תודה רע

naja

New member
ממש לא.

עד כמה שידוע לי לא הגיעו נחשים צעירים מהסוגים האלה לארץ בשנים האחרונות. מידי פעם צצים בוגרים כאלה למכירה אבל כרגע לא ידוע לי על אף אחד. תגיד כמה כינויים הכנת לך? אתה רוצה שאני אשחרר את הכרטיס המקורי שלך?

רע אתה שוב מתחיל עם זה....

תפוס כיוון (איזה נחש) ותתחיל להתעניין וללמוד עליו כמה שאתה יכול ולא מה שאתה עושה כרגע וזה לנסות לבדוק איזה נחשים אתה יכול לקנות, כשאתה שואל על כל סוגי הפיתונים שיש. זה נחמד שאתה רוצה לגדל כל מני סוגים של נחשים אבל תהיה רציני ותקרא עליהם קצת נראה שהחומר קריאה היחד שמעניין אותך זה מחירונים.

רע22

New member
יונתן........

שלום יונתן רציתי להגיד לך שמכרתי את הבורמזית שהיתה לי (כמו שהמלצתה לי לעשות). ועוד דבר שרציתי לדעת בפעם האחרונה שהייתי אצלך אמרתה שאתה רוצה להביא פיתון שטיח לפיתונות שטיח, אז רציתי לדעת אם אתה מתכוון להרבות אותם בזמן הקרוב??? תודה רע ליבני

שמח לשמוע שמכרת אותה ולגבי הפיתון

שטיח אני לא ממש בטוח, אני מכיר מישהו שיש לו זוג אולי אני אעביר אותה אליו שינה לזווג אותה אבל אני עדיין לא יודע.

בקשר לבואות קשת

שלום אך אתה יודע שהם קשות לגידול? ואולי אתה יודע מי מוכר כאלו בארץ? תודה רע ליבני

shshahar

New member
בואה קשת ברזילאית

אני מכיר משהו שמחזיק זוג ואפילו לו, בעל ניסיון של למעלה מחמש עשרה שנים בגידול זוחלים יש בעיות. אחת הבעיות הגדולות היא הלחות. הנחשים האלה צריכים לחות גבוהה מאוד, לא כזאת שמצריכה שפריץ מים שלוש פעמים ביום, אלא מהסוג שמצריכה השקעה גדולה של משאבים כספיים.

אתה יודע משהו על........

פיתון דם כמו: אופי, מחלות, בעיות אכילה וכו"? תודה רע ליבני

ליונתן

יונתן שלום רב! אני לא יודע אם אתה זוכר אבל פעם היו לך זוג נחשי אורנים גדולים. אז רציתי לדעת מאיפה קיבלתה אותם? תודה רבה רע ליבני

o r i 6 6 6

New member
לדעתי

אתה ילד קטן שאין לו כוונות רציניות,קראתי את השרשורים הקודמים שפתחת, על קניית מרושת, אנקונדה, מאקלותי, ובסוף אתה לא מחליט ורק ממשיך לשאול את כולם,ואני אל יודע מזה הפורום של אוהד אבל אני משער שגם שם כעסו עליך...... אני לא מומחה או משהו,להפך, אני מתחיל אבל בכל זאת אני חושב שפשוט תתמקד בסוג אחד שאתה רוצה ותקרא עליו חומר באינטרנט או שתישאר עם הנחשים שיש לך כרגע ותצבור ניסיון.....זו דעתי

למעלה