אני צריך מידע על.......

• פותח הנושא rea2
  • פורסם בתאריך
אני מתלבט בין........

זוג פיתוני מאקלותי, פיתון דם, זוג נחשי שור או מילקים. כי יש לי 2000 שקלים ואני מתלבט מה לקנות, אתה מבין? תודה רע ליבני

k a t h y

New member
אל תקנה בגלל שיש לך כסף

עדיף שתשמור את הכסף הזה ותחכה קצת מאשר שתקנה אחר כך נחש שיהייה לך קשה איתו ולא תהנה מלגדל אותו.

אני מתלבט כבר.........

חודש ואני גר ליד נהריה (בצפון) ועוד שבועיים אני נוסע לתל-אביב אז אני קונה נחשים בבית החיות. וכמעט קניתי פיתון מרושת מיונתן באורך 2 מטר אבל בסוף יונתן אמר שלא כדאי וכאלה. תודה רע

o r i 6 6 6

New member
יש הרבה שיקולים

שאתה צריך להכניס חוץ מכסף, כמו אם יש לך מקום, זמן,ניסיון.... וד"א איזה נחשים יש לך? ובאיזה גדלים?

o r i 6 6 6

New member
קוראים לי אורי

לך קוראים רע אולי ביי אורי יותר מתאים..אלא אם כן אתה מנסה להיות מנומס אבל אין צורך זה לא מכתב או משהו שצריך להיות רשמי ולכתוב "בתודה רע" או משו בסגנון... לפי דעתי 2 בואות זה די והותר לילד בן 13...אלב אם אתה ממש רוצה להרחיב את האוסף, אולי תנסה ללכת בכיוון של זעמן ולא חנק? או לגדל לטאה כלשהי/ חסר חוליות בכל מקרה...אני יודע שנחשים גדולים כמו מרושת ואנקונדה נשמע מפתה אבל זה ממש לא מתאים למגדל צעיר ובעל ניסיון מועט יחסית כמוך אז רד מזה...אל תקפוץ ישר למים העמוקים

o r i 6 6 6

New member
אלב=אבל

ואני ממש לא יודע מה קורה לי היום עם כל השגיאות בכתיבה

naja

New member
רע-תקרא ותפנים.

רע-כדאי לך לקרוא טוב טוב את מה שאני הולך לכתוב לך עכשיו. אם עוד פעם אחת אני רואה מעל גבי הפורום הזה שאלה שלך בסגנון- כמה עלה לך?, ממי קנית?, אתה יודע איפה מוכרים? ועוד... זו בהחלט תהייה ההודעה האחרונה שלך!!!!! הפורום הזה הוא בשביל ללמוד על החיות עצמן ולא על הבעלים הקודמים שלהם!!! שאלות כאלה תשאל רק במסרים(וכבר לימדתי אותך איך להשתמש בהם אז אין לך תירוץ!), וקח בחשבון שלא כולם יענו לך. בנוסף, למרות שלמדת לשרשר, אני לא מוצא שום סיבה שתשאל את אותה השאלה פעמיים. שאלת על פיתוני דם, קיבלת תשובה ממני, אם למישהו יש משהו להוסיף הוא יוסף את זה לשאלה המקורית שלך. בשביל מה לשאול שוב? ועכשיו להתלבטות שלך- כמו שכולם יודעים( או לפחות כל מי שגולש פה, בוואלה, אצל סטלה, רפי ואוהד...) יש לך 2000 ש"ח לבזבז ואין לך מושג על מה. מאחר וכבר שאלת את השאלות שלך אלף פעם וקיבלת לא מעט תשובות אבל אתה עדיין ממש לא סגור על עצמך וכל פעם חוזר עם איזה רעיון אחר, אני מציע לך שני פיתרונות- הראשון-כמו שקתי רשמה לך,תחכה בסבלנות. תמתין עד שתראה משהו שימצא חן בעינייך ואז תקנה. השני-תשקיע את הכסף הזה בטרריום לבואות שלך. אני יודע שזה מבאס לקנות ציוד במקום עוד נחשים, אבל יש לך כרגע שני נחשים שבבגרותם יצטרכו טרריום גדול ואין שום סיבה שלא תתן להם את מה שהם צריכים. ואני שוב פעם מזכיר לך לקחת מאוד ברצינות את הבקשה שלי לגבי השאלות שאתה שואל אחרת אתה שוב תחסם וזה יהיה לפחות עד 2005.....

למעלה